Stokke xplory 2014

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
793
17.9.14 11:58

stokke xplory 2014

Ahoj holky kupujeme kočárek stokke xplory 2014, ale nevím, kterou vzít autosedačku máme na výběr dva typy izi go, nebo izi sleep. Majitelky těchto kočárku, můžete poradit, jaký je v nich rozdíl? Také ráda koupím starší zímní a letní set, iso fix, kožešinku do korbičky, a fusak black melange dělený. Pokud by někdo měl k prodeji v super stavu pište, budu ráda za nabídky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Stokke Scoot?

Přidejte zkušenost s Stokke Scoot
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
26.9.14 10:15

Ahoj, mam taky řadu Explory, koupili jsme autosedačku izi go. Rozdíl je jednak ve váze - tato je lehčí a taky izi sleep je hlubší, mimčo tam více leží. A rozdíl taky cenový. Hodne šťastných kilometrů! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
26.9.14 10:20

@Beata_O urcite bych brala izi go (mam ji). Izi sleep je o dost tezsi a navic v ni mimco muze lezet jen mimo auto, coz pro me bylo k nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.10.14 20:47

Holky proboha 8o existuje nějaký fígl na sundání stříšky ze sportovní korbičky, potřebuju dát zpět na hlubokou a to nejde :evil: mám strach, že to urvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.10.14 20:52

@Lucie8253 A co přesně ti nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.10.14 21:21

Přesně ta stříška odepnout od toho rámu, to kulaté jak se to tam naklikne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.10.14 21:23

Když jsme ho měli nový, tak jsme to zkoušeli a pak to vyrvali na silu, ale to přece musí jít jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.10.14 21:37
@Lucie8253 píše:
Přesně ta stříška odepnout od toho rámu, to kulaté jak se to tam naklikne

No je to trochu oříšek. Snad ti tohle pomůže. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.10.14 21:43

Už jsem na to došla, zasunula jse ruku pod ten polstr a dala ty zobáčky k sobě :pankac: haleluja, jo Milli děkuju za ochotu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.10.14 21:45

Nemáš zač. Hlavně, že se to povedlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.10.14 21:52

A ještě se chci zeptat, nemáš zkušenost s čištěním té nákupní tašky? Mám ji ochvístlou blatem a ona se nesmí prát a vlhčeným ubrouskem to z toho asi nedostanu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.10.14 22:01

@Lucie8253 No já jsem jí vyprala :oops: Máme v pračce krátký šetrný program (30 stupňů/ 20 minut) a přežila to. Peru na něj i přebalovací tašku i potahy. Ale nechci tě nijak navádět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.10.14 09:47

zkušenosti v terénu

Ahoj holky,
vím, že diskusí bylo ohledně tohoto kočárku dost, ale přeci jen jsem nenašla vše co bych potřebovala.
Zajímal by mě Vaše osobní zkušenost s jízdou v terénu. Nejedná se mi o nějaké hrbolaté lesní cesty, ale spíše jestli je zvládnutelný v mírném terénu. Žijeme ve městě, ale občas jezdíme i na Šumavu a tudíž se s mírnými nerovnostmi terénu setkáváme např. turistické stezky atp. :-)
 P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
31.10.14 10:17
@Luc84 píše:
Ahoj holky,
vím, že diskusí bylo ohledně tohoto kočárku dost, ale přeci jen jsem nenašla vše co bych potřebovala.
Zajímal by mě Vaše osobní zkušenost s jízdou v terénu. Nejedná se mi o nějaké hrbolaté lesní cesty, ale spíše jestli je zvládnutelný v mírném terénu. Žijeme ve městě, ale občas jezdíme i na Šumavu a tudíž se s mírnými nerovnostmi terénu setkáváme např. turistické stezky atp. :-)
P

Doporučuju koupit ještě jeden kočárek (třeba i bazarový) do terénu. Stokke Xp. máme a dítě je v něm jako v traktoru. Kočárek krásný, užívám si designu, ale absolutně nepraktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.10.14 10:23

Tak záleži, co je pro tebe terén..Kočárek máme..bydlíme v centru města..kočičí hlavy..to nejlepší uspávadlo a drncá to i v jiných kočárcích, co mám odzkoušeno od kamarádek. No a jezdím s ním i na louku, štěrkové cesty, lesní cesty bez velkých kořenů a jde to..Pokud se kočárek trochu více kymácí, snížím korbičku a jedu. K tomu v jedné ruce psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí