Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,
nesetkala jste se některá s takovýmhle flekem? Minulý pátek jsem si klekla do trávy a něco tam bylo, ale už jsem nenašla co
Vytáhla jsem z kolene žihadlo, nebo něco tomu podobného, nebylo to tak dlouhé, jen asi 2 mm i s kouskem něčeho. Bolelo to teda jak sv..a, ale hned jsem rozřízla cibuli a mazala. Večer jsem s nohou nemohla skoro pohnout, tak jsem ledovala a cca za dva dny byla bolest pryč. Pak to začalo svědit a i dnes - po týdnu mám pod kolenem tenhle svědivý flek. Jo a potírala jsem Fenistilem a flek je tak velikostí 50,– Netušíte, co to mohlo být za zmetka?? A co s tím flekem? Už to nebolí, tak se mi k doktorovi moc nechce, přijde mi to jak kravina, ale nevím, no.. ![]()
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:12
Ahojky,
asi před 1,5měsícem mě taky něco štíplo a měla jsem tam stejný flek jako ty.Zrovna asi týden na to jsem šla ke své Mudr na kontrolu,tak jsem jí to ukázala.Řekla mi jen,že pokud to do týdne nezačne blednout,nabere mi krev,ale že to nic není.Blednout to tady začalo,občas to ještě svědělo,ale po měsíci už to je vidět jen trochu.
Ale chápu tě,já měla taky šílený strach (jsem v 21tt).
SuzaG píše:
Ahojky,
asi před 1,5měsícem mě taky něco štíplo a měla jsem tam stejný flek jako ty.Zrovna asi týden na to jsem šla ke své Mudr na kontrolu,tak jsem jí to ukázala.Řekla mi jen,že pokud to do týdne nezačne blednout,nabere mi krev,ale že to nic není.Blednout to tady začalo,občas to ještě svědělo,ale po měsíci už to je vidět jen trochu.
Ale chápu tě,já měla taky šílený strach (jsem v 21tt).
Tak od minulého týdne to myslím trošičku zbledlo, ale nic moc. Ještě teda počkám, co to bude dělat dál a třeba to za další týden zmizí
díky ![]()
Příspěvek upraven 24.07.14 v 09:12
hofka píše: Žihadlo nechává včela, ale jestli i nějakej jinej hmyz …
Vím, že žihadlo nechává včela, jenže právě že já ji pak v té trávě ani nenašla a vypadalo to spíš jak maličký trn, žihadlo je podle toho o dost delší
A po včele mi nezůstává tohle, i když psali, že teď ke konci prázdnin jsou vosy i včely agresivnější a víc jedovatější ![]()