Stodal na kašel pro tříleté dítko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
963
5.11.13 19:35

stodal pro tříleté dítko

Dobrý den všem.

Naše malá už měsíc má kašel a ne a ne se ho zbavit. Poslechově na plicích a průduškách nic, ale v noci se nevyspí. Už měla asi 3 různé léky a vždy na tři dny zlepšení a pak zase nanovo. Hlavně v noci a dopoledne chrchlá chuděra, no děs. Jendou ej to suchý kašel, pak hlenitý. Dr. jí dnes doporučila Stodal. Chtěla jsem se zeptat, jaké s ním máte zkušenosti. Zvlášť jsem si všimla, že od 2 do 4 let to děti mohou jen s doporučením dr., tak se děsím, aby to nebylo nějaký svinstvo.

Předem díky všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
5.11.13 19:38

No nám ho mudra doboručila jako lék na kašel první volby, že má i homeopatickou složku, a je na všechny druhy kašle..a myslím že je už od roka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.11.13 19:39
@slavuska1 píše:
No nám ho mudra doboručila jako lék na kašel první volby, že má i homeopatickou složku, a je na všechny druhy kašle..a myslím že je už od roka :nevim:

taky bych řekla, a pokud doporučila mudra tak jí ho dej, bud v pohodě, není to už tak malé mimčo, nesmíš být ze všeho vyplašená :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.11.13 19:42
@luciashek píše:
Dobrý den všem.

Naše malá už měsíc má kašel a ne a ne se ho zbavit. Poslechově na plicích a průduškách nic, ale v noci se nevyspí. Už měla asi 3 různé léky a vždy na tři dny zlepšení a pak zase nanovo. Hlavně v noci a dopoledne chrchlá chuděra, no děs. Jendou ej to suchý kašel, pak hlenitý. Dr. jí dnes doporučila Stodal. Chtěla jsem se zeptat, jaké s ním máte zkušenosti. Zvlášť jsem si všimla, že od 2 do 4 let to děti mohou jen s doporučením dr., tak se děsím, aby to nebylo nějaký svinstvo.

Předem díky všem.

http://stodal.cz/…dnim-sirupem
viz tu je to homeo, a neobsahuje chemické barviva ani sladila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
5.11.13 19:43

Určitě bych to zkusila, jsou to homeopatika a ty určitě neuškodí. Já beru jen Stodal když mám kašel a po pár dnech mi zabírá. Syn ho měl už ve dvou letech, ale nechutnal mu. Raději polyká jitrocelový sirup, který mu také zabírá dobře. Mě ale Stodal chutná, je sladký dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
5.11.13 19:45

Je to homeopatický sirup. Dávám ho synům od roka. Sama ho u kašle užívám, vždy mi zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
5.11.13 19:46

@luciashek a nezminila sem dr o alergologii? Jinak teda neverim na sirupy na vsechny druhy kasle. Kazdy kasel potrebuje jinou lecbu. Jeden je na tlumeni drazdiveho, druhy na podporu vykaslani hlenu, tak jak muze jeden byt univerzal 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.11.13 19:46

To může kdokoliv, je to jen cukrová voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.11.13 20:09

Neni to pripravek na lecbu kasle, ale na usnadneni vykaslavani. Takze bych se toho nebala, i kdyz myslim, ze caj s medem ma podobny ucinek za mnohem mene penez.

• Citovat
  • Upravit
2480
6.11.13 13:41

Snad Ti trochu pomůžu. Kristýnka taky téměr měsíc kašlala, nejdřív měla mucosolvan a spiropent, to se opět vrátilo po necelých 14 dnech, pak nasadila ambrobene a spiropent… Kašel dobrý, po týdnu, kdy vše dobrala, začly noční záchvaty kašle, šílenýýý :zed: :zed: Šla jsem znova s ní na poslech a už říkala, že při poslechu slyší něco na plicích, a bojí se, aby to časem nezašlo až do zápalu plic. Upřímně, už jsem byla zoufalá, v noci šílené záchvaty, pak i zvracela hleny. Nasadila už ATB amoksilav, a teď je právě Kristýnka dobírá.. Snad to už bude dobrý. Včera jsem byla s Kristý na kontrole a poslech dobrý, ATB brala 9 dní… Nejsem příznivcem ATB, ale ty záchvaty byly šílené a nikam to se sirupama nevedlo.. Držím palce, aby se toho malá zbavila.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí