Prášek do myčky - přechod na kapsle nebo tablety

Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2650
17.2.23 10:15

Sůl i leštidlo jsme dávali i s tabletami. Ale máme hodně tvrdou vodu.

Plus leštidlo bylo nastavené na minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.2.23 10:21

Urcite, dal pouzivat…nasim furt,,nefungovala,, mycka…a pak jsem zjistila, ze si mysleli, ze uz nemusi pouzivat sul a lestidlo, kdyz maji tablety :-)… razem meli ciste nadobi…byla jsem, ale v soku, ze si to myslela i sestra..obe domacnosti se pak divili, ze to myje nejak divne a prisuzovali to levne mycce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
17.2.23 10:23

Já používám jen gelové tablety 3v1, občas vyčistím tím čistidlem do myčky a jinak nic, nádobí je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
17.2.23 10:23

Ruzne stridam prasek, tablety, kapsle i gel, ale sul a lestidlo davam porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
17.2.23 10:41

Tak jsou tablety, které obsahují i leštidlo i sůl. Různé 3v1 5v1. Sůl jednou za čas do myčky přisypu zvlášť. Leštidlo nepřidávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.2.23 10:46

Somat Gold kupuji v akci. A kolegyně mi bere na rohlíku Německé tablety. Tak je střídáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
17.2.23 11:41

Píšeš, že máš eko leštidlo, tak tipuju, že chceš mýt ekologicky, netoxicky. Já teda používám prášek do myčky Sonett, mají i tablety. Koupit se dá v pohodě. Jaký máš teď ten oblíbený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
17.2.23 11:54
@smile_xxx píše:
Už se skoro nedá koupit můj oblíbený prášek do myčky, budu muset přejít na tablety nebo kapsle. Ptám se jak tatar, ale k nim už se nemusí používat zvlášť sůl do myčky a leštidlo? Zbylo mi ještě 5l ekologického leštidla a asi 4kg soli do myčky a je mi to líto vyhodit. Všichni v okolí přešli na tablety a kapsle. A nebo to můžu používat i nadále?

Sůl i leštidlo normálně dopouzivej. V DM mají tu jejich značku, je to eko a mají jak prášek, tak tablety. Není to ani moc drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
17.2.23 20:12

Já dávám vše. Máme tvrdou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie