Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
nemáte nějaký recept na salát ze sterilované červené řepy? Můj manžel ji přinesl z obchodu, protože se mu „líbila“, ať z toho prý něco udělám. Prostě zlatíčko a já si teď lámu mozkové závity, co s ní.
Sterilovana se Da jist jen tak, je ochucena. Nebo dělám něco na způsob vinegret - řepa, nastrouhana Kysela okurka, trochu cukru a na vetsi salát do toho přidat na kostičky nakrajenou varenou bramboru.
To jsem netušila, že dá jíst jen tak. A dala by se zjemnit třeba smetanou nebo zakyskou?
To asi jo, ale ja to nikdy nejedla, ona je sama o sobe sladka, jemna a nejlepsi ![]()
Tak ji teda zkusíme jenom tak. Já jsem řepu nikdy nejedla, takže vůbec netuším, jaká je.
Zakysanou smetanou jo. Ale víc michutna jen tak. Třeba jako příloha k rizku s brkasi.
Ja ji taky jim jen tak, nejcasteji jako prilohu.Mam ji moc rada.
My jí jíme k jídlu. Tak jak si k něčemu díš sterilované okurky, tak si dáme řepu
Holky, díky moc. Koupím teda nějaké pěkné zvíře a udělám z něho řízky s kaší a k tomu bude řepa! Děkuji za inspiraci!
@montchitchi píše:
Holky, díky moc. Koupím teda nějaké pěkné zvíře a udělám z něho řízky s kaší a k tomu bude řepa! Děkuji za inspiraci!
ja ji mam nejradeji treba k rizotu…
Nebo k zapecenym testovinam…
Ale muj kloucek ji miluje i samotnou, vzdycky ukaze na repu a chci chci chci a dokaze ji snist vetsi misku…
(ale tou ho krmim, protoze HODNE barvi a jde spatne dolu z obleceni)