Znamená bolest krční páteře virus v těle?

26
20.3.15 08:52

Znamená bolest krční páteře virus v těle?

Ahoj maminky, ráda bych se vás zeptala, jestli některá nemáte zkušenost. Před asi měsícem jsem prodělala chřipku, z té jsem se po 14 dnech dostala, ale po ní mne začala bolet krční páteř a od ní i hlava. Někde jsem četla, že bolesti páteře může způsobovat vir v těle, z virů mám strach, protože jsem ve 12. týdnu těhotenství. Nevím, jestli jít k doktorovi a požádat o odběr krve, nebo co dělat. Nemáte nekterá zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1118
20.3.15 08:56

@petra015 podle mojí neuroložky způsobuje bolení páteře všechno možný, ale viry zrovna ne (neříkám, že to není nemožný!). ale většinou bolí od spousty jiných věcí.. i tak bych k doktoru šla, ale ne s tím, že by mi měl nabrat krev. Prostě mu jen říct že mě bolí krční páteř a hlava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
20.3.15 09:07

@petra015 Mě bolí krční páteř furt a rozhodně nejsem pořád nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
20.3.15 09:45

@petra015 ahoj, jsem také těhotná a krční páteř mě ještě před 14 dny bolela taky šíleně. K tomu denní bolesti hlavy, nic nezabíralo. Začala jsem chodit na těh. masáže a pomalu pít kafe, protože bez něj se mi hlava kolem 10 rozjede a drží celý den. A to se snažím hodně pít, mít hodně pohybu… Řekla bych, že i u tebe bude bolest hlavy z krční páteře, může to být stres, únava, péče o další dítě, vysazení kofeinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.3.15 09:55

Ze svý zkušenosti mě bolí krční páteř když
1. dlouho sedím u emimina
2. jdu spát v zimě (ne ročním období, ale prostě uvnitř je zima) s mokrýma vlasama
3. prostě blbě trhnu hlavou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
20.3.15 20:51
@petra015 píše:
Ahoj maminky, ráda bych se vás zeptala, jestli některá nemáte zkušenost. Před asi měsícem jsem prodělala chřipku, z té jsem se po 14 dnech dostala, ale po ní mne začala bolet krční páteř a od ní i hlava. Někde jsem četla, že bolesti páteře může způsobovat vir v těle, z virů mám strach, protože jsem ve 12. týdnu těhotenství. Nevím, jestli jít k doktorovi a požádat o odběr krve, nebo co dělat. Nemáte nekterá zkušenost…

pri viroze muze bolet krcni pater, ale daleko casteji boli z jinych pricin. Virozu poznas podle teploty a bolesti V KRKU, ne podle bolesti krcni patere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí