Stolice nepřichází

51
9.9.11 11:37

stolice neprichází

ahoj holky prosím vás máme 2 měsíční holčičku a máme problémy se stolicí dnes je to už zase 4 den co nebyla doktorka nám řekla že máme přejit z obyč.nutrilonu na nutrilon confort a už ho dva dny berem a ještě nic nemáte někdo s něčím zkušenosti malá nebrečí větry taky má bříško jí nebolí ale mě to trápí děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9219
9.9.11 12:03

vydrz!!!! mala mi zacala pravidelne kakat po nutrilonu comort az tak za 10dni mozna vice..taky se nemohla vykajdit ted je to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
9.9.11 12:11

prý je to docela normální (dle pediatra), náš malý si nastavil z ničeho nic interval vyprazdňování na 1× za 4 dny při plném kojení (předtím to bylo několikrát denně), známým zase po nutrilonu kaká od šestinedělí jen 1× týdně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
9.9.11 12:15

my po nutrilonu 2,3 krat denne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
9.9.11 12:41

já od 7 týdne syna dokrmuji Nutrilonem, teď má 3m a kojím už dost málo.
Stolici má už měsíc také jednou za 2-3 dny. Ale to pak stojí za to - jde hned do sprchy a to, co má na sobě obvykle hned do pračky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
9.9.11 12:48
Black_Orchids píše:
já od 7 týdne syna dokrmuji Nutrilonem, teď má 3m a kojím už dost málo.
Stolici má už měsíc také jednou za 2-3 dny. Ale to pak stojí za to - jde hned do sprchy a to, co má na sobě obvykle hned do pračky :-)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.9.11 13:02

až za 10 dní jsem z toho víc vyplašená než malá naposled byla v pondělí a to jen trošku tak mám obavy aby bylo vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.9.11 13:03

jinak vám všem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
9.9.11 13:06
F.I. píše:
až za 10 dní jsem z toho víc vyplašená než malá naposled byla v pondělí a to jen trošku tak mám obavy aby bylo vše v pořádku

mali se upravila stolice po nem myslim tak do 14dnu hrozne rvala uplne chrpela jak tlacila bez rourky se mi nevykajdila..A ted jak zacne tahat zacne strilet a uz to tam hazi az se nekdy lekne :lol: Vydrz kdyz se to neupravi koupis jiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.9.11 13:10

děkuji a prosím tě jak čsto jsi ji dávalu tu rourku dnes ji to chci taky udělat zatím neplače je spokojená pořád se usmívá a pivídá nám tak snad se netrápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
9.9.11 13:13
F.I. píše:
děkuji a prosím tě jak čsto jsi ji dávalu tu rourku dnes ji to chci taky udělat zatím neplače je spokojená pořád se usmívá a pivídá nám tak snad se netrápí

JEN JEDNOU DENNE NEBO OB DEN..ALE TO MUSELA OPRAVDU TRPET A PLAKAT..KDYZ JE V POHODE, TAK BYCH JI TO NEDAVALA..TO AZ TREBA BUDE TLACIT A NEBUDE MOCT A BUDE PLAKAT, TAK BYCH JI POMOHLA..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.9.11 13:18

dobře tak myslíš že ji to dnes dělat namám a ještě chvilku počkat?a v lékárně mi říkaly že rourkou to dělat tak jednou za měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
9.9.11 13:25

PROSIM TE V LEKARNE TI POVI TOHLE A DR TI DOPORUCI VUBEC…JAK BUDE POTREBOVAT, TAK JI POMOC, KDYZ TI NEPLACE,NETRPI, TAK BYCH JI TO NEDELALA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
9.9.11 13:26

A DAVAS JI CAJIK? ZKUS JI DAT CUCNOUT PREVARENY TEPLEJSI VODY..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
9.9.11 13:28

NEBO JSEM PO PITI SI JI DALA HNED NA TY NOHY ZAPRELA JSEM JI NOZKY O SEBE A NECHALA TAK TREBA 15MIN A STALO SE ZE TO ZACALO TAKY Z NI LITAT ..JAK SE ZAPIRALA..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí