Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj už jsem ve 40 tt.. a mám nástup do porodnice.. bojím se, že manžel nestihne být u porodu..
myslíte si že jo? jsem prorodička takže nemám absolutně páru o tom co a jak bude proto se ptám.. děkuji za odpovědi.. ![]()
Sice jsem taky prvorodička, ale proč by to neměl stihnout?:)
Proč by neměl stihnout porod? jak to myslíš? on je někde na služebce? nebo se bojíš, jestli ho zavolají včas?
jinak se mnou byl přítel u prvního porodu celé dopoledne a skoro celé odpoledne, pak ho poslali domů že porod až zítra, a porod se nakonec konal už večer, a přítel přijel až 10 minut po ![]()
A my to vědět máme? ![]()
U prvního kluka to můj muž stihl za 5 minut 12, u druhého to nestihl.
@telezska
a ty máš manžela momentálně v Austrálii, sama 12 hodin kontrakce, nebo proč se strachuješ, že to nestihne? ![]()
Tak když budu ležet v porodnici tak nevím co mě čeká zda mi to budou nějak vyvolávat nebo nevím absolutně co se bude dít..
tak aby manžel poté stihl včas dojet k porodu.. to myslím..
Tak jestli uz mas kontrakce po 5 miňutach a manzel je na sluzebce v Praze a bydlite v Ostrave, tak to asi nestihne. ![]()
Ahoj. U nás to muž nestihl
V porodnici jsem byla od rána, ale pak mi pichli vyvolávačku, v bolestech jsem naťukala: Přijeď. Za dvacet minut bylo dítko na světě. Přijel asi 20 minut po porodu. Byla jsem tak vyšťavená, že mi bylo úplně jedno, jestli tam je nebo ne.
Bab.
@Sorbetka píše:
Tak jestli uz mas kontrakce po 5 miňutach a manzel je na sluzebce v Praze a bydlite v Ostrave, tak to asi nestihne.
By ses divila ![]()
@Sorbetka Já měla kontrakce po minutě 4,5 hodiny…takže i tak by to stihl ![]()
@telezska tobě budou vyvolávat porod? Důvod? Jasně, že to stihne, oni ti zavčas řeknou, kdy máš volat manželovi, aby byl u porodu přítomen.
Příspěvek upraven 14.01.14 v 16:39