Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, je tady nektera, ktera stimuluje? ![]()
Ahoj, anoo, stimulujji dnes 7. den, zacatek uplne v klidu, ted si picham dohromady 3 injekce denne a zacina me to trochu stvat, ale brzo bude konec, OPU asi streda/pátek ![]()
Jak ty???
@Embryjka píše:
Ahoj, anoo, stimulujji dnes 7. den, zacatek uplne v klidu, ted si picham dohromady 3 injekce denne a zacina me to trochu stvat, ale brzo bude konec, OPU asi streda/pátek
Jak ty???
Ahooj
, mam radost, ze jsi napsala. Mas kratky protokol nebo dlouhy? Ja jsem dnes 5 den stimulace 6DC a na prvnim utz teda pry nic moc, tak jsem z toho zklamana. Doktorka mi nesedla, bolestivy utz, uhybala jsem ji jak jsem mohla, tak snad to bylo kvuli tomu, ze tam nic moc nevidela. V pondeli mam dalsi utz. Cim stimulujes a jake davky?
Ahoj holky
Můžu se přidat?
Já už jsem v procesu dlouhého protokolu. Odběr se předpokláda před velikonocema. Je to naše 7.IVF
@Maty35 ahoj
urcite muzes. 7ivf? Takze to uz jsi samoplatce? Na jakou kliniku chodis?
Jo už samoplátce 4 plný IVF s pojišťovnou, pak 2 minimálky a teď zase plný IVF a poprvý dlouhý protokol. Byli jsme v Sanusu, pak PFC Praha a teď Arleta. A co ty? Kam chodíš?
@Maty35 budu drzet pesti
. Ja chodim do Reprofitu v Brne. Jsem taky samoplatce.
@Maty35 Ahoj, tebe si myslim pamatuji z nejakych skupinek
achjo tolik uz toho, snad uz se zadari, kde je hlavni problem, byla jsi uz tehotna a nedopadlo z tech vsech pokusu? ;(
@kelynka mam kratky protokol, picham Puregon (125j) a Meriofert(150j). Ted poslednich par dni vecer i Cetrotide, uz me to moc nebavi porad hlidat casy, citim, ze jsem nafoukla a trochu mam takovy neprijemny pocity v brichu, ale nic hrozneho, ty aplikace injekci mi vubec potize nedelaji
i kdyz mam uz z bricha peknej jehelnik ![]()
Kolikate IVF( stimulaci) mas? Ja prvni IVF taky strasna bida, jen 3 vajicka- z toho 2 emrya a nechytlo se zadne.
Ted to vypada dle prvniho UZ lepe, na kazdem asi 7-8 foliklů, ale uvidime co bude dal
v pondeli jdu taky na dalsi UZ.
Jen doufam, ze jsem nic nepokazila tim, ze jsem si dala Diclofenac tbl. jednou na bolest, mela jsem ukrutne bolesti ramene a uz jsem to nemohla vydrzet az pote jsem zjistila, ze se nesmi v tehotenstvi, no snad to neuskodi vajcum ![]()
@Embryjka v pondeli to bude tvuj druhy utz? Budu drzet pesti, at je co nejvic vajicek
.Kam chodis na kliniku? Ja jsem roky navstevovala Repromedu a ted jsme presli do Reprofitu v Brne. Uz jsem samoplatce. Jinak ja jsem migrenik a ptala jsem se dr jestli si muzu neco dat a rekl, ze u stimulace to nevadi. Ano, tehotna jsem uz byla. Vyslo hned prvni ivf ET, cekala jsem dvojcatka, cele tehu krvaceni, 26tyden odtekla plodova voda u maleho a rychla me odvezla do Brna, kde se snazili tehu jeste udrzet, ale bohuzel se rozjely kontrakce, takze akutni cisarsky rez. Syn po par dnech umrel, dcera bojovala, ale je autistka. Pak jsme chteli sourozence, KET vysel, ale potratila jsem. Dvakrat KET vysel, ale potrat. Jinak samy neuspech. Je to me 4 ivf, ale kvuli vlozeni dvou embryi jsem prisla o ctvrty hrazeny pokus
@kelynka
A nakolik vás to výjde? Nás cca 100 000 kč s léky
Četla jsem co už máš za sebou, sílá. Už to chce šťastný konec ![]()
@Embryjka
Jo už se tu motám skoro tři roky ![]()
Jednou to vyšlo po ketu z 2.IVF, ale potratila jsem. Pak už asni ťuk. U nás hodně špatný spermio, tak už to od těch minimálek zkoušíme s dárcem, ale nic… Už se projevuje můj věk, za dva měsíce je mi 38 let
Jinak jsem úplně cajk
A co ty?
Ahojky, já taky tento měsíc začala stimulovat. Naše první ivf. Krátký protokol, puregon 200 jednotek. Včera jsem byla na odběr vajíček, bylo jich 15… kdy jdete na odběr vy?
@Clarisa7 tyjo peknej vysledek, tak ted at jich co nejvic drzi bobulek
![]()
@kelynka ano zitra 2. Kontrolni UZ a OPU by melo byt streda/ctvrtek, chodim v Olomouci do Fertimedu
mrzi me, co se stalo, jednou se musi zadarit az do konce to same i u @Maty35, ja mam 31 let, u 1. IVF ET a KET a ani jednou se nechytlo ;( po mimodeloznim tehu mam jen jeden vejcovod, v kterem je mozna sactosalpinx. Jestli se nezadari po vkladu embrya po genetice, tak budu muset jit nejspis na odstraneni toho vejcovodu, hrozne se bojim ale, nechci byt uz vazne 100% neplodna, mam z toho hrozne pocity
, kez by se zadarilo ![]()
Genetiku mame s partnerem ok, imuno mam alergii na sperma a rikam si jestli treba nemam i na to embryjko, ze se nikdy neuhnizdilo ;( ani nevim, jestli to zkoumali na imunu
Dekuji za rady s tema lekama, trochu me to uklidnilo, ze se vejcum nic nestalo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.