Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
já začala po 21 tt…a je pro mě lepší to nakupovat postupně,než pak vše najednou a kočárek i postýlku už má tak od 27 tt
Ale vše zatím nemám…
Já nakupuju postupně od zjištění těhu
Nyní jsem skončila s oblečkama a začínám nakupovat vše potřebné ke koupání a kosmetiku ![]()
Ha tak to já jela pro postýlku ve 12tt
ale nakupovala jsem celé těhu ![]()
Jsem ve stejné situaci, akorát si říkám, že pak se mi třeba nebude nic chtít s bříchem, funící… ![]()
ja jsem v 31tt a koupila jsem jen pleny a kosmetiku, obleceni jsem bud zdedila a nebo nakupovala babicka
(byla tak stastna, ze zacala nakupovat na druhy den, co jsme jito oznamili
az do ted..)
kocar vybrany, tot vse ![]()
postylka, mantinely, odsavacka hlenu, kojici podprsenky, prebalovak…nikde ![]()
alsem píše:
ja jsem v 31tt a koupila jsem jen pleny a kosmetiku, obleceni jsem bud zdedila a nebo nakupovala babicka(byla tak stastna, ze zacala nakupovat na druhy den, co jsme jito oznamili
az do ted..)
kocar vybrany, tot vse
postylka, mantinely, odsavacka hlenu, kojici podprsenky, prebalovak…nikde
tak to bych byla docela na nervy ![]()
mě teda to nakupování i baví,hodně kupuju na internetu,protože nemůžu moc courat po krámech…a vždycky jsi to rozložím na části,aby to nebylo moc peněz najednou.. ![]()
nj, uz si taky rikam, ze bych mela zacit, ale kdyz me to zrovna nelaka ![]()
mě se nechce moc do věcí typu chůvička, odsávačka, kosmetika a věci do porodnice..to mě neba ![]()
My jsme nakupovali postupně, co jsem byla těhu, tak oblečky, když se mi něco líbilo a potom velké věci jsme měli rozplánované každý měsíc něco - postýlka, kočárek, autosedačka.Povlečení, peřinku, zavinovačku a tak jsem kupovala až ke konci těhotenství.Ale záleží jak ti je a určitě to není brzo, alespo%n budeš mít nachystáno kdybys rodila dřív nebo musela ležet.
Taky mě nakupování baví. Chodím po obchodech a koukám. Akorát nejvíce samozřejmě vítězí oblečení a to je pak zas problém, že toho nechci kupovat moc, když z toho hned vyroste ![]()
ja jsem zhruba od pulky tehu zacala dostavat veci pro mimco, sama jsem zacala nakupovat az dost pozde, kolem 32tt a nejvic jsem toho nakoupila az po nastupu na MD. Jeste, ze se mala narodila az ve 40tt, jinak bych treba ani vsechno nestihla koupit
![]()
hele, ja mam pri nejhorsim malej seznam, co treba koupit…tak by to bylo na partnerovi
ale ja myslim, ze by do porodky prinesl notebook a tam by jsme vybrali, popripade objednali pres net, zbytek by musel oblitat po obchodech
Boze jak by to dopadlo, kdybych to mela nechat jen na nem
![]()
On taky slibuje uz 2 mesice, ze se vrhne na postylku, tu jsem nechala jen na nem
a nic…my mame oba casu dost ![]()
Kdy jste začaly a skončily nakupovat výbavičku na mimčo? Pár oblečků už mám, ale chystám se na velký nákup do mimčo obchoďáku a tam vše v 1 den nakoupit. Jenže si nejsem jistá, jestli to není brzy (24tt) co vy na to??
(samozřejmě kočárek a postýlku až později