Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky je tu někdo kdo začíná stimulovat s tímto lékem? Na internetu o tom nic není
zacinam kolem 20.10
Hele ten jsem měla já, ale loni. Reagovala jsem na něj dobře.
@Payus To byla ještě ta studie viď? me dr říkala ze se schválil nedávno..já mam pco a amh 23 a prý je pro takové pacientky urcen..kolik si měla foliku a dávku už asi nevíš viď..
@Janča3030 hlavně jsem na něj reagovala fakt dobře. Stihla jsem myslím 6 injekci. Máš pravdu, to bylo v té studií. Já se dnes pokusím projít papíry jestli něco bližšího vystouram. Foliku jsem měla 7, oplodnění všechny, ale schopné byli jen 3. Každopádně se zadarilo
ty blaho ty máš teda mazec hodnotu amh
23
já měla 2 ![]()
@Payus to bys byla hodna 😊Noo já v květnu měla gonal 150 ale paty den mi to ukončily protože sem už Na každým vaječníku měla 80fo
liku, ted zkusíme tohle tak budu doufat ze nepřijdu o dalsi pokus
,s nemocnici a ohhs už počítám hlavně at vydrzim do odběru
@Janča3030 ty kraso to je dobrej brutal
tobě stačí jen ukázat injekci a už foliky rostou, to je až šílený, ale s tím tvým amh to je víc než jasny. Máš už děti? Ty potřebuješ sakra šetrnou stimulaci, z tebe museli být doktoři docela paf ne ![]()
@Payus Noo doktorka si semnou moc rady nevi, když mi to ted opět stopne tak chceme dojíždět do Prahy kde mají více zkušenosti, ted jsme v pronatalu v Kolíně protože to máme za barakem
Joo mam jedno dite přirozené, už ji bude 10,lékařka říkala ze je to docela zázrak, ted je mi 30,neumim si představit kolik to amh bylo v mých dvaceti když prý věkem klesá
Bolí mě už dost bricho tak počítám ze každým dnem přijde ms a konečně začnu,
tak budu doufat ze ten rekovelle je dobrej, trochu mi vadí ze je to novinka cítím se trochu jak pokusný kralik
ale tak když je to přímo pro pacientky s vysokým amh tak musím doufat ![]()
@Janča3030 holka hledala jsem a nenašla, asi jsem vyhodila nebo dobře založila. Já taky mám kluka 12 a přirozeně. Hele s tak vysokým cislem jsem se setkala poprvé. Kdybys v kolime nebyla spokojená, já ti doporucuju Cube. Byli jsme předtím i v Iscare a ne že bychom nebyli spokojeni to ne, ale přeci jen jsem se v Cube cítila mnohem lépe. Hele my v ty studií všechny měli rekovell.. A pak buď testovací látku nebo placebo, ale to nevěděl nikdo co která máme. Ale v ty době už byl rekovele schválenej. Vcechny jsme reagovali vesměs podobné dobře.. Doufám že ti sedne. A máš asi krátkej protokol vid. Já měla dlouhej.. Ozvi se průběžně jak zvládáš. Držím ti palce a posílám stesti🍀
Dneska sem začala s injekcemi, mam k tomu i clexane na ředění krve
v pondělí první ultrazvuk tak sem zvědavá
no a pak prý každý den na nej budu muset chodit a bude se mi denne měnit dávka říkala ze bude fajn když ro vydrzim do pátku ze by to mohlo stačit tak uvidime ![]()
@Janča3030 super, doufám že ti to sedne, že bude normální počet foliku, žádný brutal jako posledně.. Je super že tě budou fakt takhle hlídat. Držím ti palce
hlavně abys to dobře zvládla.. Bez hyperstimulaku…
dekuju žes napsala
Tak zítra mě čeká asi poslední ultrazvuk a v pondělí odber, co mi dle ultrazvuku říkal dr tak jich mam teda hodně číslo neřekl ale prý se to ještě dá
takže rekovelle mi naštěstí sedlo, bricho už mě trochu bolí ale cpu do sebe bílkoviny tak snad to vydrzim, nejhůř na tom prý budu po tom ovitrellu co sem tak pochopila ![]()
@Janča3030 tak
jsem zvědavá na to cislo
ale paráda, krásné si to zvladla
jako ten ovitrelle ty vejce donutí dozrát na čas, je možný že tě to bude víc tlačit, to fakt záleží na tom počtu. Tak v pondělí se ozvi jak jsi to zmakla a vsechno kolem. Tzn pátek sobota by mohl být transfer? 🍀 🍀 🍀
@Payus mě říkala doktorka ještě než sem začala ze et mít určitě nebudu ale tenhle dr zas říká ze by mohl mít prý se to uvidí až po odberu jak mi bude, ale teoretický by byl pristi pátek, sobota je tam zavřeno
moc bych si ho přála, takhle bych musela čekat jinak dva měsíce takže sz někdy po Vánocích ![]()
@Janča3030 já vím žes psala že díky tomu hyperstimulaku nepřipadá ET v úvahu, ale zase jestli to vypadá pěkně.. Ale nebudem predbihat, duzezity je odběr, abys to dobře zvladla
tomu věřím že bys to ráda už letos. Určitě to nelamej prez koleno. Bude to jak ma ![]()
Ahoj tak už mam po odberu, nakonec sem měla 18foliku dobry velikosti ale jen dvě vajíčka
Zbytek mi tam nechali ze ty foliky sou moc maly a tech tam bylo tak dalších dvacet
Sem z toho dost špatná tak maly počet a nevimjak vydrží ty dvě ted 5 dni
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.