Plodová voda a vyhřívané sedačky

354
13.1.14 19:52

Plodová voda a vyhřívané sedačky

Ahoj holky, jsem ve 28.týdnu a možná řeším blbosti, ale zajímalo by mě, co by se stalo, kdyby mi praskla voda v autě. Máme vyhřívané sedačky a textilní potah a nerada bych, aby to pak přestalo fungovat :-D Stalo se to nějaké z vás? Jaké bylo řešení? Asi začnu jezdit vzadu a budu mít pod sebou deku:-D Děkuji předem za odpověď na můj zvláštní dotaz ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5080
13.1.14 19:54

Já jsem si koupila ve zdrav. potřebách obří přebalovací podložky a seděla jsem na nich. Voda tedy nakonec praskla v porodce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.14 19:55

@kittynka89 čéče.. tohle mi nenapadlo.. vyhřívané sedačky mám též :think: asi pod sebe radši nějakou podložku.. ale voda většinou rupne, když si stoupneš nebo změníš polohu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101808
13.1.14 20:02

@kittynka89 Taky mě to nenapadlo řešit :think: a v obou případech praskla až při porodu, pár minut před tím, než lezlo dítko. Ale pořídila bych asi tu velkou podložku se zdravotních potřeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
13.1.14 20:02

@kittynka89 To me taky nenapadlo :think:…spis jsem si ted predstavila, ze voda praskne, kdyz je vyhrivani zapnute a dotycna jeste dostane elektricky sok :lol: (ale to je mozna blbost, nevim jak je vyhrivani technicky resene). Jinak teda asi pod sebou mit pro jistotu v zaveru jednorazovou prebalovaci podlozku :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.1.14 20:03

Tohle jsme taky ted řešili, u prvního jsme měli jiné auto a tam vyhřívané sedačky nebyly. Ale ted se manžel taky strachuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
13.1.14 20:08

No může se stát cokoliv že jo. Přejedeme přes nerovnost, auto se zhoupne a bude vymalováno :-D Muže to ani nenapadlo, to spíš já se už doma nudím a napadají mě různý věci :-D

Díky za radu. Podívám se po podložce, ale pořád doufám, že by mohla stačit deka, že toho snad nepotečou hektolitry :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
13.1.14 20:09

@Tanulkaa s tím elektrickým šokem mě to nejdřív napadlo taky :D

Ale faktem je, že mě taky nenapadlo to řešit a to vyhřívaný sedačky u manžela v autě jsou. Mě teda vodu praskli až v porodnici, ale pro druhý těhotenství už budu chytřejší a preventivně budu na podložce sedět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
13.1.14 20:10

Ahoj, sice nevim jak je vyhřívání řešené, ale mně se podařilo na sedačku vylít 1,5 l vody :oops:, a sedacka dal funguje. Tedy trvalo než vyschla ale teď funguje normálně. Hlavně pro vysušení nezapínat to vyhřívání, mohlo by se to vyskratovat, nechat vyschnout přirozenou cestou- rada ze servisu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
13.1.14 20:14

Tak to by me fakt nenapadlo :mrgreen:
asi bych teda pouzila prebalovaci podlozku, pro vsechny pripady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
13.1.14 20:28

Haha, to me nenapadlo a zatim ani manzela. A to je na auto dost haklivej :-). Radsi si k nemu do auta pripravim jednu podlozku, pro vsechny pripady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.1.14 20:35

No vidis, tohle me v tehotenstvi vubec nenapadlo 8o To by mi manzel dal :P Ja bych tam dala pro jistotu tu prebalovaci podlozku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
13.1.14 20:35

@martina.se mě voda prskla v leže. najednou takový lup. a já jsem hned věděla, že je to ono…ale stoupla jsem si abych nezaneřádila postel :mrgreen:
tak třeba stihne vystoupit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
13.1.14 20:38

@Adduše Jasně už to vidím, miláčku zastav, pokropim trávu na krajnici a jedeme rodit :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
13.1.14 20:44

Raději nic…
nebo jo.. kup si plenku..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie