Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám dotaz, zřejmě opět na Steeva… Máme autosedačku römer baby safe plus II a zasekává se nám rukojeť. Je to už druhá stejná autosedačka se stejným problémem. Minulý rok jsme pořídili autosedačku pro očekávané dítko a po pár prvních použitích jsme zjistili, že rukojeť se občas zasekává ve vyklopené poloze (poloha do auta) a nejde dát dolů (dozadu do polohy třeba na krmení). Když jsme si s tím chvíli hráli, nakonec si dala říct. Nereklamovali jsme to, byli jsme ochotni připustit určitou míru zavinění, třeba jsme s tím nějak zalomcovali při nasazování do auta nebo tak něco. Nicméně jsme měli nehodu, autosedačku jsme vyhodili a pořídili zase totožnou jen v novějších barvách. Jenže tam se bohužel rukojeť zasekla dnes taky a tváří se, že se rozhodně nikam nehne. A tentokrát si jsme jisti, že jsme to nijak nezavinili. Tak nyní řešíme, co dál. Určitě to dáme na reklamaci. Na základě zkušeností předpokládám, že to asi dělají všechny… Co se s tím dá dělat? Jsou u römeru tyto problémy častěji se vyskytující/profláklé/známé? Jak se staví Römer k reklamacím? Co ta jejich nová SHR? dělá to taky? Pasují na ni případně stejné adaptéry (na kočárek).
Máte zkušenost s Britax Römer Safefix Plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer Safe...Hehe, úúúpně stejný problém, rukojeť se úplně zasekla v jedné poloze, sice to šlo dobře nosit, ale blbě se manipulovalo s dítětem. Šla jsem to reklamovat, celá nasraná, že budu těch 30 dnů bez sedačky, ale pán nám okamžitě dal úplně novou, tu rozbitou si vzal a dál s náma nic neřešil.
Nevím, jestli jsme narazili jen na dobrého prodejce (Steeve to není, ten je bohužel od nás moc daleko) nebo jestli má Romer takhle vychytaný servis.
Ona ta konstrukce rukojeti je úplně naprd, čekám, jestli se mi to nestane znova ![]()
sovička píše:
Mám dotaz, zřejmě opět na Steeva… Máme autosedačku römer baby safe plus II a zasekává se nám rukojeť. Je to už druhá stejná autosedačka se stejným problémem. Minulý rok jsme pořídili autosedačku pro očekávané dítko a po pár prvních použitích jsme zjistili, že rukojeť se občas zasekává ve vyklopené poloze (poloha do auta) a nejde dát dolů (dozadu do polohy třeba na krmení). Když jsme si s tím chvíli hráli, nakonec si dala říct. Nereklamovali jsme to, byli jsme ochotni připustit určitou míru zavinění, třeba jsme s tím nějak zalomcovali při nasazování do auta nebo tak něco. Nicméně jsme měli nehodu, autosedačku jsme vyhodili a pořídili zase totožnou jen v novějších barvách. Jenže tam se bohužel rukojeť zasekla dnes taky a tváří se, že se rozhodně nikam nehne. A tentokrát si jsme jisti, že jsme to nijak nezavinili. Tak nyní řešíme, co dál. Určitě to dáme na reklamaci. Na základě zkušeností předpokládám, že to asi dělají všechny… Co se s tím dá dělat? Jsou u römeru tyto problémy častěji se vyskytující/profláklé/známé? Jak se staví Römer k reklamacím? Co ta jejich nová SHR? dělá to taky? Pasují na ni případně stejné adaptéry (na kočárek).
Nám se taky zasekla ani ne po dvou týdnech používání
. Naštěstí v celkem dobré poloze. Reklamovat teď nebudeme, byli bychom bez autosedačky. Uvažujeme o reklamaci až z autosedačky malý vyroste.
meduzza píše:sovička píše:Nám se taky zasekla ani ne po dvou týdnech používání
Mám dotaz, zřejmě opět na Steeva… Máme autosedačku römer baby safe plus II a zasekává se nám rukojeť. Je to už druhá stejná autosedačka se stejným problémem. Minulý rok jsme pořídili autosedačku pro očekávané dítko a po pár prvních použitích jsme zjistili, že rukojeť se občas zasekává ve vyklopené poloze (poloha do auta) a nejde dát dolů (dozadu do polohy třeba na krmení). Když jsme si s tím chvíli hráli, nakonec si dala říct. Nereklamovali jsme to, byli jsme ochotni připustit určitou míru zavinění, třeba jsme s tím nějak zalomcovali při nasazování do auta nebo tak něco. Nicméně jsme měli nehodu, autosedačku jsme vyhodili a pořídili zase totožnou jen v novějších barvách. Jenže tam se bohužel rukojeť zasekla dnes taky a tváří se, že se rozhodně nikam nehne. A tentokrát si jsme jisti, že jsme to nijak nezavinili. Tak nyní řešíme, co dál. Určitě to dáme na reklamaci. Na základě zkušeností předpokládám, že to asi dělají všechny… Co se s tím dá dělat? Jsou u römeru tyto problémy častěji se vyskytující/profláklé/známé? Jak se staví Römer k reklamacím? Co ta jejich nová SHR? dělá to taky? Pasují na ni případně stejné adaptéry (na kočárek).. Naštěstí v celkem dobré poloze. Reklamovat teď nebudeme, byli bychom bez autosedačky. Uvažujeme o reklamaci až z autosedačky malý vyroste.
Tak tam zavolej, třeba vám dají novou ihned, tak jako nám.
Musím říct, že ta nová je lepší ohl. té rukojeti, nebo jsem na ni asi víc opatrnější
, zatím to už skoro 2 měsíce funguje dobře.
Nam se to stalo 2×. U jedne dokonce snad po tydnu uzivani. Takze behem 5ti mesicu uz mame 3.sedacku… Romer ma skvely servis. Vymenili okamzite a spatnou sedacku si vzali. Byla to rychlovka.
ano, u nových variant Baby safe plus II( i BS plus II SHR) se nyní vvícekrát stala závada na rukojeti. Výrobce to řeší, dejte sedačku reklamovat, někde vymění sedačku ihned na počkání( pokud mají stejnou k dispozici) někde zapůjčí po dobu reklamace sedačku náhradní, záleží přes jakého prodejce jste to koupili.
Já to řešil minulý čtvrtek, výrobce mi poslal náhradní sedačku a já to zákaznici ihned vyměnil.
Jinak reklamace celosvětově u Römeru dělají 0,3%, takže zanedbatelné číslo, přeci jen je to výrobek, může se něco stát, ale řeší to hned. A vzhledem k tomu, že se dokázalo za posledních 5 let zvýšit prodej Römeru v čechách asi 10násobně a více se o něm mluví, tak se samozřejmě vyskytnou i reklamace, ale je to opravdu zřídka.
Ahoj Steeve a ostatní, náš problém má bohužel zajímavé pokračování. Ukázalo se, že náš prodejce zřejmě nebyl z těch serióznějších. Takže donesli jsme pokaženou sedačku zpět k prodejci (Sam baby). Ten si ji převzal a dal si dost na čas (využil celou zákonnou lhůtu). Naštěstí jsme dítko už bez problémů mohli přesadit do větší autosedačky, takže nestrádáme. Nyní nám prodejce naši autosedačku vrací opravenou. Potud je vše v pořádku. Jenže k ní se nám snaží dát vyjádření o tom, že reklamace se neuznává (listina Sam baby) a vyjádření o tom, že autosedačka byla opravena zdarma (listina Keny). Paní prodavačka mlela cosi o tom, že nám vyměnili celou rukojeť a že to dělají v rámci dobrých vztahů se zákazníkem a strašně se divila, že se jí náš postup nepozdává. Mě se spíše zdá, že to dělají proto, abychom v případě opakování závady nemohli odstoupit od smlouvy a neprodlužovala se zbytečně záruční doba autosedačky. Jejich postup nás natolik zaskočil, že jsme jim tam autosedačku nechali, že to ještě raději prodiskutujeme. Tak a teď raďte moudré hlavy, co s tím?
sovičko, je zde vííce dovozců sedaček Römer, a Kenyo to řeší tímto způsobem, že to opravuje zde v Praze a ve většině případů dává tento protokol, že to ení reklamce, ale opravu provedli zdarma - ono ostatně je těžké dokázat, zda ta rukojeť se rozbila sama- špatný výrobek, nebo za ni někdo trhnul a ulomil zarážku co je vevnitř. Pro Vás to má jen ten dopad, že se Vám o tu dobu co byla na reklamaci neprodlužuje délka záruční lhůty.
A pak je jiný dovozce, pod kterého patřím třeba já, dává delší 3 letou záruku, sedačku si od Vás odveze sám, po dobu reklamace zapůjčí zdarma sedačku, takže nemusíte shánět jinou, a po opravě sedačku zase přiveze. Jo každý to má zařízené jinak.
Já ji taky kupovala a reklamovala v sam baby, akorát teď nevím, kde jsem dala ten papír a co na něm vlastně bylo napsáno. Každopádně jsem si taky počkala, než se mi vrátila zpátky.. ![]()
Mám ted ten samý problém, zasekla se mi rukojet v jedné poloze /naštěstí tak že stále jde dát do auta/, ale blblo to už skoro od začátku, tak nevím zda to mám teda reklamovat nebo kolik stojí oprava? Kupovali jsme jí přes net (www.terkaperka.cz) v květnu 2011?
Určitě bych reklamovala…Od té doby nemám žádný problém..Zatím.. ![]()
taky mam zaseklou rukojet, pouzivat to jde, ale je to opruz. Reklamovat se chystam.
Tak jsem úspěšně reklamovala sedačku, paní velice ochotná, jen jsme napsala přímo na dovozce römer co mám za problém, chtěli po mě pouze znát model co mám, ihned mi paní nabídla to že mi pošlou novou sedačku a tamtu budou reklamovat že to trvá 2-3 měsíce posílají to do Německa, takže bez sedačky určitě nebudete, psala jsem to ve čt a v po už stál jejich kurýr ráno u mých dveří s novou sedačkou a poškozenou si hned odvezl, paráda, dokonce máme i tu samou barvu (leon) byla zrovna na skladě. Takže určitě doporučuji se tam obrátit.Fakt jsem koukala, v dnešní byrokratické době fakt zázrak.
sarka53 píše:
Tak jsem úspěšně reklamovala sedačku, paní velice ochotná, jen jsme napsala přímo na dovozce römer co mám za problém, chtěli po mě pouze znát model co mám, ihned mi paní nabídla to že mi pošlou novou sedačku a tamtu budou reklamovat že to trvá 2-3 měsíce posílají to do Německa, takže bez sedačky určitě nebudete, psala jsem to ve čt a v po už stál jejich kurýr ráno u mých dveří s novou sedačkou a poškozenou si hned odvezl, paráda, dokonce máme i tu samou barvu (leon) byla zrovna na skladě. Takže určitě doporučuji se tam obrátit.Fakt jsem koukala, v dnešní byrokratické době fakt zázrak.
Tak to je skvělé ![]()
Můžete mi prosím někdo poradit jaký je kontakt na dovozce? My sedačku koupili u Mallu a tam taky doporučují se obrátit přímo na dovozce
. Nějak mi dělá problém na netu dohledat kontakt
. Díky moc ![]()