Strach, prasklý kondom, postinor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
17.4.18 14:22

@barunica
Ať se naučí nasazovat si kondom tak, aby nepraskl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
17.4.18 14:26
@Anonymní píše:
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat.. Postinor jsem poprvé použila nakonci března, protože nám s přítelem praskl kondom. Včera se to stalo znovu (ejakuoval do mě), tudíž ubehly tři týdny od toho, kdy jsem si vzala Postinor a včera jsem si musela koupit zase, jelikož jsem ještě nezačala brát HA. Začali jsme spolu „sexuálně žít“ teprve nedávno a ještě jsem nebyla na gynekologii. Ptám se tedy, myslíte, že Postinor bude fungovat i když jsem si ho vzala takto po sobě?
Děkuji předem za odpovědi..

Tys nebyla na gyn. a vesele do sebe cpes Postinor? Super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.18 14:30
@cecetka píše:
Tys nebyla na gyn. a vesele do sebe cpes Postinor? Super :potlesk:

Vesele ho do sebe opravdu necpu, momentálně si myslím, že mi nic jineho nezbývá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.18 14:31
@Anonymní píše:
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat.. Postinor jsem poprvé použila nakonci března, protože nám s přítelem praskl kondom. Včera se to stalo znovu (ejakuoval do mě), tudíž ubehly tři týdny od toho, kdy jsem si vzala Postinor a včera jsem si musela koupit zase, jelikož jsem ještě nezačala brát HA. Začali jsme spolu „sexuálně žít“ teprve nedávno a ještě jsem nebyla na gynekologii. Ptám se tedy, myslíte, že Postinor bude fungovat i když jsem si ho vzala takto po sobě?
Děkuji předem za odpovědi..

Ja sem si ho brala dvakrat vzivote, podruhe to bylo po necelym roce a lekarnice mi docela,,vynadala,,, ze to se nesmi brat takto casto, ze je to strasna naloz pro telo.. po 14ti dnech bych si to nelajzla..

• Citovat
  • Upravit
26856
17.4.18 14:34
@Anonymní píše:
Vesele ho do sebe opravdu necpu, momentálně si myslím, že mi nic jineho nezbývá.

Domluvte se s partnerem na zpusobu chraneneho styku. Pokud nepouzivate fejky kondomu z Ciny, tak nechapu, ze vam opakovane praskaji :nevim:
Pri uzivani HA budes alespon pod dozorem (pokud mas slusneho gynDr.), i kdyz osobne zrovna priznivcem HA nejsem. Ale chapu, ze je to nejjednodussi ochrana pred pocetim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
17.4.18 14:38
@Anonymní píše:
Ja sem si ho brala dvakrat vzivote, podruhe to bylo po necelym roce a lekarnice mi docela,,vynadala,,, ze to se nesmi brat takto casto, ze je to strasna naloz pro telo.. po 14ti dnech bych si to nelajzla..

A jak to věděla, že to máš podruhé po necelém roce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.18 14:49
@Paola21 píše:
A jak to věděla, že to máš podruhé po necelém roce?

Ptala se me, zda jsem ho jiz někdy užila.. tak jsem ji to samozřejmě rekla :roll:

• Citovat
  • Upravit
5866
17.4.18 15:06
@Anonymní píše:
Ptala se me, zda jsem ho jiz někdy užila.. tak jsem ji to samozřejmě rekla :roll:

Jo tak, jsem si říkala, že na to žádná databáze neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.18 16:01

Otěhotnění 10 dní před ovulaci

Ahojte, přítel se do mě udělal přes praskly kondom, užila jsem postinor do 12ti hodin a ovulaci měla podle ultrazvuku až za deset dní. Myslíte, že i tak muži být těhotná? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1388
24.7.18 16:19

Ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat