Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prosím o radu. Mohu dát do sterilizátoru Avent i lahve a dudliky od jiných výrobců??
samozřejmě můžeš, když se ti tam vejdou ![]()
což by problém být neměl Avent dělá jedny z největších lahví, co do šířky myšleno.
Nebude to tak dokonale poskládané jako když tam dáš Aventy, ale jinak je to vážně jedno.
Mám parní od Aventu- za pár měsíců ho zase vytáhnu a sterilizovala jsem normálně vše co jsem měla i od jiných značek ![]()
Anee, dávám běžně od Nuku a Tomee Tipee a zatím vše OK. Beru to tak, že i oni mají parní sterilizátory a všechny budou pracovat na stejném principu, max se budou lišit designem.
Tak děkuji moc, zrovna mi přišel domů, a nemám s tím žádné zkušenosti tak jsem se raději zeptala. Díky
Já tam dávám vše - lžičky, odsávačku … jen kousátko se mi tam rozteklo
.
já jsem taky dávala vo sterilizátoru všechno. Dudlíky, lahvičky+savičky, i odsávačku na mléka, ale jen tu celoplastovou. Jen jsem tam u prvního dítka dala kousátko(nenapadlo mě, že se to nesmí sterilizovat) a rozteklo se.
Mám elektrický sterilizátor Avent a všimla jsem si, že mi lahvičky začínají chytat takový narůžovělý nádech od doby, co sterilizuju v parním sterilizátoru. Nevíte, čím by to mohlo být?
Ahoj maminky, ![]()
Chtěla bych si koupit Philips Avent parní sterilizátor, ale používám flaštičky od značky MAM, a tak by mě zajímalo jestli je tu některá z vás, co taky do tohoto sterilizátoru dává MAM flaštičky a jestli se tam vejdou bez obtíží.
Moc děkuji. ![]()
Mam sterilizator avent do mikrovlnky a davala jsem do nej krom flasek od aventu i nuk, babylove, canpol a problem nebyl, takze i mam by tam sli, jen nevim, jestli ten sterilizator do MW je stejny jako ten co chces.
@Senayle prosimte provedu na tobe svou evangelizaci proti komerci.
Parni sterilizator do MW je vicemene parak na knedliky. Ten koupis v tescu za 60 Kc. Funkcne je to totez. Uplne stejneho efektu docilis i jen s miskou s vickem urcenou do MW, jediny rozdil je, ze nema sitko a flasticky ti budou v dole v te vode lezet - coz nicemu nevadi.
jen informace pro tebe, naloz s ni jak chces.
Ahojky, mám dotaz ohledně sterilizátoru Avent do mikrovlnky. Dle návodu dávám 200 ml vody a pouštím na 6 minut (dle našeho výkonu mikrovlnky). Po sterilizaci je voda stále na dně, je to tak správně? neměla by se odpařit? A další věc - co ty drobné kapičky na všem? Vše je pořád mokré a to mi vadí. Utírat to nechci, to už by pak jaksi nebylo sterilní že
Byla jsem zvyklá vyvařovat v hrnci a pak jsem nechávala okapat, voda krásně stekla a lahvičky byly suché, ale ze sterilizátoru jsou mokré. Má to tak být? Díky za odpovědi ![]()
Ahoj, tento sterilizátor jsem používala u první dcery a byla jsem spokojená. Ano, voda pod tím zůstala a pak jsem ji prostě vylila a kapičky jsem na lahvičkách měla, ale prostě jsem to nechala ještě trochu uschnout, ale neutírala jsem je. Problém jsem s tím neměla.