Strach odejít z práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Píšeš teda šíleně. Asi bys co nejdřív měla řešit, jestli chceš to druhé dítě. Možná by nebyl od věci psycholog.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeslti chceš druhý dítě, tak bych měla druhý dítě. A nějaký mezery v práci by mě byly u zadku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už podle psaného projevu usuzuji, že budeš mít daleko vážnější problémy. Navštiv odborníka. Pár sezení Ti pomůže srovnat si myšlenky a určit priority.
Nevíš, co vlastně chceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Psaný projev příšerný.
Myšlenkové pochody velmi buď velmi nevyzrálé nebo hodné v klidu si sednout a utřídit si vše, oč ti vlastně jde.
Pokud chceš dítě, tak nemá smysl řešit, co je v práci.
Pokud si chceš udržet práci, tak to moc nechápu, páč mám pocit, ze ti s odpuštěním z toho prostředí docela solidně hrabe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ujasni si co chces a jdi si za tim, jevi se mi ze z tebe udelaly ustrasenou chudinku misto dalsi bossky
co se tyka ditete tak do techto uvah zapoj i manzela, nezminujes jak on je na tom co se tyka druheho ditete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně kvůli práci neoddaluj druhé dítě. V práci ses sice vypracovala, ale sama píšeš, že kolektiv je hrozný. Tak to v ryze ženských kolektivech i většinou bývá. Nějakou práci pak jistě seženeš, sem bych se již nevracela a doma s dětmi budeš mít klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi mě to úplně přesně nedefinuje, ale nevím jak jinak popsat. Do prace jsem šla po mateřské, vzali mě v podstatě z nouze, moc lidí se tam tehdy nehlásilo. Kolektiv plný žen, které se tvářili jako boss jedna bedle druhé a hájily si to svý místečko. Zaučeni skoro neproběhlo, v podstatě mě hodily do vody a pak na mě jen řvaly, že je vše blbě, než se mi to podařilo vychytat. Oni pomlouvají jedna druhou. Jsem introvert a tak měli problém, že se moc nedružím, že se snad ani nehodím do kolektivu atd. Vydržela sem tam šest a pul roku. A to sem tam chtěla být max 2 az 3 a poridit si druhé dite. Porad sem ale mela pocit, ze musim nekomu neco dokazovat, pridali se problemy s manželem (které se vyřešily), a strach z deprese z tehotenstvi, zvyk na klid doma, bojim se zmen, až sem uz ve veku pres 35 a porad nevym zda druhe dite chci, zda bych ženu zvladla, zda bych unesla ty kecy kolegyn a pocit ze zzavim misto, ktere jsem pracne vybudovala. Obcas sí´em si prala, at me vyhodí