Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím tě, jak tě napadla zrovna leukémie? ![]()
Dcerka je zřejmě hodně „živé“ dítko, tak se tam nějaká ta modřina prostě objeví. ![]()
Možná bude lepší, se zase až tak moc nestresovat. ![]()
@Anonymní píše: Více
Chudák dítě. Není nic horšího než vystresovaná matka z prdu ![]()
To je naprosto normální dítě. Růstové bolesti, modřiny, kašel.. nic neobvyklého. Hoď hlavu do klidu a užívej si
Kdyby člověk měl myslet na všechny nemoci, které ho můžou potkat, tak zešílí ![]()
@Kockazvysocan Pro mě je chudák dítě, když nedostává jíst, když je mláceno, nedostává se mu dostatek lásky apod. Já se neklepu celej den na židli ve strachu co bude. Usne a zachvátí mě ten strach.
@Anonymní píše: Více
Jdi se léčit Ty a to dítě nech normálně žít ![]()
Hele, klid, jestli je to od podzimu, uz byste davno vedeli. V okoli mame dite s leukemii a byl to celkem fofr, rodice si pak zpetne upamatovavali na ruzne priznaky (unava, modriny, bolesti nohou), ale rozhodne to nebylo dele nez cca tech 8 tydnu pred diagnozou.
Zkus se poradit s psychologem, asi budes po porodu úzkostnější.
Taky jsem a někdy je to jak na houpačce, ale čím jsou starší, tím se to zlepšuje ![]()
Šup k psychiatrovi. Ne dítě, ale bláznivou matku. Co na to říct. Asi jedině - chudák dítě. Nechcete s tím jít na pohotovost? Třeba ve 2 ráno? ![]()
Garantuji vám, že za tu dobu by dítě s neléčenou leukemií vypadalo dost jinak, přesněji řečeno by nevypadalo nijak. Ne každý zdravotní problém je závažnou diagnózou. Jak chtěla jedna hysterka vyšetřovat na lupus a další autoimunitní choroby, když se osypala, ale antihistaminika nevyzkoušela (po 2 dnech Zodacu byla pak zcela bez obtíží).
Ako to dopadlo? Mame podobný problém, no trvá kratšie iba pár týždňov. A taky som z toho dosť vystresovana…
Dobrý večer, potřebuji podpořit, jsem zoufalá a přitom se nic neděje. Mám třiletou dceru, má od podzimu kašel a často líta, háže sebou o zem a prostě si to asi dokážete představit. Jenomže já ji pořád kontroluji nohy, záda jak blbá a bojím se leukémie. Nikdo u nás z rodiny neměl rakovinu, kromě babičky z matčiny strany. Jinak děti u nás jsou zdravé a živé. Dcera si často stěžuje na bolest nohy a sem tam je nějaká modřina. Přisuzuji to růstovým bolestem, občas i pláče a hlavně večer ji ta nožka bolí. Jsme už objednané na odběr krve na pátek a prostě vím, že když děti tuhle zákeřnou nemoc mají, tak vypadají a chovají se úplně jinak. Dcera je neustále veselý, šťastný dítě které je pořád v pohybu. Je to jediný co ve svém životě mám a já věřím v sílu myšlenek, jak lehce se dají situace/věci do života přivolat, moc dobře to vím. Ale teď poslední dobou jsem jak blázen a neskutečně se toho bojím a nechci nám přivolávat tyhle věci, ale ta hlava jde proti mě.