Školství výplata - prázdniny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
U nás 2 výplaty v prvním týdnu července. Jedna za červen, druhá během pár dní za červenec. V podstatě nikomu ze zaměstnanců to nevyhovuje, protože další výplata chodí až v polovině září. Zaměstnavatel tvrdí, že to jinak udělat nejde. V předchozí škole mi chodila klasicky každý měsíc ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Zajimalo by me, co by delali, kdyby nekdo mel neschopenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaměstnavatel lže, kdo to tam proboha vede?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše: Více
Asi někdo, komu je zatěžko udělat mzdy v srpnu.
Jak by to řešili v případě neschopenky, OCR, úmrtí by mě taky zajímalo. Ty odvody posílají taky v červnu 2×?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Přes prázdniny si jí u nás nikdo nebere, protože by u pak vraceli dovolenou ve dnech kdy mají ostatní studijní volno a to se nevyplácí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je nesmysl. Co kdyby někdo onemocněl, nebo nedejbože umřel? Co na to říká inspekce? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše: Více
Ale prosím tě taková kravina. A co PN nebo úmrtí? To asi těžko dopředu neplánuješ, nemyslíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klasicky. Nevím, kde by škola vzala v červnu dost peněz, aby zaplatila předem letní měsíce. Pak mám bokem na dohodu placené dohledy v jídelně. A to mám smlouvu, že peníze chodí vždy pololetně. Tak začátkem července přijde platba za současné pololetí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přepočítali by to v srpnové výplatě. Tuhle beztak evidují jako zálohu. Je to ale dost nezvyklé. Paní účetní se zřejmě nechce v červenci do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše účetní si v létě často bere HO. Má noťas. Nedávno byla v lázních, ale i tam poslala výplaty. Když to zrovna vyšlo, že má posílat. Tak chvilku pracovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravili v srpnové
stejně to musí oficiálně posílat jako zálohu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen se chci zeptat někoho, kdo pracuje ve školství… Jak to je s výplatou pres velké prázdniny? Vyplácí dopředu v červnu, nebo klasicky každý měsíc (červenec, srpen)..??
Děkuju za info🌹 Dám dotaz anonymně, přeci jense to týká výplat.