Stoleček a židlička Krooom

1027
15.5.11 20:49

stoleček a židlička

mě se strašně líbí www.krooom.cz je to dělané z papíru,pevné,hezké,hned ten první stoleček jak tam sedí ty dvě holčičky ,nemá s tím někdo zkušenost? Nebo co máte doma vy? Jen neraďte Ikeu,mě se docela líbí,ale manžel je na ní alergickej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
109
15.5.11 21:04

ahoj já sem pořídila tyhle pastelkový, nevím už od koho, na mimibazaru je jich spousty, už jsou 2 roky hojně užívané a žádnej problém.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
15.5.11 21:05

Z papíru je hezké dokud ti tam nevylijí vodu a to prostě děti vylijí a hodněkrát. Nezlob se, ale za ty prachy bych koupila normálně dřevěný z masivu, nalakovala to a budou sloužit ještě vnoučatům :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
15.5.11 21:18

My jsme koupili dřevěný stoleček se židličkou v Asko nábytku - hlavně proto, že horní deska se dá nadzvednout a uvnitř stolku je úložný prostor. Malému se tenkrát (měl asi rok a půl) strašně líbilo to otvírat a zavírat, a tak jsme to koupili. No - samozřejmě jsme pak zjistili, že praktické to není ani trochu - když chce stůl otevřít a něco vyndat, tak na něm nesmí samozřejmě nic ležet, a navíc je ta deska záměrně nakloněná (což jsem si taky původně myslela, že je fajn), takže se z toho všechno kutálí na zem :roll: Takže stolek je nanic, ale židlička je bezvadná, dřevěná a stabilní. Tu používáme. Stolek pak manžel udělal malému sám, kulatý, aby nemohl narazit do rohu a s pastelkovými nožkami.
A jinak - tu Ikeu bych nezavrhovala, náhodou jsme tam narazili na konferenční stoleček za 129,–, tak jsme mu to koupili na malování k babičce, a super. Narozdíl od těch klasických dřevěných je lehoučký, takže když to někde zavazí, prostě to v pohodě odšoupneme a žádné natahování se s nějakou těžkou potvorou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
15.5.11 21:27

Tak pokud nechcete Ikeu, tak bych doporučila to, co máme my :-) . Mě Ikea sice nevadí, ale v pokojíčku by asi už pak nebylo k hnutí, kdybych tam dala ten velký zelený stolík, tak jsem volila tuto variantu, viz foto (ale je to i v jiných barvách)… Ten deklík stolečku se dá otočit a z druhé strany je to podložka na Lego… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.5.11 21:41

za tu cenu raději masív, nechápu, že z recyklovaného papíru stojí vesměs všecky výrobky takovou pálku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
15.5.11 21:45

Ještě záleží i na tom, zda budeš stoleček s židličkama přemísťovat nebo bude stabilně na svém místě. Masiv je dost těžký, takže ten jsem u nás vyloučila hned, protože každodenně nosím stolík do obýváku, kde si syn maluje barvama, a to si opravdu v pokojíčku s kobercem netroufám zkoušet :lol: , židli si syn bez problémů přenese sám, je to opravdu lehoučké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.5.11 06:29

My budeme kupovat toto http://www.ikea.com/…cts/50178411.

Sice Ikeu moc nemusím, ale tohle je krásná cena.
Nábytek takhle nevypadá nic moc, ale chceme ho natřít, dát podsedáčky a až počmárá tu sololitovou desku na stolečku, tak ji vyměníme za jinou dřevěnou.

Má to kamarádka a nemůže si vynachválit, prý to i po třech letech drží.

• Citovat
  • Upravit
1027
18.5.11 13:15
Megii píše:
ahoj já sem pořídila tyhle pastelkový, nevím už od koho, na mimibazaru je jich spousty, už jsou 2 roky hojně užívané a žádnej problém.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

tak to se mi taky líbí,jak máš staré děti,není to moc malé,můžou tam sedět i větší děcka,třeba 5 leté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
18.5.11 13:19

holky dík,jste mi to rozmluvili a mám od vás alespon nějaké další typy,mě se ta IKEA líbí a moc ale jak už jsem psala manžel jí nesnáší a než mít kvůli tomu doma dusno tak raději něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.5.11 14:02
fufiiina píše:
holky dík,jste mi to rozmluvili a mám od vás alespon nějaké další typy,mě se ta IKEA líbí a moc ale jak už jsem psala manžel jí nesnáší a než mít kvůli tomu doma dusno tak raději něco jiného

Tak to jsem si všimla až teď, že nechceš Ikeu :lol:
Tak to je ode mně rada na nic. :oops:
Hele a co zatajit, že je to z Ikei, když se ti to líbí?? :mrgreen: Na MMB jsem teď našla dobře 4 maminy, které nakupují v Ikee a posílají to. My jí máme daleko a nevyplatí se mi tam jezdit, ale takhle si občas něco objednám.

• Citovat
  • Upravit
109
18.5.11 17:59

fufiina - no je to stejná velikost jako třeba ty dřevěné z ikey, malému sem to pořídila když mu byl rok a hned na to sedal, ted mu budou 3 a ok, neteři a synovci je 5 let a velikostně pořád dobrý, dokonce si na to sedá k malýmu i manžel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí