Strach v 16. tt

19
21.3.15 18:07

Strach v 16 tt

Ahoj, chtěla jsem zeptat, jsem poprvé těhotná, jsem v 16 tt, všechno je zatím v pohodě, ale mám pořád strach, že se něco stane, když ještě necítím pohyby, někdy si ani nepřijdu těhotná. Je něco čím se přes den mohu uklidnit, že je všechno v pohodě? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1118
21.3.15 18:11

@94Nikol málokdo cítí pohyby už v 16tt :) natož pak při prvním těhu… klid, hlavní je se nestresovat. Buď ráda že o těhu nevíš každý den a pořád a užívej si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.3.15 18:14

@94Nikol
Hlavně se nenervuj.To miminku moc nepomůže. To že v 16 tt necítíš pohyby, nic neznamená. A je to normální ;) Já u prvního cítila pohyby až ve 22 tt a teď u druhého jsem je cítila ve 20 tt. Pokud je vše na KO v pořádku, tak se nic neděje. Ty musíš být taky v pohodě a v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1077
21.3.15 18:16

Leda Angelsound. Ale já ho neměla, počkala jsem si na pohyby. Buď v klidu! Jinak já první pohyby cítila až opravdu tak v tom 20. týdnu. Tedy už od nějakého 18.tt jsem cítila jakési šimrání, ale to jsem ještě nedovedla spolehlivě odlišit od jiných dějů :D Máš opravdu ještě čas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.3.15 18:17

Neboj, to bude dobrý. :hug: já první a druhý těhotenství vůbec neřešila, ale teď při třetím už sjem měla doma internet, a to byla síla, moc jsme četla, takže jsem se furt pozoroval a nervovala, ono je to nejhorší, vědět, co všechno se může stát. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.3.15 18:18

Neboj, také jsem to tak měla… teď jsem 20tt, pohyby citím jen když si večer lehnu a občas. ˇBrzy ti začne růst bříško a pak jsi začne připadat jako těhulka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
21.3.15 18:19

@94Nikol znam to moc dobre, taky jsm se hrozne bala, o dve mimi jsem prisla a pri tretim jsem navic do zacatku 2. trimestru spinila… Ja se bala porad, mala nastesti hodne kopala, ale az od 21. tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.3.15 18:28

@94Nikol
Jo a ještě dodám, že jsem teď ve 31 tt a občas mi malá dává tak zabrat, že si říkám jak mi bylo zlatě na začátku, kdy jsem jí ještě necítila a ona neřádila ve dne v noci a já se v klidu vyspala :mrgreen: Takže ono si nevybereš ;) Toho strachu v těhu ještě bude. Já se zase teď nervuju kvůli tomu, že je malá špatně otočená a zda se vůbec otočí hlavičkou dolu. A pokud ne, tak jak ten porod řešit a zvládnout :roll: Takže asi tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
21.3.15 18:29

@94Nikol Ja mela od zacatku Angelsound a hodně mi pomohl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.15 19:58

@94Nikol ikdyz už čekám druhé taky se o mimi bojím, cítím se netehotne jen bříško roste :) ale věřím zenje vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
23.3.15 17:17

Ahoj, měla jsem to podobně, dokud nebyly pohyby tak jsem se ani těhotná necítila. :nevim: Ono je to dobře, lepší než aby nás trápily nějaké bolesti atd. Jinak pohyby jsem poprvý cítila ve 20tt - s jistotou jsem už dokázala identifikovat že je to ono. Pak jsou s pohybama zase jiný starosti, že ho třeba den necítím, a to jsou teprve nervy :mrgreen: Celý těhotenství je nápor na nervy jak blázen, ale nejsi v tom sama, hlavně v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.3.15 23:32

Tak jsem narazila na tuto diskuzi a přidám se :) Mám to stejně, čekáme druhé, zítra to bude 16+0 a někdy mi přijde že ani nejsem těhu. Břicho teda vyrostlo rychle, bolely záda a ted nic, tak si někdy taky připadám divně, nětěhotně, a trochu to občas děsí. Ale také věřím že je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí