Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
ráda bych pořídila hojdavak, ale řeším jeho zavěšení. V paneláku to na hák ve stropu úplně není a stojany jsou docela pálka. Nevíte někdo o nějaké levnější variantě, jak to vyřešit?
Doporučuji koupit stojan ne přímo na hojdavak, ale na závěsné křeslo. Vydrží to víc, vypadá to líp, stojí to (nové) míň.
Naopak v panelu to bude drzet paradne.
Jen potrebujes vhodnou vrtacku, kterou tam tu diru udelas.
@Lucie_Sx
Budeme v nájmu pár měsíců než dostavíme dům, tak to úplně dělat nechceme, když to bude třeba dát do původního stavu.
@Umík píše:
@Lucie_Sx
Budeme v nájmu pár měsíců než dostavíme dům, tak to úplně dělat nechceme, když to bude třeba dát do původního stavu.
Aha. No jestli je bila vymalba, tak to pak jen zamaznes sadrou a pretres.
@Lucie_Sx
Ještě mě napadlo dát hrazdou na posilování, jak se dává mezi futra, ale nevím, jak je to s bezpečnosti.
@Umík nám ta hrazda neudržela. Ono jak houpes, tak jsou to takové periodické kmity, neriskovala bych to.
@Cuddy no moc se mi právě do toho nechce, spíš jsem chtěla řešení bez vrtání.
@Umík píše:
@Cuddy no moc se mi právě do toho nechce, spíš jsem chtěla řešení bez vrtání.
Ono to laikovi pripada jako priserna akce, ale fakt mi to prijde jako nejjednodussi reseni.
Budeme řešit hrazdou (ale s vrtanim do futer). Jinak jsem koukala právě na stojany na zavesna křesla, ale nikde nejsou skladem navíc máme málo prostoru. Ale mrkni na marketplace, je tam k prodeji více hack se stojanem, to bude asi nejlevnější varianta.
A máš namysli ten hojdavak s pružinou? Ta mne na tom celém přijde to nejpřísnější, ale nevím, zda se ti s ní vejde do stojanu.
@Umík takže se jen bude houpat? Třeba bude vyhovovat, naše děti potřebovaly právě to houpání nahoru a dolů, jako se dělá v náručí.