Stewardka Student Agency

3
2.2.13 12:16

Stewardka Student Agency

Dobrý den,
prosím zajímala by mě práce stewardky u Student Agency.
Předevsim prijimaci rizeni, četla jsem, že se skládá z několika částí.
Osobní pohovor a první zkušební jízdu mám za sebou, ale nevím co mě ještě čeká a jestli, když už jsem se dostala sem, je jasné či mě vemou či ne.
Co mě ještě čeká apod.
A jaké máte zkušenosti konkrétně vy? Pročítala jsem si diskuze, tak mám nějakou představu co od toho očekávat, zajímal by mě taky váš názor.
Velice by mi to pomohlo, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.2.13 13:52

@lenik159 Třeba tě čeká, že nebudeš dostávat výplatu :evil: nebo si něco začneš s řidičem..běžná praxe. A když si spočítáš kolik času strávíš na cestách, tak ti vyjdou úžasný peníze. Třeba 40kč na hodinu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19692
2.2.13 13:54
@Anonymní píše:
@lenik159 Třeba tě čeká, že nebudeš dostávat výplatu :evil: nebo si něco začneš s řidičem..běžná praxe. A když si spočítáš kolik času strávíš na cestách, tak ti vyjdou úžasný peníze. Třeba 40kč na hodinu :mrgreen:

Nevim jak na busu, ale na vlaku tomu magorivi utikaji, protoze neplati.Ale stavardi si za to berou plne tasky zivin co nerozdaji cestujicim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabuss
7.3.13 20:28

Ja jsem o tuto pozici hrozne moc stala a pokousela jsem se tam dostat uz par let. Poslala jsem nespocetkrat CV a letos me konecne pozvali na pohovor. Prosla jsem a mela nasledovat zkusebni jizda. Jenze co mi vadilo, tak se nevyjadrili ke mzde. Proto jsem zavolala a zeptala se narovinu kolik muzu cekat. Vypadlo z nich, ze kolem 10tisic stewardky maji. Takze jsem misto odmitla. Pro nekoho na brigadu mozna, ale jako HPP je to smesny.

• Citovat
  • Upravit
8781
7.3.13 21:23

Nevím teda, ale kamarádka dělala stewardku a peníze měla slušný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka555
18.3.13 22:51

Stewardka u SA

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat ja prbíha zkušební jízda, zatim jsem byla jen na pohovoru a bylo mi rkeceno, ze probehne zkusebni jizda… projdu apson nejakym skolenim nebo jako to probiha? 8o dekuju za odpovedi:-)

• Citovat
  • Upravit
Evuliii
21.3.13 09:25

Vlastní zkušenost

Ahoj ve spolek, v SA jsem jako stew pracovala několik let na HPP a vydělávala jsem třeba i 25 čistýho, jenže za 250 hodin měsíčně takže jsou to těžce vydělaný peníze.. A navíc je fakt, že jsem právě kvůli penězům odcházela, na konci za stejný hodiny polovina peněz

Mají také hrozně neprůhledný systém odměňování, prostě ti zaplatí jen tolik, kolik zrovna chtějí a na co firma zrovna má. Ekonomicky nevedou tuto společnost zrovna ukázkově

Jinak, je to občas zábava, dost často opruz… Když jste v práci sedmý den za sebou 15 hodin, nebo vám volají ve dvě ráno, že máte jet o hodinu dřív. Umejvání zapocenejch oken po každý jízdě taky není zrovna super, ale oproti tomu nikdo nad váma nestojí (nadřízený je na tel. a jednou za čas jdete na kobereček kvůli tomu, že vás pravidelně sledují tajní zákazníci a vy jste zrovna měli špatnej typ bot, nebo jste se málo smáli na lidi a odpadky vybírali ne jednou za 20 minut, ale po 23 minutách).

