Sterilizátor smrdí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
La4
20
10.9.14 07:25

Sterilizátor smrdí

Ahoj, prosím o radu. Koupila jsem už druhý sterilizátor na kojenecké lahvičky (první byl elektrický Beurer a druhý do mikrovlnky Tommee Tippee) a oba po zahřátí vydávají zápach jakoby pálícího se plastu. První jsem kvůli tomu vrátila. Je to normální, že to má být takhle cítit? Například parní hrnec na vaření je taky z plastu a nesmrdí. Mám z toho materiálu špatný pocit, přestože na krabici všude deklarují, jak je nezávadný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Tommee Tippee Kojenecká láhev C2N 340ml s obrázky ?

Přidejte zkušenost s Tommee Tippee Koj...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12803
10.9.14 07:44

@La4 my mame tomme tippe do mikrovlnky a nic nam nesmrdi a jelikoz jsme plne ne UM tak pouzivame urcite tak 6× za den minimalne a davam to tam na 8 min nemas treba u toho pustenej i gril v te mikrovlnce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
10.9.14 07:55

@La4 tak já mám tomme tippee a smrdel mi jedinkrát když jsem do něj zapomněla dat vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
10.9.14 07:58

@La4 prosimte nevim - meli jsme smrdici rychlovarku a casem prestala smrdet ALE kdyz mas parni hrnec, tak pouzivej na sterilizaci ten, je to TOTEZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.9.14 08:21

@La4 Ja teda davala po sterilizator do MW normalne kousek papirove uterky, aby se ten plast nedotykal toho skleneneho talire.
Davas tam dost vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
10.9.14 08:30

@Black Cat můžu se zeptat, proč tam dáváte ten papír? Plast ani talíř neobsahují vodu, takže se nezahřívají. Zahřeje se jen voda a tím se teplo přenáší na ostatní věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.9.14 08:34

@krakatice Protoze to psali primo v navodu… Plast se sice sam nezahriva, ale zahriva se tou varici vodou a to se prenasi dal… zahriva se tim padem i ten skleneny talir. Opet ne z mikrovln, ale prenesene od te varici vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
La4
20
10.9.14 08:39

@Black Cat Vodu dávám podle návodu. Ale nemyslím si, že je to mikrovlnkou, protože ten elektrický Beurer byl cítit úplně stejně. Spíš se mi zdá, že je to typem materiálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
10.9.14 08:42

No a čemu vadí, že se to zahřívá? Že by se plast začal tavit? Nezlobte se na mě, ale to je přece nesmysl. Nikdy nebude mít vyšší teplotu než voda v něm. Pokud je plast určen ke sterilizaci, tak to prostě musí přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
10.9.14 08:44

@La4 Mě některé plasty taky smrdí, ale mám pocit, že je to normální, třeba přítel necítí nikdy nic (skoro :lol: ). Cítí to i někdo další? Pokud to cítím sama, tak to neřeším, ale třeba takové to černé nepřilnavé nádobí jsem kvůli tomu přestala používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.9.14 08:45

@krakatice Sorry, chtela jsem jen pomoct… psali to v navodu, aby se ty dve vrstvy od sebe oddelily. Tak at to reklamuje u vyrobce, ze to smrdi nebo ho vyhodi z okna. :nevim: V podstate je mi to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
La4
20
10.9.14 08:57

@krakatice Nejsem jediná, kdo to cítí :) Předtím jsme ještě měli Chicco (u kterého se pro změnu rozbilo víko :) ) a u toho jsem se žádného zápachu nevšimla. Nejspíš je to asi jen „vůně“ zahřátého plastu a u něčeho je to prostě cítit víc. Jen to ale stejně vrtá hlavou - je to přeci jen sterilizátor a člověk se bojí, aby to nevylučovalo něco škodlivého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí