Stimulace rekovellem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
4.11.20 14:27

@Janča3030 berus to bude dobré, hlavně aby ty dvě byli dobrý. Doufám že nebudeš mít potíže. Je to zdrcující co.. Z 18ti 2…ale věřím že ty dvě budou top!! Moc ti držím palce Jani :srdce: to vybojujete, hlavně ať je ti dobre :andel: zase se ozvi, budou tě informovat o vývoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
4.11.20 15:07

Tak nakonec se mi stal úplný opak než já a doktoři cekaly :nevim: je to zajimavy :lol: zítra si mam volat a možná se vloží už v pátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
4.11.20 20:33

@Janča3030 ty blaho, hlavně dej fakt tu 5ti denní kultivaci, neúspěchej to Jani :srdce: držím palce :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.11.20 17:50

@Janča3030 Jani tak co bublinky? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
7.11.20 18:11

Ahoj bohuzel byla jen jedno, oni se tedy odebrali dvě vajíčka ale to jedno odpadlo hned ze mělo nějakou vadu takže oplodnily jen jedno A ro se teda rozdělilo a bylo super kvality a v pátek odpoledne mi bylo vloženo osmibunecne, dali jámě alespoň embryoglue..prodlouženou kultivaci prý nemělo smysl delat, bud se chytne u mě kde ma větší šanci a nebo nikde…takže ted mi z dva jen čekání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
7.11.20 18:16

@Janča3030 jeee tak gratuluju :* neboj, nalad se na tehu vlnu a užívej do testu. Nemá smysl se tím trápit :srdce: dej mu sanci a věř :andel: budu se těšit na dobré zpravy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
18.6.22 09:36

Obnovuji, nevíte někdo kolik je v peru 72mg skutečně jednotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.8.22 08:30

Ahoj, taky se přidám od zítra začínám stimulovat rekovelle, je to moje první IVF. Dostala jste k tomu taky některá prednison?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
21.8.22 08:47

@kotlisek Ahoj já ho nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
21.8.22 10:28

Ok, dekuju. Nechápu proč jsem ho dostala já. Nechce se mi ho brát, když to jsou kortikoidy a snižuje to imunitu. Žádný problém nemám. Asi je to na lepší udržení plodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
5.11.22 01:28

Obnova:

Ahojky, dostala jsme Rekonvelle pero.Moje otázka zní kolik jste měli jednotek? Všude jsem se akorát dočetla, že se dává při vysokém AMH.Ja mám AHM nízké (0,26) a mám pichat 18.Zda se mi to fakt hodně max. povolené je snad 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
5.11.22 08:04

@Iriss86 ono je to výpočtu v přínbalovém letáku je tabulka s hladina mi amh. To číslo se v násobí váhou ženy která si to bude píchat. Já měla pri první stimulaci 8,66, a při druhé 3 dny 6, 3 dny 7 a po zbytek do opu 8. Ale já mám amh 23. A když dr říkal kolik píchat nezduvodnil proč tolik? Možná se bojí že s tak nízkým amh bys už nemusela na dávku 12 reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
5.11.22 09:00

@Iriss86 já měla 11 a mám 57 kilo AHM v normálně nějak kolem 2,6. Ale neznala jsem ten produkt a četla jsem, ze je dobrý pro ženy, které mají vysoké ahm aby nedošlo k tomu syndromu. Takže asi bych se vyšší jednotky nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
5.11.22 16:24

@Zetmi @kotlisek Děkuji. Ja vazim 74,5 180 Cm výška. Krabicku jsme ještě neotevřela čekám na ms. Prave, ze je nový tak není o tom moc diskuzí ke čtení. max jen Dr studie.Ale co píší všude je:
maximalni podána dávka 12. A lék jen těm kdo má vysoké AMH. Dr nic neřekl. Cekala jsme gonal menopur…Ty znamejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
5.11.22 16:40

@Iriss86 úplně tě chápu, taky jsem čekala něco jiného. A pořad to hledala, pak jsem se na to vykaslala a řekla si ze jim proste budu věřit. Sice je to dražší stimulace, ale musím říct, ze mě ani nebylo blbě a přišla mi fakt v pohode. A IVF se podařilo na poprvé teď jsem v 11. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.