Kdy nakupovat na mimčo?

Anonymní
20.2.12 17:32

Kdy nakupovat na mimčo

Kdy jste začaly a skončily nakupovat výbavičku na mimčo? Pár oblečků už mám, ale chystám se na velký nákup do mimčo obchoďáku a tam vše v 1 den nakoupit. Jenže si nejsem jistá, jestli to není brzy (24tt) co vy na to?? :nevim: (samozřejmě kočárek a postýlku až později :))

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5158
20.2.12 17:36

já začala po 21 tt…a je pro mě lepší to nakupovat postupně,než pak vše najednou a kočárek i postýlku už má tak od 27 tt :-) Ale vše zatím nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
20.2.12 17:38

Já nakupuju postupně od zjištění těhu :mrgreen: Nyní jsem skončila s oblečkama a začínám nakupovat vše potřebné ke koupání a kosmetiku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
20.2.12 17:46

Ha tak to já jela pro postýlku ve 12tt :mrgreen: ale nakupovala jsem celé těhu :palec:

• Citovat
  • Upravit
1284
20.2.12 17:48

Jsem ve stejné situaci, akorát si říkám, že pak se mi třeba nebude nic chtít s bříchem, funící… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 17:55

ja jsem v 31tt a koupila jsem jen pleny a kosmetiku, obleceni jsem bud zdedila a nebo nakupovala babicka :lol: (byla tak stastna, ze zacala nakupovat na druhy den, co jsme jito oznamili :mrgreen: az do ted..)
kocar vybrany, tot vse :lol:
postylka, mantinely, odsavacka hlenu, kojici podprsenky, prebalovak…nikde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.12 17:58
alsem píše:
ja jsem v 31tt a koupila jsem jen pleny a kosmetiku, obleceni jsem bud zdedila a nebo nakupovala babicka :lol: (byla tak stastna, ze zacala nakupovat na druhy den, co jsme jito oznamili :mrgreen: az do ted..)
kocar vybrany, tot vse :lol:
postylka, mantinely, odsavacka hlenu, kojici podprsenky, prebalovak…nikde :?

tak to bych byla docela na nervy :D

• Citovat
  • Upravit
5158
20.2.12 18:01

mě teda to nakupování i baví,hodně kupuju na internetu,protože nemůžu moc courat po krámech…a vždycky jsi to rozložím na části,aby to nebylo moc peněz najednou.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 18:01

nj, uz si taky rikam, ze bych mela zacit, ale kdyz me to zrovna nelaka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
20.2.12 18:03

mě se nechce moc do věcí typu chůvička, odsávačka, kosmetika a věci do porodnice..to mě neba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.2.12 18:04

My jsme nakupovali postupně, co jsem byla těhu, tak oblečky, když se mi něco líbilo a potom velké věci jsme měli rozplánované každý měsíc něco - postýlka, kočárek, autosedačka.Povlečení, peřinku, zavinovačku a tak jsem kupovala až ke konci těhotenství.Ale záleží jak ti je a určitě to není brzo, alespo%n budeš mít nachystáno kdybys rodila dřív nebo musela ležet.

• Citovat
  • Upravit
1284
20.2.12 18:06

Taky mě nakupování baví. Chodím po obchodech a koukám. Akorát nejvíce samozřejmě vítězí oblečení a to je pak zas problém, že toho nechci kupovat moc, když z toho hned vyroste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
20.2.12 18:07

ja jsem zhruba od pulky tehu zacala dostavat veci pro mimco, sama jsem zacala nakupovat az dost pozde, kolem 32tt a nejvic jsem toho nakoupila az po nastupu na MD. Jeste, ze se mala narodila az ve 40tt, jinak bych treba ani vsechno nestihla koupit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
20.2.12 18:08

oblečení už jsem si zakázala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 18:12

hele, ja mam pri nejhorsim malej seznam, co treba koupit…tak by to bylo na partnerovi :mrgreen: ale ja myslim, ze by do porodky prinesl notebook a tam by jsme vybrali, popripade objednali pres net, zbytek by musel oblitat po obchodech :lol: Boze jak by to dopadlo, kdybych to mela nechat jen na nem 8o :lol:
On taky slibuje uz 2 mesice, ze se vrhne na postylku, tu jsem nechala jen na nem :mrgreen: a nic…my mame oba casu dost :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí