Stimulace rekovellem

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1288
10.10.20 15:50

Stimulace rekovellem

Ahoj holky je tu někdo kdo začíná stimulovat s tímto lékem? Na internetu o tom nic není :,( zacinam kolem 20.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4381
10.10.20 23:51

Hele ten jsem měla já, ale loni. Reagovala jsem na něj dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.10.20 08:57

@Payus To byla ještě ta studie viď? me dr říkala ze se schválil nedávno..já mam pco a amh 23 a prý je pro takové pacientky urcen..kolik si měla foliku a dávku už asi nevíš viď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
11.10.20 14:53

@Janča3030 hlavně jsem na něj reagovala fakt dobře. Stihla jsem myslím 6 injekci. Máš pravdu, to bylo v té studií. Já se dnes pokusím projít papíry jestli něco bližšího vystouram. Foliku jsem měla 7, oplodnění všechny, ale schopné byli jen 3. Každopádně se zadarilo :potlesk: ty blaho ty máš teda mazec hodnotu amh 8o 23 8o já měla 2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.10.20 15:08

@Payus to bys byla hodna 😊Noo já v květnu měla gonal 150 ale paty den mi to ukončily protože sem už Na každým vaječníku měla 80fo :( liku, ted zkusíme tohle tak budu doufat ze nepřijdu o dalsi pokus :roll:,s nemocnici a ohhs už počítám hlavně at vydrzim do odběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
12.10.20 12:12

@Janča3030 ty kraso to je dobrej brutal :zed: tobě stačí jen ukázat injekci a už foliky rostou, to je až šílený, ale s tím tvým amh to je víc než jasny. Máš už děti? Ty potřebuješ sakra šetrnou stimulaci, z tebe museli být doktoři docela paf ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
17.10.20 19:51

@Payus Noo doktorka si semnou moc rady nevi, když mi to ted opět stopne tak chceme dojíždět do Prahy kde mají více zkušenosti, ted jsme v pronatalu v Kolíně protože to máme za barakem :) Joo mam jedno dite přirozené, už ji bude 10,lékařka říkala ze je to docela zázrak, ted je mi 30,neumim si představit kolik to amh bylo v mých dvaceti když prý věkem klesá :) Bolí mě už dost bricho tak počítám ze každým dnem přijde ms a konečně začnu, :oops: tak budu doufat ze ten rekovelle je dobrej, trochu mi vadí ze je to novinka cítím se trochu jak pokusný kralik :D :think: ale tak když je to přímo pro pacientky s vysokým amh tak musím doufat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
18.10.20 11:42

@Janča3030 holka hledala jsem a nenašla, asi jsem vyhodila nebo dobře založila. Já taky mám kluka 12 a přirozeně. Hele s tak vysokým cislem jsem se setkala poprvé. Kdybys v kolime nebyla spokojená, já ti doporucuju Cube. Byli jsme předtím i v Iscare a ne že bychom nebyli spokojeni to ne, ale přeci jen jsem se v Cube cítila mnohem lépe. Hele my v ty studií všechny měli rekovell.. A pak buď testovací látku nebo placebo, ale to nevěděl nikdo co která máme. Ale v ty době už byl rekovele schválenej. Vcechny jsme reagovali vesměs podobné dobře.. Doufám že ti sedne. A máš asi krátkej protokol vid. Já měla dlouhej.. Ozvi se průběžně jak zvládáš. Držím ti palce a posílám stesti🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
23.10.20 19:37

Dneska sem začala s injekcemi, mam k tomu i clexane na ředění krve ;) v pondělí první ultrazvuk tak sem zvědavá :oops: no a pak prý každý den na nej budu muset chodit a bude se mi denne měnit dávka říkala ze bude fajn když ro vydrzim do pátku ze by to mohlo stačit tak uvidime :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
23.10.20 19:49

@Janča3030 super, doufám že ti to sedne, že bude normální počet foliku, žádný brutal jako posledně.. Je super že tě budou fakt takhle hlídat. Držím ti palce :srdce: hlavně abys to dobře zvládla.. Bez hyperstimulaku… :andel: dekuju žes napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
29.10.20 16:56

Tak zítra mě čeká asi poslední ultrazvuk a v pondělí odber, co mi dle ultrazvuku říkal dr tak jich mam teda hodně číslo neřekl ale prý se to ještě dá :) takže rekovelle mi naštěstí sedlo, bricho už mě trochu bolí ale cpu do sebe bílkoviny tak snad to vydrzim, nejhůř na tom prý budu po tom ovitrellu co sem tak pochopila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.10.20 17:13

@Janča3030 tak :potlesk: jsem zvědavá na to cislo 8o ale paráda, krásné si to zvladla :potlesk: jako ten ovitrelle ty vejce donutí dozrát na čas, je možný že tě to bude víc tlačit, to fakt záleží na tom počtu. Tak v pondělí se ozvi jak jsi to zmakla a vsechno kolem. Tzn pátek sobota by mohl být transfer? 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
29.10.20 19:40

@Payus mě říkala doktorka ještě než sem začala ze et mít určitě nebudu ale tenhle dr zas říká ze by mohl mít prý se to uvidí až po odberu jak mi bude, ale teoretický by byl pristi pátek, sobota je tam zavřeno :roll: moc bych si ho přála, takhle bych musela čekat jinak dva měsíce takže sz někdy po Vánocích :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
29.10.20 20:27

@Janča3030 já vím žes psala že díky tomu hyperstimulaku nepřipadá ET v úvahu, ale zase jestli to vypadá pěkně.. Ale nebudem predbihat, duzezity je odběr, abys to dobře zvladla :potlesk: tomu věřím že bys to ráda už letos. Určitě to nelamej prez koleno. Bude to jak ma :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
4.11.20 11:24

Ahoj tak už mam po odberu, nakonec sem měla 18foliku dobry velikosti ale jen dvě vajíčka :( Zbytek mi tam nechali ze ty foliky sou moc maly a tech tam bylo tak dalších dvacet :roll: Sem z toho dost špatná tak maly počet a nevimjak vydrží ty dvě ted 5 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.