Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky.
Miminko se mi má narodit začátkem února a začínám pokukovat po kočárkách. Vzhledem k tomu, že jsme s přítelem oba malý (já mam 159 a on 170cm), tak mi padl do oka hned bugaboo. Líbí se mi jak je lehký a krásně se ovládá. Ale nejsem si jistá, jestli je korbička pohodlně široká, když tam dám ještě zimni fusak? na dýlku mi to přijde praktické, ale šířka mě znepokojuje. Aby tam mimi mělo pohodlý. A další věc, zdá se mi, že málo péruje a nevím, jestli se v tom dá uhoupat dítě. Kočárek jsem zkoušela samozřejmě prázdný, ale to pérování mě zarazilo, protože výrobce to nopak chválí. Jak jste spokojené s kočárkem? Jaké mouchy byste mu vytkly? Mám možnost dostat od kamarádky podvozek od TFK tříkolky a dokoupit si k tomu jenom korbičku, ale přijde mi, že je na mě konstrukce moc vysoká a tím padem se mi s ní hůř manipuluje.
Děkuju za názory nebo i doporučení jaké další značky si mám vyzkoušet.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo CameleonBogaboo Cameleon jsem měla a byla jsem s ním maximáně spokojená, neznám lepší kočárek. Korba je velká dost, vešlo se mi tam v pohodě pětiměsíční dítě i s fusakem. Bohužel nám ho jako sporťák ukradli, tak prodávám samostatně hlubokou korbičku v barvě sand, kdybys chtěla, tak se ozvi ![]()
Mam Bugaboo, ale uhoupat se v nem mimi myslim moc neda. Urcite se ti ale do korby miminko pohodlne vejde.Ja jsem s nim spokojena, i kdyz jako prvni jsem prave na to houpani mela jiny kocarek..
@vanadim
mam ho a v unoru bolo malemu 7mes a v korbe mal dost miesta i s fusakom..bugaboo ma jednu z najvacsich korieb..udrncat neudrncas, ale proc chces diete zvykat na drncanie?
@miisenka : to pisou o kazdym kocarku ze ma největší korbicku co jsem tak zbezne mrkla
![]()
@kattkka
Tak to sice posat mozu, ale ja som vyberala a premeriavala si ich v obchode, rozhodovals som sa mdzi par znackami..
Perovanim asi vyrobce mysli ohledne terenu, ne na houpani. Na houpani jsou jine kocary.
@miisenka píše:
@kattkka
Tak to sice posat mozu, ale ja som vyberala a premeriavala si ich v obchode, rozhodovals som sa mdzi par znackami..
Však nic nerikam ale delaji i vetsi. Jak je dlouha sedacka sportovni? Priznam se ze mi zacal nejak libit tak bych si koupila aspoň sportak mozna. Ale uvidim.
@kattkka
To nevim, jukni na och stranky, tam tie rozmery su..a namiesto do sportaku by som isla do Bee..
Děkuji za názory. Mě totiž máma odrazuje od takoveho kocarku, že za tu cenu to nevyuziju. Jenom kočár s korbou je za 27tis a budu ho pouzivat od unora tak do října a pak na další zimu už bude dítko skoro roční. No, strašně váhám. Jedna věc jsou peníze a druhá pohodlí. Kočárek využiju nejvíce po praze. Mhd jezdit skoro nebudu, takze potrebuji aby byl kočárek lehký a snadno jsem ho nalozila/vylozila…
@pikola Oni mají nějaká instruktážní videa a tam ukazuje, že pružiny u kol se dají nějak nastavovat a pak ukazuje jak snadno se s tim houpe. Ale v realu se to skoro ani nehlo.
@vanadim píše:
@pikola Oni mají nějaká instruktážní videa a tam ukazuje, že pružiny u kol se dají nějak nastavovat a pak ukazuje jak snadno se s tim houpe. Ale v realu se to skoro ani nehlo.
Ale to neni na houpani, to je kvuli terenu. Houpou jen takove ty houpaky s velkyma kolama, zavesene na pascich. Musis si sama ujasnit co chces. Muzes si koupit velky hluboky kocar a pak si koupit lehky sportak, tak bych to udelala ja. Mela jsem super kocar, dokud jsme pouzivali vajicko, ale pak skladat 13kg sama skoro denne do kufru auta je dost opruz, tak jsem si v roce koupila 8kg urbo.
Bugaboo bych si koupila pokud bych chtela kocar hezky a aby bylo videt, bezva se s nim jezdi, kdybych mela dalsi dite a nevedela co s prachama, jdu do nej. Hlavne kvuli tomu, kolik si pak muzes koupit strisek a vnitrku, ale je to teda dost drahe hobby ![]()
@pikola Jj. drahý je dost. Až moc, že si človek všechno musí vlastně dokoupit. Svoje priority znám, ale přišlo mi, že každý mi říká, že kočár musí houpat. Takže papouškuji, co mi ostatní hustí do hlavy. A jak je vidět, je to moje první dítě a nevím jak se děti v kočárku celý den chovají a co potřebují. Jedna věc je, co se líbí mě a co potřebuji já a pak je tady to mimi, který taky něco potřebuje…