Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Stokke Scoot?
Přidejte zkušenost s Stokke Scoot@zoe546 Děkuji, tohoto jsem se obávala. Tak že využitelný je asi pouze pro ježdění ve městě…
@Luc84 Ahoj nakoukla jsem do této diskuze a nyní udělal Stokke nový podvozek. Jmenuje se myslím trailz a je do terenu.Tak koukni třeba by ti vyhovoval
@Amine Děkuji, to co uvádíš je pro mě přesně ten terén, který mě zajímá. Žádné extrémy, prostě štěrková/lesní cesta, popřípadě louka.
@Eliskaxox Už jsem ho na internetu také viděla, ale zatím jsem nenašla, že by se v ČR prodával. Každopádně děkuji.
@Luc84 Jo mají ho v Pardubicích v baby centru, teda podle internetu http://www.baby-centrum.cz/…odvozek.html?…
@Luc84 píše:
@zoe546 Děkuji, tohoto jsem se obávala. Tak že využitelný je asi pouze pro ježdění ve městě…
Ano, město zvládá dobře, silnice atd. Štěrk a kočičí hlavy nikoliv. Teda kočárek to zvládne, jen dítě je tak nějak dobře namixované.
@zoe546 píše:
Ano, město zvládá dobře, silnice atd. Štěrk a kočičí hlavy nikoliv. Teda kočárek to zvládne, jen dítě je tak nějak dobře namixované.
Ono na kočičích hlavách neskáče málokterý kočár. Já jsem to jednou pozorovala na Vyšehradě, a natřásaly se i děti v tzv. terénních kočárcích
což ovšem nic nemění na faktu, že by u Xplory alespoň lehké odpružení bodlo ![]()
@MillaJ píše:
Ono na kočičích hlavách neskáče málokterý kočár. Já jsem to jednou pozorovala na Vyšehradě, a natřásaly se i děti v tzv. terénních kočárcíchcož ovšem nic nemění na faktu, že by u Xplory alespoň lehké odpružení bodlo
Ano, za ty peníze jednoznačně.