Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janča3030 berus to bude dobré, hlavně aby ty dvě byli dobrý. Doufám že nebudeš mít potíže. Je to zdrcující co.. Z 18ti 2…ale věřím že ty dvě budou top!! Moc ti držím palce Jani
to vybojujete, hlavně ať je ti dobre
zase se ozvi, budou tě informovat o vývoji?
Tak nakonec se mi stal úplný opak než já a doktoři cekaly
je to zajimavy
zítra si mam volat a možná se vloží už v pátek
@Janča3030 ty blaho, hlavně dej fakt tu 5ti denní kultivaci, neúspěchej to Jani
držím palce
![]()
Ahoj bohuzel byla jen jedno, oni se tedy odebrali dvě vajíčka ale to jedno odpadlo hned ze mělo nějakou vadu takže oplodnily jen jedno A ro se teda rozdělilo a bylo super kvality a v pátek odpoledne mi bylo vloženo osmibunecne, dali jámě alespoň embryoglue..prodlouženou kultivaci prý nemělo smysl delat, bud se chytne u mě kde ma větší šanci a nebo nikde…takže ted mi z dva jen čekání ![]()
@Janča3030 jeee tak gratuluju
neboj, nalad se na tehu vlnu a užívej do testu. Nemá smysl se tím trápit
dej mu sanci a věř
budu se těšit na dobré zpravy ![]()
Obnovuji, nevíte někdo kolik je v peru 72mg skutečně jednotek?
Ahoj, taky se přidám od zítra začínám stimulovat rekovelle, je to moje první IVF. Dostala jste k tomu taky některá prednison?
Ok, dekuju. Nechápu proč jsem ho dostala já. Nechce se mi ho brát, když to jsou kortikoidy a snižuje to imunitu. Žádný problém nemám. Asi je to na lepší udržení plodu.
Ahojky, dostala jsme Rekonvelle pero.Moje otázka zní kolik jste měli jednotek? Všude jsem se akorát dočetla, že se dává při vysokém AMH.Ja mám AHM nízké (0,26) a mám pichat 18.Zda se mi to fakt hodně max. povolené je snad 12.
@Iriss86 ono je to výpočtu v přínbalovém letáku je tabulka s hladina mi amh. To číslo se v násobí váhou ženy která si to bude píchat. Já měla pri první stimulaci 8,66, a při druhé 3 dny 6, 3 dny 7 a po zbytek do opu 8. Ale já mám amh 23. A když dr říkal kolik píchat nezduvodnil proč tolik? Možná se bojí že s tak nízkým amh bys už nemusela na dávku 12 reagovat
@Iriss86 já měla 11 a mám 57 kilo AHM v normálně nějak kolem 2,6. Ale neznala jsem ten produkt a četla jsem, ze je dobrý pro ženy, které mají vysoké ahm aby nedošlo k tomu syndromu. Takže asi bych se vyšší jednotky nebala.
@Zetmi @kotlisek Děkuji. Ja vazim 74,5 180 Cm výška. Krabicku jsme ještě neotevřela čekám na ms. Prave, ze je nový tak není o tom moc diskuzí ke čtení. max jen Dr studie.Ale co píší všude je:
maximalni podána dávka 12. A lék jen těm kdo má vysoké AMH. Dr nic neřekl. Cekala jsme gonal menopur…Ty znamejsi…
@Iriss86 úplně tě chápu, taky jsem čekala něco jiného. A pořad to hledala, pak jsem se na to vykaslala a řekla si ze jim proste budu věřit. Sice je to dražší stimulace, ale musím říct, ze mě ani nebylo blbě a přišla mi fakt v pohode. A IVF se podařilo na poprvé teď jsem v 11. týdnu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.