Některý řidiči dokáží taky pěkně znepříjemnit den, buď jsou ok, jde s nima vyjít, nebo vás ignorují, v horším případě si z vás dělají služku, umej tohle, tamto, o půlnoci tě nechtěj pustit, dokud nebude bus čistej od shora dolů, dones, odnes, jeden mě dokonce na dvou a půl hodinovou přestávku v Brně zamknul v autobusu (když víte jak, tak si ho otevřete). Některý si myslej, že vás maj pro zábavu (sex) a dají vám pak pěkně sežrat, když odmítnete a samozřejmě funguje bonzování, ale to asi v každý firmě… Kdo nebonzuje, nemá peníze a kamarády v nadřízených a kdo ano, má se dobře.

Taky vás řidiči ne vždy berou v potaz, párkrát se proletíte autobusem s táckem plným kafe, budete mít modřiny na nohách kvůli opěrátkům sedaček, v horším případě můžete skončit na předním skle. Stává se do celkem často, firma ale úrazy kompenzuje. Jedna stew si dokonce (vím z vyprávění) nechala proplatit nové nehty, které si zlámala při pádu.

Autobusy jsou na nějakých linkách ok, na jiných máte pocit, že nedojedete. Každou chvíli vysvětlujete lidem, proč už 2 hodiny čekáte na zasněžený dálnici na náhradní bus, nebo proč na ně z klimatizace teče voda.

Pokud do toho jdete, čekejte spíš to špatné, třeba budete mile překvapeny. Každopádně si pořiďte horu antibakteriálních vodiček, vlhčených ubrousků (dřív byly v busu k dispozici, dneska sledují, kolik si jich řidič nafasoval a jestli má na další nárok) a spoustu vitamínů, lidi na vás permanentně kýchají a jste věčně nemocné (docela mě mrazilo, když cestující jezdili s rouškami na tvářích kvůli ptačí chřipce).

No nic, držím palce, ať se každému splní jeho očekávání. Snad jsem aspoň trochu přispěla. Dle mého názoru, věčně se tahle práce a zvášť u SA dělat nedá.

• Citovat
  • Upravit
jandaztbynas
11.5.13 15:18
@gorina píše:
Nevim jak na busu, ale na vlaku tomu magorivi utikaji, protoze neplati.Ale stavardi si za to berou plne tasky zivin co nerozdaji cestujicim :mrgreen:

Proc magorovi a co mas na mysli tema zivinama? Tam to suchy maso nebo haribo gumy??

• Citovat
  • Upravit
jandaztbynas
11.5.13 15:18
@AngelLilly píše:
Nevím teda, ale kamarádka dělala stewardku a peníze měla slušný :nevim:

Slusny je co? :)

• Citovat
  • Upravit
daniela112
12.5.13 10:09

Kamarád tam jezdil jako řidič a taky povídal, že to tam je hrozný. Ted jezdí u zájezdovky a má se o dost líp. Jo a s každou druhou stévardkou taky něco měl :lol:

• Citovat
  • Upravit
8781
12.5.13 10:26

Ono hlavne kdyz se jezdi zahranici tak velka cast ridicu pasuje cigarety, drogy atd. Kamaradka odchazela prave kvuli tomu, protoze s tim nechtela mit nic spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daniela112
12.5.13 10:40
@AngelLilly píše:
Ono hlavne kdyz se jezdi zahranici tak velka cast ridicu pasuje cigarety, drogy atd. Kamaradka odchazela prave kvuli tomu, protoze s tim nechtela mit nic spolecneho.

Nic takového nedělá, ono záleží také u jaké je kdo společnosti.

• Citovat
  • Upravit
8781
12.5.13 10:43
@daniela112 píše:
Nic takového nedělá, ono záleží také u jaké je kdo společnosti.

Mluvim o ridicich student agency ;) je to uz par let zpet, ale hodne ridicu to delalo. A asi stale delahi podle te posledni udalosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daniela112
12.5.13 10:51

No on jezdil jen vnitro a nic takového tam nezažil je pravda, že tam byl chvílí tak nevím. Odešel kvůli penězům a hlavně kvůli jednání a to si nikdy nic nenechal líbít. Ted co jezdí tak prý hodně velká pohoda, s dispečerema a s vedoucím je za dobře a peníze má hodně slušný, tak nemůže říct ani popel.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat