Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den,
prosím o radu, je možné že je to kousanec od štěnice? Fotky jsou v průběhu 2 týdnů, štípanec je vždy jen jeden - místa jsou pokaždé jiná, jednou rameno, dekolt, noha. Jsme v novém bytě, už skoro rok a vůbec netuším odkud bysme je přinesli.
Samozřejmě už hysterčím, štěnice jsme totiž jednou kdysi měli od sousedů a byla to noční můra.. od te doby pri každém kousanci panikařím. 🙈 navíc čekáme miminko a nerada bych ho přivedla do zamořeného prostředí.. 🙈 prosím poraďte, nebo se zblázním 🙏🏼 děkuji moc!
Stenice se vyznačují více štípanci za sebou, nejčastěji tri do trojúhelníku nebo tvor cestičku, nemyslím, ze by to byly stenice.
Řekla bych že spíš nějaký ten komár…štěnice jak už bylomosano dělají více štípanců blízko sebe
Snad máte pravdu, mam z toho dokonce snad i psychické problémy, řekla bych od té doby co jsme je měli v paneláku od sousedů, protoze to bylo fakt peklo.. doma jsem jak detektiv s lupou🤣 a za dva tydny rodím, takže manipulaci s nábytkem sama nezvládnu, abych vše prozkoumala. A muž si samozřejmě mysli, že jsem psycho. 🙈
@marketav94 chapu že když už jste to jednou zazili tak z toho můžeš mít nervy, zvlast takhle těsně před porodem kdy dost pracují hormony..Tak můžeš zkusit koupit nějakou tu past kde se případně štěnice chytí a tím se po tvrdí že tam jsou a nebo rovnou třeba tu dýmovnice že byste si vykouřili ložnici. Jestli ti to dodá klid tak bych to klidne udelala…Ale když píšeš že je vždy jeden kousanec někde a pak třeba za pár dní znova tak to opravdu štěnice nebudou ![]()
![]()
Tohle byly moje kousance od štěnic. Podoba s tvými je téméř nulová ![]()
@Anonymní píše: Více
Ano přivezla jsem si na střední přesně takové štípance z dovolené. A pamatuji si, že po nich hrozně dlouho zůstával takový krvavý flíček. A celkově to šíleně dlouho svědilo. A pediatrička mi tenkrát potvrdila, že se s největší pravděpodobností jedná o štípance od štěnice.
To co má zakladatelka odpovídá spíš štípanci od komára.