Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sůl i leštidlo jsme dávali i s tabletami. Ale máme hodně tvrdou vodu.
Plus leštidlo bylo nastavené na minimum.
Urcite, dal pouzivat…nasim furt,,nefungovala,, mycka…a pak jsem zjistila, ze si mysleli, ze uz nemusi pouzivat sul a lestidlo, kdyz maji tablety
… razem meli ciste nadobi…byla jsem, ale v soku, ze si to myslela i sestra..obe domacnosti se pak divili, ze to myje nejak divne a prisuzovali to levne mycce
Já používám jen gelové tablety 3v1, občas vyčistím tím čistidlem do myčky a jinak nic, nádobí je super.
Ruzne stridam prasek, tablety, kapsle i gel, ale sul a lestidlo davam porad.
Tak jsou tablety, které obsahují i leštidlo i sůl. Různé 3v1 5v1. Sůl jednou za čas do myčky přisypu zvlášť. Leštidlo nepřidávám.
Somat Gold kupuji v akci. A kolegyně mi bere na rohlíku Německé tablety. Tak je střídáme.
Píšeš, že máš eko leštidlo, tak tipuju, že chceš mýt ekologicky, netoxicky. Já teda používám prášek do myčky Sonett, mají i tablety. Koupit se dá v pohodě. Jaký máš teď ten oblíbený?
@smile_xxx píše:
Už se skoro nedá koupit můj oblíbený prášek do myčky, budu muset přejít na tablety nebo kapsle. Ptám se jak tatar, ale k nim už se nemusí používat zvlášť sůl do myčky a leštidlo? Zbylo mi ještě 5l ekologického leštidla a asi 4kg soli do myčky a je mi to líto vyhodit. Všichni v okolí přešli na tablety a kapsle. A nebo to můžu používat i nadále?
Sůl i leštidlo normálně dopouzivej. V DM mají tu jejich značku, je to eko a mají jak prášek, tak tablety. Není to ani moc drahé.