Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ono v tomhle vedru se nejlíp seče teď večer. Předpokládám že nesečou každej den. To jde vydržet.
Predpokladam, ze to je par metru ctverecnich a za dvacet minut to maji hotove. Kvuli tomu bych si nedelala zle se sousedy.
8 večer není zas tak pozdě…navíc c tomhle vedru se ani nedivím…to chodíš tak brzo spát?
Však to mají urco za chviličku hotové…
@Vladusxx píše: Více
Lepší ve 20h, než v 7h ráno, aspoň za mě teda ![]()
Taková předzahrádka je většinou malý plácek. Určitě nikdo nesekl po 22 h. Do té doby si může dělat, jak chce. Nebuď přecitlivělá.
Noční klid je od 22 do 6 hodin. V některých vesnicích jsou dlouho do večera žně. Nicméně vhodné mi to nepřijde, dělat rámus pod okny, někdo má třeba malé děti, které už spí.
Pochop. On tam bydlí. Asi se nějak tolerují. Ty tam třeba víc nebo často nepůjdeš. Proč si má dělat zlé vztahy se sousedy, houkat na ně, protože si našel tebe?
Jako vážně? U nás na vsi běžné startuje soused ve 21:30 krovinak… Máme tři malé děti a fakt to neřeším. Noční klid je od 22:00.
@DaM2 píše: Více
Některé obce a městské části mají vyhláškou upraven podobný hluk, že se nesmí dělat od dřívější hodiny(třeba od dvacáté)plus ještě třeba v neděli nebo v některých hodinách o víkendu.
Mně by třeba toto vadilo. V té době děti už spí a stačí pár minut, dítě se vzbudí a nemůže zaspat, ráno se normálně vstává.
Beru, že v té bytovce se mohou znát a vědí, že tam dítě není. Ale startovat křoviňák v tuto hodinu bych asi řešila.
Pokud to není nějak dlouho, tak bych to nechala být.
U nás aktuálně ve 20.00 hod sekají pole za barákem.
Dobry vecer, prosim o nazor..jsem u pritele a sousedi tu sekaji v dome v byte ktery ma predzahradku travu ve 20.15 jeste…je to v pohode? Rekla jsem pritelovi zda by nemohl z okna houknout ze nas to budí…prej ne..chci toho moc? Me to na sekani prijde dost pozde. Nejedna se o rodinny dum..je ti predzahradka u domu s bytama v Praze..diky za nazor