Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky prosím vás máme 2 měsíční holčičku a máme problémy se stolicí dnes je to už zase 4 den co nebyla doktorka nám řekla že máme přejit z obyč.nutrilonu na nutrilon confort a už ho dva dny berem a ještě nic nemáte někdo s něčím zkušenosti malá nebrečí větry taky má bříško jí nebolí ale mě to trápí děkuji všem
vydrz!!!! mala mi zacala pravidelne kakat po nutrilonu comort az tak za 10dni mozna vice..taky se nemohla vykajdit ted je to super ![]()
prý je to docela normální (dle pediatra), náš malý si nastavil z ničeho nic interval vyprazdňování na 1× za 4 dny při plném kojení (předtím to bylo několikrát denně), známým zase po nutrilonu kaká od šestinedělí jen 1× týdně
já od 7 týdne syna dokrmuji Nutrilonem, teď má 3m a kojím už dost málo.
Stolici má už měsíc také jednou za 2-3 dny. Ale to pak stojí za to - jde hned do sprchy a to, co má na sobě obvykle hned do pračky ![]()
Black_Orchids píše:
já od 7 týdne syna dokrmuji Nutrilonem, teď má 3m a kojím už dost málo.
Stolici má už měsíc také jednou za 2-3 dny. Ale to pak stojí za to - jde hned do sprchy a to, co má na sobě obvykle hned do pračky
až za 10 dní jsem z toho víc vyplašená než malá naposled byla v pondělí a to jen trošku tak mám obavy aby bylo vše v pořádku
F.I. píše:
až za 10 dní jsem z toho víc vyplašená než malá naposled byla v pondělí a to jen trošku tak mám obavy aby bylo vše v pořádku
mali se upravila stolice po nem myslim tak do 14dnu hrozne rvala uplne chrpela jak tlacila bez rourky se mi nevykajdila..A ted jak zacne tahat zacne strilet a uz to tam hazi az se nekdy lekne
Vydrz kdyz se to neupravi koupis jiny…
děkuji a prosím tě jak čsto jsi ji dávalu tu rourku dnes ji to chci taky udělat zatím neplače je spokojená pořád se usmívá a pivídá nám tak snad se netrápí
F.I. píše:
děkuji a prosím tě jak čsto jsi ji dávalu tu rourku dnes ji to chci taky udělat zatím neplače je spokojená pořád se usmívá a pivídá nám tak snad se netrápí
JEN JEDNOU DENNE NEBO OB DEN..ALE TO MUSELA OPRAVDU TRPET A PLAKAT..KDYZ JE V POHODE, TAK BYCH JI TO NEDAVALA..TO AZ TREBA BUDE TLACIT A NEBUDE MOCT A BUDE PLAKAT, TAK BYCH JI POMOHLA..
dobře tak myslíš že ji to dnes dělat namám a ještě chvilku počkat?a v lékárně mi říkaly že rourkou to dělat tak jednou za měsíc
PROSIM TE V LEKARNE TI POVI TOHLE A DR TI DOPORUCI VUBEC…JAK BUDE POTREBOVAT, TAK JI POMOC, KDYZ TI NEPLACE,NETRPI, TAK BYCH JI TO NEDELALA…
A DAVAS JI CAJIK? ZKUS JI DAT CUCNOUT PREVARENY TEPLEJSI VODY..
NEBO JSEM PO PITI SI JI DALA HNED NA TY NOHY ZAPRELA JSEM JI NOZKY O SEBE A NECHALA TAK TREBA 15MIN A STALO SE ZE TO ZACALO TAKY Z NI LITAT ..JAK SE ZAPIRALA..