Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
mě se strašně líbí www.krooom.cz je to dělané z papíru,pevné,hezké,hned ten první stoleček jak tam sedí ty dvě holčičky ,nemá s tím někdo zkušenost? Nebo co máte doma vy? Jen neraďte Ikeu,mě se docela líbí,ale manžel je na ní alergickej
ahoj já sem pořídila tyhle pastelkový, nevím už od koho, na mimibazaru je jich spousty, už jsou 2 roky hojně užívané a žádnej problém.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Z papíru je hezké dokud ti tam nevylijí vodu a to prostě děti vylijí a hodněkrát. Nezlob se, ale za ty prachy bych koupila normálně dřevěný z masivu, nalakovala to a budou sloužit ještě vnoučatům ![]()
My jsme koupili dřevěný stoleček se židličkou v Asko nábytku - hlavně proto, že horní deska se dá nadzvednout a uvnitř stolku je úložný prostor. Malému se tenkrát (měl asi rok a půl) strašně líbilo to otvírat a zavírat, a tak jsme to koupili. No - samozřejmě jsme pak zjistili, že praktické to není ani trochu - když chce stůl otevřít a něco vyndat, tak na něm nesmí samozřejmě nic ležet, a navíc je ta deska záměrně nakloněná (což jsem si taky původně myslela, že je fajn), takže se z toho všechno kutálí na zem
Takže stolek je nanic, ale židlička je bezvadná, dřevěná a stabilní. Tu používáme. Stolek pak manžel udělal malému sám, kulatý, aby nemohl narazit do rohu a s pastelkovými nožkami.
A jinak - tu Ikeu bych nezavrhovala, náhodou jsme tam narazili na konferenční stoleček za 129,–, tak jsme mu to koupili na malování k babičce, a super. Narozdíl od těch klasických dřevěných je lehoučký, takže když to někde zavazí, prostě to v pohodě odšoupneme a žádné natahování se s nějakou těžkou potvorou ![]()
Tak pokud nechcete Ikeu, tak bych doporučila to, co máme my
. Mě Ikea sice nevadí, ale v pokojíčku by asi už pak nebylo k hnutí, kdybych tam dala ten velký zelený stolík, tak jsem volila tuto variantu, viz foto (ale je to i v jiných barvách)… Ten deklík stolečku se dá otočit a z druhé strany je to podložka na Lego… ![]()
za tu cenu raději masív, nechápu, že z recyklovaného papíru stojí vesměs všecky výrobky takovou pálku ![]()
Ještě záleží i na tom, zda budeš stoleček s židličkama přemísťovat nebo bude stabilně na svém místě. Masiv je dost těžký, takže ten jsem u nás vyloučila hned, protože každodenně nosím stolík do obýváku, kde si syn maluje barvama, a to si opravdu v pokojíčku s kobercem netroufám zkoušet
, židli si syn bez problémů přenese sám, je to opravdu lehoučké…
My budeme kupovat toto http://www.ikea.com/…cts/50178411.
Sice Ikeu moc nemusím, ale tohle je krásná cena.
Nábytek takhle nevypadá nic moc, ale chceme ho natřít, dát podsedáčky a až počmárá tu sololitovou desku na stolečku, tak ji vyměníme za jinou dřevěnou.
Má to kamarádka a nemůže si vynachválit, prý to i po třech letech drží.
Megii píše:
ahoj já sem pořídila tyhle pastelkový, nevím už od koho, na mimibazaru je jich spousty, už jsou 2 roky hojně užívané a žádnej problém.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tak to se mi taky líbí,jak máš staré děti,není to moc malé,můžou tam sedět i větší děcka,třeba 5 leté?
holky dík,jste mi to rozmluvili a mám od vás alespon nějaké další typy,mě se ta IKEA líbí a moc ale jak už jsem psala manžel jí nesnáší a než mít kvůli tomu doma dusno tak raději něco jiného
fufiiina píše:
holky dík,jste mi to rozmluvili a mám od vás alespon nějaké další typy,mě se ta IKEA líbí a moc ale jak už jsem psala manžel jí nesnáší a než mít kvůli tomu doma dusno tak raději něco jiného
Tak to jsem si všimla až teď, že nechceš Ikeu ![]()
Tak to je ode mně rada na nic. ![]()
Hele a co zatajit, že je to z Ikei, když se ti to líbí??
Na MMB jsem teď našla dobře 4 maminy, které nakupují v Ikee a posílají to. My jí máme daleko a nevyplatí se mi tam jezdit, ale takhle si občas něco objednám.
fufiina - no je to stejná velikost jako třeba ty dřevěné z ikey, malému sem to pořídila když mu byl rok a hned na to sedal, ted mu budou 3 a ok, neteři a synovci je 5 let a velikostně pořád dobrý, dokonce si na to sedá k malýmu i manžel ![]()