Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o nějaké typy na dárky pro syna. Vůbec nevíme co pořídit, hračky se nám moc kupovat už nechtějí, dostal dost k Vánocům a svátku a ani si s tím pořádně nehraje…
Napadá vás něco? Je to typicky kluk co rád řadí, hraje si na bojovníky a tak. Myslela jsem třeba i něco co by využil v létě na zahradě, ale co mě nenapadá
Děkuji za typy
kolo, kolobezku, tramposku už máme
@werakla píše:
Prosím o nějaké typy na dárky pro syna. Vůbec nevíme co pořídit, hračky se nám moc kupovat už nechtějí, dostal dost k Vánocům a svátku a ani si s tím pořádně nehraje…Napadá vás něco? Je to typicky kluk co rád řadí, hraje si na bojovníky a tak. Myslela jsem třeba i něco co by využil v létě na zahradě, ale co mě nenapadá
Děkuji za typy
kolo, kolobezku, tramposku už máme
A musí to být dárek jako věc? Co třeba nějaký velký zážitek, jako den výletu někam neobvykle co ho nadchne a bude to takový jeho den, kde dostane nějakou vzpomínku z výletu. Já nevím ty ho znáš nejlépe, třeba když má někdo rád koně, zařídit hezký den s koníky. Někdo se rád koupe, tak třeba den v aquaparku s výletem a zážitkem dítěti na míru, třeba když má rád traktory, někde domluvit že ho na traktoru svezou. Jestli si s hračkami nehraje, přijde mi takový společně strávený den s nějakou upomínkou, vyfocením jako hezký dárek. Na zahradě můžete využít ledaco třeba pěknou houpačku, skluzavku, lezoucí síť, loď s kormidlem, bazén… to záleží jakou máte představu a kolik do toho chcete dát
.
Kdyz mate zahradu, co nejaky stan na letni taboreni? Nebo takovy ten houpaci pytel, nekam na strom… Bazen mate? Nebo klouzacku na vodu, jak se napoji na hadici a klouze se po ni s rozbehem…
Známí dělají, a mně se to moc líbí, až budu mít jednou svoje děti, také bych to tak chtěla. V den narozenin si vezmou oba rodice dovolenou a dítě si řekne, co by chtělo - jet někam na výlet, aquaparku, ZOO,.. Stráví spolu jako rodina celý den, je to den, kdy se dělá „vsechno“ na přání oslavence… ![]()
@meduzza To je super nápad, zážitek.
Dceři bude pět na jaře, tak jsem šla načerpat inspiraci. Koně miluje a pořád škemrá, ať ho koupíme. Nekoupíme, no… Ale den u koní a pak předplacené ježdění. Wow, díky za inspiraci. ![]()
Kluk dostal lyže, koloběžku, foťák, lego vlak, stolní hru - Ubongo junior. Zážitky/výlety jako dárek pro takhle malé dítě moc neberu. To děláme běžně během roku.
Děkuji za typy!!„jeho“den jsme mu už udělali v týdnů vzali jsme ho do aquaparku a moc si to užili, ale je ještě malej a tak věcný dárek bude čekat, je nateseny už teď co asi dostane, ale co chce sam pořádně neví- to za nás snad ani nebylo že bychom nevěděli co si přát!
Zatím se mi tedy nejvíce zamlouvá nějaká bezva houpajda ![]()