Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Dalo se to shrnout do 2 vet. Pointa je co? Zhrouceni “sestry”? Odflaknuta prace? Nebo deti na hlidani?
Priste strucne a k veci ![]()
Protože se prostě vyvíjejí další stádia, ta musí přelézt přes tu chemikálii, aby následně chcípla.
Doufám, že tu chemii neumyla.
1 samička naklade 5 vajíček denně. Z těch se vyvíjí larvy a z těch dospělci - trvá to průměrně měsíc. Proto je potřeba postřik opakovat - napřed se vyhubí původní dospělci a pak postupně se vyvíjející larvy.
Příspěvek upraven 02.09.24 v 21:00
Jedním postřikem by se dalo zbavit nějakého samotného zbloudilého neoplodněného jedince, což ale není pravděpodobné. Z vajíček se to vylíhne za tuším 2-3 týdny a proto se postřik vždy opakuje.
Teď mi manžel říkal, že prý v Americe se toho zbavují v létě tak, že ten byt ohřejí na vysokou teplotu. Něco prý kolem 40 stupňů. Když dají přímotopy do každé místnosti a počkají den, mohlo by se to podařit. Prý při vysoké teplotě se ty potvory zalknou a stačí den tam mít takhle vysokou teplotu.
Jen je potřeba zjistit tu teplotu, kterou ty potvory už nepřežijí.
Měli jsme štěnice, nesměla jsem 6 týdnů vytírat a vše jsem prala na 90. Štípance se ještě můžou objevovat, chcipnou s kontaktem postřiku, tudíž neumírají hned po postřiku. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
.