STM Storchenmühle nebo Cybex?

714
20.10.11 09:26

STM Storchenmühle nebo Cybex?

Včera jsem si tu založila diskusi, že potřebujeme sedačku do druhého auta pro jízdu ze školky domů. přesvědčili jste mě, že je lepší sedačka než podsedák a že je lepší nová než použitá, protože ty plasty stárnou :zed: Takže teď vybírám mezi novými autosedačkami. Cenově a kvalitou mi nejlépe vychází STM Storchenmühle a Cybex. Jedná se o váhovou kategorii 15-36 kg. Máte je někdo? Reference? Zkušenosti? Kvalita? Děkuju za jakékoliv info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
260
20.10.11 10:25

My máme na dobré refernce od několika známých (mají ji a už dlouho používají) Storchenmuhle a jsme taky moc spokojení. Máme teda kategorii 9-36kg. Nedávno jsem vezla kamarádku a jejího chlapečka v Cybexu a byla jsem ráda, že tuto jsme nepořídili. Pořád tam sklouzával, rozčiloval ho ten pultík. Ale byl teda menší, takže jsem ti moc neporadila. Ale za mě celkově storchenmuhle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.10.11 10:50

Pultíky se mi nelíbí.

Cybex 15-36 máme doma dvě, pořád to vylepšují, obě jsou pohodolné, když děti usnou, tak jim hlava nepadá, zadek do nich dám i já. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
20.10.11 11:26

Mame Cybex Solution X a Cybex Pallas pro mladsi v aute tchanovcu. S obema jsme spokojeni. Viola poprve v Pallasu brecela, ale ted ma ten pultik rada, dobre se ji na nem spi :wink: AZ bude Viola vetsi, pultik odstranime a budeme mit dve stejne sedacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
20.10.11 11:30

My teda mame i ten pitomej podsedak, ale jen proto, ze jednou jsme potrebovali nutne prevezt i starsi dceru(po meste) v aute tchanovcu a nebylo mozne vyzvednout nasi Cybexku. Tak cestou koupili aspon podsedak…Julca na nem nastesti jela jen asi dvakrat…
Musim rict, ze jsem nechapala kamaradku, ktera podsedak koupila sve dceri rovnou po sedacce 9-18 a normalne s ni tak jezdili vsude…Az asi po roce(jezdi hodne) koupili na cestu do Italie konecne normalni sedacku(ale Chicco, kteremu zas ja teda tak moc nefandim)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.10.11 11:32

nejspíše máte na mysli sedačky STM Explorer a Cybex Solution - obě mají z bezpečnosti 3*, obě se dají koupit 1300-1900,–
je potřeba počítat s tím, že to jsou záklnadní modely za nejnižší cenu, takže polstrování je menší než u dražších modelů stejné značky, dají se jen minimálně polohovat, Cybex má i polohovací opěrku hlavy, STM je zase prostronější v sedu.
kvalitou jsou na tom podobně, nejlepší je vždy si sedačky vyzkoušet, kerá lépe sedne dítěti i do auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
20.10.11 14:26

Cybex a Romer - jsou nejlepší, tedy záleží jak to máte s isofixem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
20.10.11 15:25
ygreen píše:
Cybex a Romer - jsou nejlepší, tedy záleží jak to máte s isofixem.

Bez isofixu. A Römerku máme právě v prvním autě. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.10.11 21:20

MÁME cybex s i bez isofixu, solution X a XFix. jsem spokojená s oběma. já bych koupila cybex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí