Europe IVF 2023

49
13.3.23 18:34

Europe IVF 2023

Ahojky je tu někdo kdo plánuje uměle oplodnění v Europe? Nebo ma nějaké zkušenosti? Uvažujeme s přítelem o umělém oplodnění na teto klinice tak me zajímají zkušenosti rady tipy atd prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
14.3.23 08:21

Ahoj, já se tam teď chystám na druhé IVF. Z prvního cyklu máme dítě a chceme ještě jedno. Bohužel už nemáme žádné embrya na KET, tak mě to čeká celé znova. Za ty dva roky se toho hodně změnilo. Původní místo nebylo moc příjemné, ale teď to tam vypadá moc pěkně.

Asi hodně záleží, jakého máš lékaře. Přijde mi, že každý má trochu jiný přístup. Už víš koho budeš mít?

Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.3.23 10:03

Ahjky vůbec ted o tom teprve přemýšlíme chceme jít az na podzim ale já sem radši na vše informována dopředu at vim co a jak budu rada když budeš psát co a jak se dělo a co a jak stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.23 22:16

Ahojky, my tam chodili. Bylo to moje 3 ivf a odešli jsme odtamtud. Za tu dobu, co umělé podstupujeme, dávám a chci dávat veškerou svou důvěru do jednoho lékaře. S tím jsem tam šla. Také jsem koordinátorce napsala, zda budu mít při jejich péči - kontroly, punkce, transfery, jen jednoho lékaře. Samozřejmě při nemoci nebo dovolené to neovlivním. Bylo mi řečeno, že jo.. Dostala jsem se k dr., který podle kamarádky je hodně dobrý. No, házel nám samý statistiky a procenta. Vzal mi krev jen na tsh a amh, i když jsem měla veškeré výsledky 2 roky staré. Za 14 dnů hned stimulace. Kasal se, jak mi vyprodukuje víc vajíček, protože mám amh vyšší a i 16 vajíček prý bylo málo. No, nakonec jich bylo jen 7. Jeho kontroly byly na 2 minuty. Fakt jsem si připadala jak kus hadru. Punkci mi dělal úplně jiný doktor, který se mi představil na sále. Transfer zase jiný doktor. Sama jsem si žádala před transferem o progesteron z krve. Prý není třeba. Musela jsem ke své dr. A samozřejmě byl nižší. Největší kalibr byl, když transfer nevyšel, já jsem chtěla nechat převést embrya zpět do svého starého centra a na stránkách starého centra jsem si všimla, že náš doktor přešel tam :D takže si nás vzal do péče a po měsíci odešel jinam. Takový přístup mi vadí. Samozřejmě záleží hlavně na lékaři. Ale v tomto centru mi vadilo, že každý úkon dělá jiný lékař. Když jsem to řekla koordinátorce, že mi tohle vadí, že jsem ještě před první návštěvou psala, že chci jednoho lékaře na všechny úkony, zda to tak mají oni, napsala mi, že je každý den na sále jiný doktor. Tak nechápu, proč mi to neřekla hned. Jinak prostředí je hezké. O tom žádná :)

• Citovat
  • Upravit
843
14.3.23 22:43
@Anonymní píše:
Ahojky, my tam chodili. Bylo to moje 3 ivf a odešli jsme odtamtud. Za tu dobu, co umělé podstupujeme, dávám a chci dávat veškerou svou důvěru do jednoho lékaře. S tím jsem tam šla. Také jsem koordinátorce napsala, zda budu mít při jejich péči - kontroly, punkce, transfery, jen jednoho lékaře. Samozřejmě při nemoci nebo dovolené to neovlivním. Bylo mi řečeno, že jo.. Dostala jsem se k dr., který podle kamarádky je hodně dobrý. No, házel nám samý statistiky a procenta. Vzal mi krev jen na tsh a amh, i když jsem měla veškeré výsledky 2 roky staré. Za 14 dnů hned stimulace. Kasal se, jak mi vyprodukuje víc vajíček, protože mám amh vyšší a i 16 vajíček prý bylo málo. No, nakonec jich bylo jen 7. Jeho kontroly byly na 2 minuty. Fakt jsem si připadala jak kus hadru. Punkci mi dělal úplně jiný doktor, který se mi představil na sále. Transfer zase jiný doktor. Sama jsem si žádala před transferem o progesteron z krve. Prý není třeba. Musela jsem ke své dr. A samozřejmě byl nižší. Největší kalibr byl, když transfer nevyšel, já jsem chtěla nechat převést embrya zpět do svého starého centra a na stránkách starého centra jsem si všimla, že náš doktor přešel tam :D takže si nás vzal do péče a po měsíci odešel jinam. Takový přístup mi vadí. Samozřejmě záleží hlavně na lékaři. Ale v tomto centru mi vadilo, že každý úkon dělá jiný lékař. Když jsem to řekla koordinátorce, že mi tohle vadí, že jsem ještě před první návštěvou psala, že chci jednoho lékaře na všechny úkony, zda to tak mají oni, napsala mi, že je každý den na sále jiný doktor. Tak nechápu, proč mi to neřekla hned. Jinak prostředí je hezké. O tom žádná :)

Mě třeba dělali jen amh, tsh, praktin a anti tpo. Třeba progesteron nikdy povedlo se. Lpet na tom, aby transfer dělal stejný lékař jako punkci a ke komu chodíte na ambulanci se mě zdá dost divně, jelikož se čas odběru musí řídit průběhem stimulace a nelze si vybírat čas. A lékař přeci nebude přebírat mezi ambulanci, punkcemi a transfery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.23 09:30

@Liška obecna začala jsem na tom lpět od té doby, co mi při prvním IVF jeden doktor plánoval stimulaci, při další kontrole jiný doktor naplánoval odběr a další jiná doktorka dělala punkci. Při propouštění mi řekla, že mi doktor naplánoval punkci brzo, tak byly folikuly nezralé. A proč mi tenhle doktor dává tohle a proč to udělal takhle.
V jiných centrech to jde, že je na vše jeden doktor :). A to mi prostě vyhovuje. Kdyby mi koordinátorka napsala rovnou, že se na mně lékaři budou střídat, protože to tam takhle prostě je, tak bych tam ani nešla :palec:
Napsala jsem pouze svůj názor na toto centrum, nic víc.

• Citovat
  • Upravit
49
29.3.23 08:54

Holciny děkuji za vas názor já jdu 3.4 na kontrolu k me gynekolozce a budeme domlouvam uměle tak snad to bude dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
11.11.23 09:21

Ahoj holky, nezbyl vám některé prosím Menopur?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.4.24 13:16

Zdravím holky.Byli jsme v Europ ivf na dva pokusy, nezdarilo se, což by nebyl ten problém. To se stane, ale byla jsem tam jediná z Čech a připadala jsem si, že já jsem pro ně spíš „cizinka“… Při druhém pokusu mi řekli že vemou 4 holky a já, že si počkám tak 3 hodky, že si doktorka potřebuje odskočit. Super, hlavně že ti furt opakujou buďte v klidu.3 hodky v cekarne, :pankac: A o částkách za léky a výkony, ani nemluvím. Pak jsme šli do Podolí a byla jsem v úžasu. Úplně jiný přístup, všichni moc milí a profesionalni. V europe je to nové, krásné, to v Podolí není, ale citila jsem se tam mnohem, mnohem lépe. Tak za mě doporučuji Podoli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.