Které lehátko od Bright Starts koupit?

Jennie
21.2.12 13:01

Které lehátko od Bright Starts koupit?

Ahoj!
Moc bych prosila o radu-jsou tu už některé diskuze,ale nenašla jsem přesně,co potřebuju.Chci koupit dcerce leháko(houpátko),jsem víceméně rozhodnutá pro nějaké od Bright Starts,ale…V Dětském Ráji mají tuším 19 typůtěchto lehátek a já chci vybrat to nej.Přemýšlím o tom druhu,co je až do 18 měsíců,ale trošku se obávám,zda není ta využitelnost časová na úkor kvality.Pokud má někdo zkušenost a podělí se,mooooc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
21.2.12 13:08

No já nevím, jesli ti poradím, nejsem moc příznivce využívání lehátka. Pro malýho jsem měla (nebo mám do teď) Fischer Price do 18 kil. Používali jsme od půl roku na krmení, když ještě neseděl, pak byla pauza a teď zhruba tak od roku, si to malý používá sám. Sám se v tom denně aspoň jednou pohoupá, sám si tam vleze, pustí si vibrace, prostě si s tím zablbne. Takže za mě doporučuji spíše to, kde vydrží i do vyššího věku. Kdybych koupila to do devíti kil, tak už je dávno z domu a používala bych ho asi tak 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.2.12 13:11

My jsme kupovali toto z druhé ruky

http://www.babyshopdino.cz/…sta/d-72227/

a maximální spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.2.12 13:13

My máme vibrační Bright Starts a u malého žádný úspěch nezaznemalo, snad jen ty písničky, co hraje :( A nechce být v žádném jiném lehátku, prostě ho to nebaví a nikdy nebavilo, za nás zbytečně vyhozené peníze :( Ale pokud chceš houpací, tak to možná bude ok, asi bych raději vzala to do 18 měsíců :think: Možná by nebylo od věci u někoho vyzkoušet a pak teprve koupit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennie
21.2.12 13:18
soslik píše:
My jsme kupovali toto z druhé ruky

To se mi líbí taky,jen doufám,že kdybych ho koupila,aby nebylo na chvíli.Kolegyně syn měl 11 kg v šesti měsících… 8o :D

• Citovat
  • Upravit
4661
21.2.12 13:21
Jennie píše:
soslik píše:

To se mi líbí taky,jen doufám,že kdybych ho koupila,aby nebylo na chvíli.Kolegyně syn měl 11 kg v šesti měsících… 8o :D

Náš syn má v 7 měsích 9,5 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennie
21.2.12 13:22
Lidas píše:
My máme vibrační Bright Starts a u malého žádný úspěch nezaznemalo, snad jen ty písničky, co hraje :( A nechce být v žádném jiném lehátku, prostě ho to nebaví a nikdy nebavilo, za nás zbytečně vyhozené peníze :( Ale pokud chceš houpací, tak to možná bude ok, asi bych raději vzala to do 18 měsíců :think: Možná by nebylo od věci u někoho vyzkoušet a pak teprve koupit? :think:

To mě taky napadlo-vyzkoušet,jenže neznám nikoho,kdo by ho měl… :think:

• Citovat
  • Upravit
Jennie
21.2.12 13:27
Lidas píše:
Jennie píše:
soslik píše:

To se mi líbí taky,jen doufám,že kdybych ho koupila,aby nebylo na chvíli.Kolegyně syn měl 11 kg v šesti měsících… 8o :D
Náš syn má v 7 měsích 9,5 kg :mrgreen:

No,to je podobný :lol: …já jsem lehátko původně nechtěla,ale abych se přiznala-jeden z důvodů,proč ho co nejdřív chci je,že jsem se dočetla o příznivém působení na prdíky.Dost s tím bojujeme a pokud by to pomohlo…takhle jsem lehátko já a potřebuju i trochu něco udělat,třeba se najíst,vysprchovat a tak… :lol:

• Citovat
  • Upravit
283
21.2.12 13:39

Tak to je dopředu těžké odhadnout, my máme v 7 měsících 8,5kg a ještě se houpeme :palec:

Jennie píše:
soslik píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
21.2.12 13:45

Každopádně bych nekupovala nové, je dost drahé :zed: To Bright Starts je sice pohodlné, ale až moc do lehu a malý tam ani nechtěl jíst, krmím ho ve vajíčku :(
Máme půjčenou houpačku od jiné firmu a tam je rád, ale max půl hodiny, pak už se tam nudí :think: Ale každé dítě je jiné, těžko odhadnout, zda tvoje malá bude v lehátku spokojená? :nevim: Taky jsme bojovali s prdíky, mě hodně pomohl babyvak, malej tam za chvíli usnul a byl klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.2.12 13:48

Nám na prdíky nejlépe zabrala poloha na tygříka :-) Zkopušeli jste? Kdyby náš malej měl ležet v lehátku v době, kdy ho zrovna prdíky trápí, a ne být na ruce, tak by se asi uřval :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattti
21.2.12 13:52

Já ho nejdřív nechtěla, ale teď na něj nedám dopustit, malá se v něm houpe hrozně ráda (dopoledne cca 40 minut a odpoledne taky). Mám od brigh starts tohle na obrázku. Za mě fakt můžu doporučit. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.12 13:58

ahoj, mame ho od dvou měsíců, výtečný pomocník pro mne, maly v něm driv i usinal, jedl, ted se houpe, volila bych určitě houpací ne vibrační, to je podle mne naprd. mame stejny model co katti

• Citovat
  • Upravit
3210
21.2.12 14:13

máme vibrační lehátko od brightstars a malá ho nemá ráda. občas ho vezme na milost, ale jen na chvíli. a ani to není vhodná poloha pro mimi. také to byly vyhozené peníze. teď jsem koupila hacku (když mluvíš o houpačce) a ta boduje na plné čáře. malá přes den nespí v ničem jiném a na prdíky taky úžasná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.2.12 14:27

Mam FP jako Mafina, ja ho teda vyuzivam hodne, Viky si sedla az po 10m, takze 4m dennodenně na krmeni.. no a ted si do nej chodi sedat pres den :) hrozne rada se tam houpe. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4