Kdy nakupovat na mimčo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5158
20.2.12 18:17

tak kdyby nakupoval výbavičku manžel,tak ten by z toho byl dost na prášky,nesnáší nakupování :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
20.2.12 18:21

Já nakupovala průběžně od začátku těhu, hlavně oblečky, prostě když jsem viděla něco hezkýho. Ale kočárek jsme kupovali až v 8. měsíci, pořád jsme si nemohli vybrat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
20.2.12 18:32

Je pravda, že raději mít všechno nakoupené než pak stresovat v porodnici, že nemám půlku věcí a rodit ještě tudíž nemůžu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.2.12 18:41

Já jsem 28 tt a mám téměř vše :D , ale asi je to tím, že máme ve skupině zodpovědné holky a tak nenecháváme žádná nic náhodě 8) . Byla sem i poučena, že s nástupem na mateřskou má mít mamča nachystanou tašku do porodky a ne se teprve chystat prát oblečky :lol: . Ale je fakt, že téměř vše řeším nákupem přes net, kromě kočáru atd.. velmi jsem se poučila, pač vše není dostupné ihned, navíc pupík je čím dál tím větší zátěž, takže si nedokážu představit, jak se za pár týdnu valím jako koule po obchodech :oops: , to už budu snad relaxovat, navíc výbava není zrovna nejlevnější záležitost, takže je super si nákupy rozumně rozvrhnout :palec: Holky, ale radím nekoukat se na ostatní a rozložit si nákupy dle svých možností, jak finančních, tak hlavně jak se budete cítit a jak moc se vám bude chtít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 18:50

tak tasku budu mit taky driv samozrejme :D a oblecky uz jsou vyprane, vyzehlene, jen nema kde mimco spat, vozit se, prebalovat.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.2.12 18:52

Já jsem nakupovala postupně od začátku těhotenství, každý měsíce něco. Nebyl to takový jednorázový nápor, ale teď občas zjišťuji, že jsem některé věci přehnala a mám jich až zbytečně moc :lol: :roll: . Záleží, jestli jsi soudná a nebudeš to přehánět. A mimochodem jsem byla nakonec docela ráda, protože mě chtěli ve 34. tt nechat v nemocnici a nemít něco připraveného, tak mě omejou. Můj názor je, raději si všechno připravit a nachystat. Věř mi, že až se vrátíš z porodky, tak se ti to bude hodit. Mimochodem jsem se už v těhu naučila jeden pěknej fígl, na všechna vyšetření jsem chodila o půl hodinky dříve. Např. měla jsem tam být ve 12,00, ale já se chovala jako bych tam měla být v 11,30. Několikrát jsem si tím vyřešila zapomětlivost a teď když mám mičo, tak se to taky hodí, protože člověk opravdu neví co ho může potkat. Držím palečky, ať jste všichni zdraví a spokojení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.2.12 18:54

Jee, tak ty vyprané a vyžehlené oblečky ze srdce závidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 19:04
Macenka84 píše:
Jee, tak ty vyprané a vyžehlené oblečky ze srdce závidím ;)

ted se koukam, ze jsi v 28tt a chtela jsem ti napsat, ze mas cas, ze jsem zacinala kolem 30tt, a pak mi doslo, ze jsem napsala, ze jsem v 31tt, ale ja uz jsem v 33tt :lol: no ve stredu se jde nakupovat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.2.12 19:08

Tak to máš ještě času, přeji příjemné nakupování, poku máš cca představu, tak to půjde jako pomásle ;) .

Mimochodem krásný pupíček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 19:14

to ja mam predstavu, ale na takovou predstavu treba penez :lol: dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.2.12 19:18

Není to brzy, užij si to dokud se ti dobře chodí a nefuníš.
Já čekala, až to brzy nebude a pak jsem musela ležet a bylo vymalováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
20.2.12 19:23

Je pravda, že výbavička není levná záležitost, nekupovat zbytečnosti a nějak se to dá zvldnout,ale ruku na srdce, když člověk jen trošku může, tak prostě i na ty blbosti zbydou penízky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 19:37

tak to my na to penizky odlozene mame, to nevim co bych delala 8o ale tak postylku ze zlata fakt porizovat nebudu nebo kocar za 20tis. :mrgreen: mame na ten ,,zlaty pekny stred" :palec: :mrgreen:
treba jako toto, to by se mi libilo, ale tu cenu radeji nechci vedet :mrgreen: http://www.facebook.com/photo.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
20.2.12 20:02
alsem píše:
tak to my na to penizky odlozene mame, to nevim co bych delala 8o ale tak postylku ze zlata fakt porizovat nebudu nebo kocar za 20tis. :mrgreen: mame na ten ,,zlaty pekny stred" :palec: :mrgreen:
treba jako toto, to by se mi libilo, ale tu cenu radeji nechci vedet :mrgreen: http://www.facebook.com/photo.php?…

krása…:D nejenom mít na to finance, ale taky tu místnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
20.2.12 20:03

nj, taky bydlite ve 2+1? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...