Strach, prasklý kondom, postinor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ino
23
26.6.14 22:35

A učiné… tak tam píšou něc ve smyslu čím dřív tím líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
26.6.14 22:39
@Ino píše:
A učiné… tak tam píšou něc ve smyslu čím dřív tím líp :D

Dekuju. To mi bylo jasne, ze cim driv, tim lip ale nevedela jsem, jaka je nejdelsi doba. Kdyz to tu tak ctu, tak se radeji ptam. Jeden nikdy nevi :mrgreen: Take neberu HA a kondom tady na Emiminu praskaji, jak na bezicim pasu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.6.14 22:43

@Pizlam 72 hodin, čím dříve, tím lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
26.6.14 22:47
@Fima píše:
@Pizlam 72 hodin, čím dříve, tím lépe

Jj, uz vim. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.8.14 00:21

Dobrý den, potřebovala bych rychlou radu! Beru antikoncepci Triqilar a teď jsem zrovna na dovolené a doktor mi předepsal Noretisteron (prý to není antiko.) tak jsme s přítelem použili kondom, ale bohužel nám prasknul. Tak se chci zeptat jestli si můžu jít zakoupit Postinor. jestli mi to nějak neuškodí na tu antikoncepc. Děkuji za odpověď.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.3.17 19:08

Dobrý den, dnes jsme měli s přítelkyní sex s kondomem ale předtím než jsme měli sex jsem se jednou udělal, pak jsem si nasadil kondom a po pěti minutách nám praskl, měl jsem na něm kapičku. Přítelkyni před jedním nebo dvěma dny skončila mentruace. Může otehotnit? Co máme dělat? Když otěhotní byl ty to velký problém pomozte mi prosím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27597
9.3.17 19:20

Může otěhotnit, už jste si dávno měli dojít pro postinor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.3.17 21:59

@ka2ka děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.3.17 08:12

docela mám strach, poradite mi?

Ahoj holky, prasknul mi kondom, do dvou hodin jsem si vzala postinor, bude to uz 14 dni, mam rozházený cyklus kvůli chřipce, MS pořád nikde, dělala jsem test a je negativni, ale rano mi už dva dny je malinko jakoby na zvracení, ale možná jen ze strachu…odpoledne jdu k doktorce…co si myslite? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.18 13:37

Prasklý kondom, postinor

Ahoj.
Chtěla bych se zeptat.. Postinor jsem poprvé použila nakonci března, protože nám s přítelem praskl kondom. Včera se to stalo znovu (ejakuoval do mě), tudíž ubehly tři týdny od toho, kdy jsem si vzala Postinor a včera jsem si musela koupit zase, jelikož jsem ještě nezačala brát HA. Začali jsme spolu „sexuálně žít“ teprve nedávno a ještě jsem nebyla na gynekologii. Ptám se tedy, myslíte, že Postinor bude fungovat i když jsem si ho vzala takto po sobě?
Děkuji předem za odpovědi..

• Citovat
  • Upravit
7188
17.4.18 13:45

Zvlastni nahoda. I kdyz fungovat nebude, nemas moc jinejch moznosti. Jako stane se jednou, ale ze podruhy behem ctrnacti dnu.. Ptala ses aspon v lekarne, jestli to neni nebezpecny? Nejsou to lentilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
17.4.18 13:49

Může ti to na dlouho rozhodit hormonální systém…a přesto tam je nějaké riziko otěhotnění i přes postinor. Asi bych taky doporučila ke kondomu lubrikační gel -je divné, že vám ty kondomy tak praskají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
17.4.18 14:12

Začni hned brát HA. Tohle není sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
17.4.18 14:12

Tak Postinor není zrovna šetrná tableta. Jsou i jiné, šetrnější, zeptej se v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
17.4.18 14:20
@Anonymní píše:
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat.. Postinor jsem poprvé použila nakonci března, protože nám s přítelem praskl kondom. Včera se to stalo znovu (ejakuoval do mě), tudíž ubehly tři týdny od toho, kdy jsem si vzala Postinor a včera jsem si musela koupit zase, jelikož jsem ještě nezačala brát HA. Začali jsme spolu „sexuálně žít“ teprve nedávno a ještě jsem nebyla na gynekologii. Ptám se tedy, myslíte, že Postinor bude fungovat i když jsem si ho vzala takto po sobě?
Děkuji předem za odpovědi..

Tak fungovat by měl, ale nic moc zdravýho to teda není. Proč jste nejdřív nepořešili pořádně antikoncepci než jste spolu začali spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí