Sterilizátor Avent

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
157
22.2.12 13:27

Sterilizátor Avent

Prosím o radu. Mohu dát do sterilizátoru Avent i lahve a dudliky od jiných výrobců??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
22.2.12 13:31

samozřejmě můžeš, když se ti tam vejdou ;)
což by problém být neměl Avent dělá jedny z největších lahví, co do šířky myšleno.
Nebude to tak dokonale poskládané jako když tam dáš Aventy, ale jinak je to vážně jedno.
Mám parní od Aventu- za pár měsíců ho zase vytáhnu a sterilizovala jsem normálně vše co jsem měla i od jiných značek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
22.2.12 13:31

Anee, dávám běžně od Nuku a Tomee Tipee a zatím vše OK. Beru to tak, že i oni mají parní sterilizátory a všechny budou pracovat na stejném principu, max se budou lišit designem.

• Citovat
  • Upravit
157
22.2.12 13:34

Tak děkuji moc, zrovna mi přišel domů, a nemám s tím žádné zkušenosti tak jsem se raději zeptala. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
22.2.12 13:58

Já tam dávám vše - lžičky, odsávačku … jen kousátko se mi tam rozteklo :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
22.2.12 13:59

Taky jsem dávala všechno - dudlíky, lžičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
22.2.12 16:47

já jsem taky dávala vo sterilizátoru všechno. Dudlíky, lahvičky+savičky, i odsávačku na mléka, ale jen tu celoplastovou. Jen jsem tam u prvního dítka dala kousátko(nenapadlo mě, že se to nesmí sterilizovat) a rozteklo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
22.2.12 17:03

ja bych je tam dala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
14.7.13 13:48

Mám elektrický sterilizátor Avent a všimla jsem si, že mi lahvičky začínají chytat takový narůžovělý nádech od doby, co sterilizuju v parním sterilizátoru. Nevíte, čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
21.4.14 05:11

Ahoj maminky, :mavam:

Chtěla bych si koupit Philips Avent parní sterilizátor, ale používám flaštičky od značky MAM, a tak by mě zajímalo jestli je tu některá z vás, co taky do tohoto sterilizátoru dává MAM flaštičky a jestli se tam vejdou bez obtíží.

Moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
21.4.14 09:54

Mam sterilizator avent do mikrovlnky a davala jsem do nej krom flasek od aventu i nuk, babylove, canpol a problem nebyl, takze i mam by tam sli, jen nevim, jestli ten sterilizator do MW je stejny jako ten co chces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
21.4.14 09:57

@Senayle prosimte provedu na tobe svou evangelizaci proti komerci.
Parni sterilizator do MW je vicemene parak na knedliky. Ten koupis v tescu za 60 Kc. Funkcne je to totez. Uplne stejneho efektu docilis i jen s miskou s vickem urcenou do MW, jediny rozdil je, ze nema sitko a flasticky ti budou v dole v te vode lezet - coz nicemu nevadi.
jen informace pro tebe, naloz s ni jak chces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.2.15 10:08

Ahojky, mám dotaz ohledně sterilizátoru Avent do mikrovlnky. Dle návodu dávám 200 ml vody a pouštím na 6 minut (dle našeho výkonu mikrovlnky). Po sterilizaci je voda stále na dně, je to tak správně? neměla by se odpařit? A další věc - co ty drobné kapičky na všem? Vše je pořád mokré a to mi vadí. Utírat to nechci, to už by pak jaksi nebylo sterilní že :-D Byla jsem zvyklá vyvařovat v hrnci a pak jsem nechávala okapat, voda krásně stekla a lahvičky byly suché, ale ze sterilizátoru jsou mokré. Má to tak být? Díky za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.2.15 08:12

Ahoj, tento sterilizátor jsem používala u první dcery a byla jsem spokojená. Ano, voda pod tím zůstala a pak jsem ji prostě vylila a kapičky jsem na lahvičkách měla, ale prostě jsem to nechala ještě trochu uschnout, ale neutírala jsem je. Problém jsem s tím neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí