Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@vanadim nechybělo, protože jsem nikdy jiný kočárek neměla. Pamatuju si, že jsem jednou jela s kočárkem kamarádky, který houpal a připadalo mi to zvláštní. Byl i mnohem těžší, připadala jsem si, že jedu s bagrem
Jinak my jsme ho pořídili když jsme žili v Anglii, tam nikdo skoro ani jiný kočárek neměl. Když jsem viděla maminku jak řídí tento kočárek uplně v pohodě jednou rukou a v druhé má zmrzlinu, tak jsem jiný nechtěla.
Tak diteti nemuze zase chybet neco co nezna.. Moje treba jako male spalo jen kdyz se jelo. Ale bylo ji jedno jestli se houpe nebo ne. Tak jako trosku se da houpat - kvedlat s kazdym kocarem, ale houpani jako s temi zavesenymi to neni.
Hlavne si kup kocar co se bude libit a vyhovovat tobe, me treba vyhovoval jiny ze mel sportak do lehu, meli jsme abnormalne velke dite a v pul roce se do hlubokeho nevesla. Vy jste maly, takze u vas ten predpoklad neni, vejde se ti dlouho ve vetsine korbicek.
A jeste takovy detail, neni to chameleon, ale CAMELEON
rika se jim Cam
@vanadim píše:
Děkuji za názory. Mě totiž máma odrazuje od takoveho kocarku, že za tu cenu to nevyuziju. Jenom kočár s korbou je za 27tis a budu ho pouzivat od unora tak do října a pak na další zimu už bude dítko skoro roční. No, strašně váhám. Jedna věc jsou peníze a druhá pohodlí. Kočárek využiju nejvíce po praze. Mhd jezdit skoro nebudu, takze potrebuji aby byl kočárek lehký a snadno jsem ho nalozila/vylozila…
mny sme za BGB komplet s autosedackou, picicmundami/destnik, drzak na piti atp/ dali 50tis..ale nelutujem to..maly ma 14m a jazdim viacejmenej stale s BGB..mam este golfky(maclaren XT),ale tie sme kupovali kvoli dovce a letadlu..
jazdi teda v sportaku, korbu sme mali do brezna a tuto zimu to tiez odjazdime..
@vanadim píše:
@pikola Jj. drahý je dost. Až moc, že si človek všechno musí vlastně dokoupit. Svoje priority znám, ale přišlo mi, že každý mi říká, že kočár musí houpat. Takže papouškuji, co mi ostatní hustí do hlavy. A jak je vidět, je to moje první dítě a nevím jak se děti v kočárku celý den chovají a co potřebují. Jedna věc je, co se líbí mě a co potřebuji já a pak je tady to mimi, který taky něco potřebuje…
pokial mas niekoho znameho treba v Nemecku, tak si objednaj priamo z BGB stranek..my sme si takto nechali doviezt vnitrky, fusacky a picicmundy..kocar sme ale kupili v Prahe, tam takisto bacha kde ho kupujes, aby to bol ofiko distributor(bacha na Malvik, ten neni)
@Liz píše:
@vanadim nechybělo, protože jsem nikdy jiný kočárek neměla. Pamatuju si, že jsem jednou jela s kočárkem kamarádky, který houpal a připadalo mi to zvláštní. Byl i mnohem těžší, připadala jsem si, že jedu s bagremJinak my jsme ho pořídili když jsme žili v Anglii, tam nikdo skoro ani jiný kočárek neměl. Když jsem viděla maminku jak řídí tento kočárek uplně v pohodě jednou rukou a v druhé má zmrzlinu, tak jsem jiný nechtěla.
presne peto som si ho kupila, v jednej ruke kocik a v druhej pes..v pohode i v zime(ne teda v zavejoch),a je lahucky, skladny..
@miisenka @pikola
Díky moc. Přesně takové zkušenosti z praktického života jsem potřebovala. Ja jsem koukala na stránky za bugaboo.com, kde si ten kočárek nakonfiguruju a pošlou mi ho asi do 4 dnů. Jinak v Praze je autorizovaný prodejce na vinohradech, což mám kousek, tak je tam půjdu vyzkoušet. Já byla na kočárkách v Malvíkovi a měla sem z toho pěkný guláš ![]()
@vanadim píše:
@miisenka @pikola
Díky moc. Přesně takové zkušenosti z praktického života jsem potřebovala. Ja jsem koukala na stránky za bugaboo.com, kde si ten kočárek nakonfiguruju a pošlou mi ho asi do 4 dnů. Jinak v Praze je autorizovaný prodejce na vinohradech, což mám kousek, tak je tam půjdu vyzkoušet. Já byla na kočárkách v Malvíkovi a měla sem z toho pěkný guláš
ja som objednavala na jare nejake veci a neposielali do CR.. ![]()
v Prahe je este asnna viktoria autorizovana a robia i servis..
Malvik goood na okouknutie, tam maju vystavene skoro vsetko co som potrebovala vidiet..
My jsme kupovali tento kočárek na únorového chlapečka a 100% spokojenost. Do korby se pohodlně vešel (na délku i na šířku - a to jsme měli klasický starý fusak z ovčí vlny). Na nerovnostech podle mne kočárek hezky pruží a malý byl v něm
spokojený. Kočárek je lehký, dobře skladný a výborně ovladatelný jednou rukou. Nemám co bych vytkla. Teď ho prodávame protože sme se přestěhovali za Prahu a do terénu to není úplně ideální kočárek. Samozřejmě do města to byl nejlepší kočárek, co se dá podle mně koupit.(Jestli by měl nekdo zájem o použitý Bugaboo, koukněte do mého bazaru)…