Jsou to štípance od štenice?

24
26.8.25 09:42

Štípance - štěnice?

Dobrý den,
prosím o radu, je možné že je to kousanec od štěnice? Fotky jsou v průběhu 2 týdnů, štípanec je vždy jen jeden - místa jsou pokaždé jiná, jednou rameno, dekolt, noha. Jsme v novém bytě, už skoro rok a vůbec netuším odkud bysme je přinesli.
Samozřejmě už hysterčím, štěnice jsme totiž jednou kdysi měli od sousedů a byla to noční můra.. od te doby pri každém kousanci panikařím. 🙈 navíc čekáme miminko a nerada bych ho přivedla do zamořeného prostředí.. 🙈 prosím poraďte, nebo se zblázním 🙏🏼 děkuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
115
26.8.25 10:23

Stenice se vyznačují více štípanci za sebou, nejčastěji tri do trojúhelníku nebo tvor cestičku, nemyslím, ze by to byly stenice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.8.25 10:24

Doufám 🙏🏼 🙏🏼 dekujii za reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11853
26.8.25 10:27

Řekla bych že spíš nějaký ten komár…štěnice jak už bylomosano dělají více štípanců blízko sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.8.25 10:30

Snad máte pravdu, mam z toho dokonce snad i psychické problémy, řekla bych od té doby co jsme je měli v paneláku od sousedů, protoze to bylo fakt peklo.. doma jsem jak detektiv s lupou🤣 a za dva tydny rodím, takže manipulaci s nábytkem sama nezvládnu, abych vše prozkoumala. A muž si samozřejmě mysli, že jsem psycho. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11853
26.8.25 10:59

@marketav94 chapu že když už jste to jednou zazili tak z toho můžeš mít nervy, zvlast takhle těsně před porodem kdy dost pracují hormony..Tak můžeš zkusit koupit nějakou tu past kde se případně štěnice chytí a tím se po tvrdí že tam jsou a nebo rovnou třeba tu dýmovnice že byste si vykouřili ložnici. Jestli ti to dodá klid tak bych to klidne udelala…Ale když píšeš že je vždy jeden kousanec někde a pak třeba za pár dní znova tak to opravdu štěnice nebudou ;)
:srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.8.25 11:17

Snad jo, moc dekuji za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.25 11:30

Tohle byly moje kousance od štěnic. Podoba s tvými je téméř nulová :palec:

• Citovat
  • Upravit
24
26.8.25 11:59

Dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
26.8.25 12:06
@Anonymní píše: Více

Ano přivezla jsem si na střední přesně takové štípance z dovolené. A pamatuji si, že po nich hrozně dlouho zůstával takový krvavý flíček. A celkově to šíleně dlouho svědilo. A pediatrička mi tenkrát potvrdila, že se s největší pravděpodobností jedná o štípance od štěnice.
To co má zakladatelka odpovídá spíš štípanci od komára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí