Stoleček na Lego

358
15.1.16 09:12

Stoleček na Lego

Chtěla bych dceři koupit stoleček na stavění z Lega, poradíte? Máte nějaký doma a jste spokojení? Zatím má teda Duplo :think:
Klidně bych brala ten originál, ale je zřejmě neprodejný, ptala jsem se na něho i v Lego obchodě :nevim:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
15.1.16 09:17

Ja nekde na netu videla, ze na klasicky LACK stolek z Ikea (stoji do 200,–) nalepili tu velkou Duplo podlozku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994

@Opicová Pdovej se na heslo „lego table“ v googlu. Vetsinou je to na zpusob nejakeho stolku z ikea a na nem nalepene desky. A moc nerozumim, o co ti jde, jen o to staveni a nebo i uchovani kostek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
15.1.16 09:18

Ja jsem ted nasla tohle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.1.16 09:20

Pokud jde o duplo, tak mame stolecek Unico a je super. presne jak Duplo, sedi to tak, ze nepoznas, ktera kostka je ktera ani pohledem ani po hmatu.

http://ostatni-stavebnice.heureka.cz/…-s-kostkami/

https://www.mall.cz/…y-hraci-stul?…

ps: je to italska firma, zadna cinska napodobenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.1.16 09:29

Díky, jde mi o stavění, uchování je jen bonus. Ať nemusí stavět na zemi.
Ikea stolek máme, ale kdybych na to koupila a nalepila ty desky, jsem na ceně stolečku i se židličkou :think: Jsou drahý, koukala jsem na ně.
@Míša2014 díky, je trochu stabilní? vypadá vratce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
15.1.16 09:35

@Opicová Jo stabilní opravdu je. Dcerka nejraději sedí na stole. Židličky mají tlusté nohy, které tomu právě dodávají tu stabilitu. Ještě z toho nespadla ani ji nepřevrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.1.16 09:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.1.16 10:16

Mně to teda přijde jako naprostá zbytečnost. Naše děti (2 a 4 roky) staví Duplo denně, a všude možně, nejraději na posteli, na gauči nebo na koberci. Mají k tomu spoustu autíček, a všeho, že na Lego stoleček by se už dávno nevešly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
15.1.16 10:20

@WaIl Take si neumim predstavit stavet na tech pidi stoleckach, co tu jsou ukazane. Mozna tak, kdyby melo dite jednu sadu kostek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
15.1.16 10:21

No ja znam spoustu deti co milujoustaveni z lega. Ale ve veku kdy vydrzi sedet u stolku a stavet si je pro ne davno maly. Male deti s legem jezdi s autama pobihaji a hrajou si v prostoru na zemi. Kdyz uz poridila bych stolek z ikei s nejakou neklouzavou podlozkou a na to desky. At jdou sundat a stul pouzit pro kresleni modelovani…ale treba mate nadbytek mista i penez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný