Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Po prostudování názorů na výše uvedený kočárek jsem se rozhodla pro jeho zakoupení. Celkově jsem spokojená, ale velmi mě rozladilo řešení stříšky, které má průhledný průzor, asi aby bylo na dítě vidět. Bohužel mě v prodejně nenapadlo, jaký to bude problém v reálu, když bude svítit sluníčko. Nechápu proč není možné jej nějak uzavřít?! Prý to u loňského modelu šlo… Na kočárek jsem zakoupila stínítko Teutonia, které skvěle pasuje i plní svou funkci. Bohužel mi ale do kočárku pořád svítí přes stříšku. Zatím jezdím s plínkou uchycenou na stříšku
tak, aby byl průzor zakrytý. Můžete mi prosím napsat, jak to řešíte vy?
Mám XA 07 a taky okénko ve stříšce zadělat nejde.
U nás problém není, malému to nijak nevadí, stejně když sedí, tak na něj nesvítí a když spí, tak přes něj tu plínu hodím.
ahojky, našla jsem tady vaše reakce na zmiňovaný kočárek .Chystám se koupit si x-lander xa 2008. Mimi čekám na prosinec a hluboké lůžko se mi zdá malé. Vejde se mi do něj v pohodě mimi s teplým overalem i fusakem cca do března? pak už bude tepleji a overal nebude zapotřebí.Díky za každou radu.
Já teda vozila Matýska v xa 2006,narodil se v půlce ledna a v pohodě se tam vešel i s fusakem ![]()
rendulko podle popisu máš xa 2006 to má taky tu síťku ve stříšce? jak se ptá první v této diskusi??? protože jsem si ho právě objednala z mimibazaru.. od jedné paní.
dnes jsem x-landery viděla v reálu a musím říct, že se mi fakt líbí! korbička není z největších, ale mimi mám mít v leddnu.. to do března vydržíme ve fusaku a další zima stejně sporťák! je strašně lehce ovladatelný.. jen co musím říct, nenadchly mě barvy v roce 2008! tyrkysová je taková divná a ta zelená se mi taky nelíbila.. snad ta červená a oranžová! ale to je věc vkusu.. já mám objednaný z prosince 2006 tento! myslím, že barvy byly hezčí! 
Tak jsem si to zjišťovala u prodejce a síťku bez možnosti zakrytí mají modely 2007 a 2008. Modely z roku 2006 ji prý mají zakrývací, takže výrobce kočárek fakt super inovoval.
Jinak jsem spokojená, ale s tím otvorem ve stříšce se fakt nemůžu smířit, resp. s tou plínou, kterou na ní musím vozit…
tak to je bomba! protože mám model z roku 2006
takže by to mělo být ok! už se těším až si pro něj pojedu!!!
kdyz mala lezi tak ji to na ni nesviti a ja alespon vidim na ni a ona na mne
ale zakryvaci by to mohlo byt ![]()