Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@barunica
Ať se naučí nasazovat si kondom tak, aby nepraskl.
@Anonymní píše:
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat.. Postinor jsem poprvé použila nakonci března, protože nám s přítelem praskl kondom. Včera se to stalo znovu (ejakuoval do mě), tudíž ubehly tři týdny od toho, kdy jsem si vzala Postinor a včera jsem si musela koupit zase, jelikož jsem ještě nezačala brát HA. Začali jsme spolu „sexuálně žít“ teprve nedávno a ještě jsem nebyla na gynekologii. Ptám se tedy, myslíte, že Postinor bude fungovat i když jsem si ho vzala takto po sobě?
Děkuji předem za odpovědi..
Tys nebyla na gyn. a vesele do sebe cpes Postinor? Super ![]()
@cecetka píše:
Tys nebyla na gyn. a vesele do sebe cpes Postinor? Super
Vesele ho do sebe opravdu necpu, momentálně si myslím, že mi nic jineho nezbývá.
@Anonymní píše:
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat.. Postinor jsem poprvé použila nakonci března, protože nám s přítelem praskl kondom. Včera se to stalo znovu (ejakuoval do mě), tudíž ubehly tři týdny od toho, kdy jsem si vzala Postinor a včera jsem si musela koupit zase, jelikož jsem ještě nezačala brát HA. Začali jsme spolu „sexuálně žít“ teprve nedávno a ještě jsem nebyla na gynekologii. Ptám se tedy, myslíte, že Postinor bude fungovat i když jsem si ho vzala takto po sobě?
Děkuji předem za odpovědi..
Ja sem si ho brala dvakrat vzivote, podruhe to bylo po necelym roce a lekarnice mi docela,,vynadala,,, ze to se nesmi brat takto casto, ze je to strasna naloz pro telo.. po 14ti dnech bych si to nelajzla..
@Anonymní píše:
Vesele ho do sebe opravdu necpu, momentálně si myslím, že mi nic jineho nezbývá.
Domluvte se s partnerem na zpusobu chraneneho styku. Pokud nepouzivate fejky kondomu z Ciny, tak nechapu, ze vam opakovane praskaji ![]()
Pri uzivani HA budes alespon pod dozorem (pokud mas slusneho gynDr.), i kdyz osobne zrovna priznivcem HA nejsem. Ale chapu, ze je to nejjednodussi ochrana pred pocetim.
@Anonymní píše:
Ja sem si ho brala dvakrat vzivote, podruhe to bylo po necelym roce a lekarnice mi docela,,vynadala,,, ze to se nesmi brat takto casto, ze je to strasna naloz pro telo.. po 14ti dnech bych si to nelajzla..
A jak to věděla, že to máš podruhé po necelém roce?
@Paola21 píše:
A jak to věděla, že to máš podruhé po necelém roce?
Ptala se me, zda jsem ho jiz někdy užila.. tak jsem ji to samozřejmě rekla ![]()
@Anonymní píše:
Ptala se me, zda jsem ho jiz někdy užila.. tak jsem ji to samozřejmě rekla
Jo tak, jsem si říkala, že na to žádná databáze neexistuje
Ahojte, přítel se do mě udělal přes praskly kondom, užila jsem postinor do 12ti hodin a ovulaci měla podle ultrazvuku až za deset dní. Myslíte, že i tak muži být těhotná? ![]()