Stoleček do auta

4373
12.3.12 18:44

Stoleček do auta

Při cestování s dcerkou v autě stále řeším problém, že jí padají hračky či jídlo z ruky. Proto mě napadlo, zda se nevyrábí nějaký stoleček do auta, na kterém by mohla mít vše potřebné hezky po ruce.

Našla jsem tyto dva výrobky:
http://www.dmail.cz/prodotto.php?…
http://www.dampex.cz/…T-skup37.php

Nemáte někdo s nimi zkušenost? Nebo prosím doporučte něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
12.3.12 19:17

Já se s dovolením do diskuze jen přidám :) - taky by mě to zajímalo :)

Ale hlavně jestli a jak moc je to univerzální na různé uatosedačky :think:

• Citovat
  • Upravit
4373
12.3.12 20:28

ještě jsem našla na jednom zahraničním webu, jak se ten stoleček připevňuje - je tam nějaký pásek na suchý zip, který se připevní kolem dítěte..
Takže kompatibilní se všema autosedačkama to asi bude… :mrgreen:

Viz obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
12.3.12 23:53

Silvi tak jsem to zrentgenovala :mrgreen: a ja bych to asi nekupovala. Ale zduraznuju asi, protoze kdykoliv se asi muze zmenit to, ze mam deti v aute celkem hodne a pak na to clovek kouka jinak. Ten vyklopny zeleny stolek je podle me blbe dosazitelny. My mame sedacky malicko naklonene dozadu a dite rukama na protejsi sedacku nedosahne. A ten tac mi sice prijde pouzitelnej, ale zase mi to neprijde uplne ok z duvodu bezpecnosti. Je tam pres dite o jeden popruh navic, se kterym nikdo nepocita. Ja jsem cetla v nejakych materialech o autosedackach, ze by se napr. nemely davat karabiny na popruhy autosedacky, kdyz se z toho dite zkousi vyvliknout, protoze v pripade nehody ma jit dite vyndat ze sedacky jednim pohybem a jednou rukou. Zachranar nepocita s karabinou, stejne jako by nepocital s tim popruhem od stolecku. Ale jinak Tobikovi by se to urcite libilo a vyuzil by, Maya by vse vyhazela asi stejne jako bez stolecku :) , ale to uz je zase povaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
13.3.12 07:57

No u nás taky pořád něco padá ale investovala bych max. do toho druhýho kdyby sme x-krátza týden jezdili autem jinak asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
13.3.12 07:58

jo ještě jakou máte sedačku? k některým má přímo výrobce pultík a autosedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
25.5.16 12:27

Dobry den,
Rada bych se vas zeptala.zda mate nekdo jiz zkusenost s timto stoleckem? Premyslim ze vych ho koupila pred cestou do chorvatska.. je sikovny a uzitecny nebo je naprd? Diky za odpovedi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
25.5.16 21:16

Opravdu nikdo?? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie