Novostavba a sekání předzahrádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
31.8.24 21:18

Jasně, houkni na ně, že v tomhle vedru sekají po osmé, kdy není noční klid a oni příště budou sekat o víkendu v šest ráno…. ;)
Kolik ti, prosím tě, je, že chodíš v osm večer spát,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
31.8.24 21:28

Ty jsi sen kazdyho souseda. Odstehuj se na samotu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11868
31.8.24 21:34
@Dahlia0409 píše: Více

Jednoznačně…v sobotu v 8 večer je většina lidí ještě vzhůru kdežto v neděli si naopak rádi pospí…já teda ne..resp nemůžu protože děti ať se děje co se děje vstávají v 6..někdy dokonce už v 5…mmch v Praze? Tam mě teda rozhodně víc rušil všeobecný ruch města…když jsem tam jezdila za přítelem tak mě vzbudila každá projíždějící tramvaj…a že jich nebylo úplně málo…bydlel totiž na sokolovské…a když jsem si po 3 letech konečně zvykla tak se se mnou rozešel 😂 a já si zas musela zvykat na zvuky vesnice…🙈 ale jasné zakladatelka to má nejspíš naopak a hluk aut a tramvají je vpoho kdežto takové zakokrhání kohouta by byl naprosto spolehlivý budík…

Příspěvek upraven 31.08.24 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16460
31.8.24 21:35
@Vladusxx píše: Více

Každé místo má něco. Taky mi vadí ruch kolem, ale když to není denně, nebo nějak pravidelně, neřeším :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11868
31.8.24 21:39
@Dahlia0409 píše: Více

Jj, u nás třeba včera byla v areálu za barákem diskotéka kde hráli do půl 4 do rána…a dneska jsou tu městské slavnosti což je taky celkem slyšet (ale méně než včera na náměstí je to přecejen asi 500m) takže tento víkend je to se spánkem u nás na houby…ale tak co no…není to každý den a ani každý víkend..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
31.8.24 21:54

:nevim: už jsi někdy Sekala zahradu ve 30C? Jako dá se to ale je to teda hnus. Mě kolikrát úplně stačí pověsit prádlo a jsem durch. :nevim: taky třeba chodí domu pozdě.
Kdyby nesetkali vůbec tak by jste si taky stěžovali. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
31.8.24 22:05

@Jaňouchová Tak třeba vstává brzo do práce a je KO z toho vedra. Asi tedy bude výjimka. Ale tak jsou lidé co vstávají i v neděli třeba ve 4.00 hod :potlesk: Taky jsem k nim roky patřila ( pracovala jsem od 5.30 hod). Manžel když má mimořádnou, tak vstává klidně ve 3.30 :mrgreen: v neděli.
Kolik je Tobě, že netušíš, že existují lidi co třeba pracují i o víkendu :))))))))

• Citovat
  • Upravit
15591
31.8.24 22:13
@Anonymní píše: Více

Ty chodíš spát ve 20:15? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Už ti někdo řekl, že noční klid je od 22hod? Asi ne, co? :mrgreen:

Ty jsi sen každého souseda. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
31.8.24 22:17

Nocni klid je od desíti. V tomhle vedru normální clovek nesece ve tři odpoledne. Takze muze byt rambsjz bud v sest rano nebo v osm vecer. Naopak bych tekla, ze to, ze zacali v 20:15 je znamka toho, ze se snazi byt ohleduplní a nechteji hlucit po deváté.
Predzahradka nema tisic metrů, museli byt hotovi za chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
1.9.24 07:08
@DaM2 píše: Více

Soused je teda pěknej magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.9.24 07:10
@karkarka píše: Více

Je magor a proto nemá cenu se s ním dohadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
1.9.24 07:59
@Anonymní píše: Více

To jako opravdu? U nás se v tento čas běžně v takovém vedru začíná sekat. A to nejsou předzahrádky, ale zahrady u rodinných domů. Ve 20:15 spíte? Ano, chceš toho moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
1.9.24 08:23

Já teda souseda co sekal křoviňákem v půl deváté večer přímo pod oknem mojí dcery taky poprosila, jestli by nemohl jindy, a vyšel bez problémů vstříc. Technicky je noční klid od deseti, ale na sekačky, cirkulárky atd máme ve vesnici nepsané pravidlo od osmi do osmi, a ne v neděli. To mi i výslovně řekli z OÚ, když jsem se na tyhle věci po nastěhování ptala :nevim:

A k sekání ve 30 stupních, když to zvládnu já nevím, proč by to nezvládl kdokoli :nevim: Tady je 25 ještě o půlnoci, to by lidi museli sekat ve tři ráno :mrgreen:

Jinak po poli kolikrát jezdí v noci, ale to je úplně jiný tup hluku, dunivý, nevadí to to tolik jako kvílející křoviňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
2.9.24 00:34

Neřešila bych to. Na to jedno sekání za týden nebo 14 dnů si dej špunty do uší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
2.9.24 00:35
@Dadda8 píše: Více

Jestli vstává na ranní a dojíždí, tak si dokážu představit, že chodí spát „se slepicema“. Ale holt sekání musí jednou za čas vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí