Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Netušíte od kdy začíná škytat miminko v břichu?
![]()
Spíš by mě zajímalo jestli už ji mají i dřív než jdou cítit pohyby ![]()
![]()
Já první zaznamenala v 32tt. A následující týdny to byl fakt mazec, několik škytavek denně, i dlouhé… Od 37tt se to zklidnilo. Škytavka příjde jen sem tam…
@Misanka2 No, asi to je od doby, kdy začnou polykat plod. vodu.. To ale nevím od kdy. ![]()
Možná ji mají, ale určitě to neucítíš. Mě škytala poprvé okolo 21. tt
@Misanka2 píše:
Netušíte od kdy začíná škytat miminko v břichu?![]()
Nekde jsem cetla, ze skyta ve chvili, kdy jsou jiz plice vyvinute. To jest od 34.tt+. Ja mam 29.tt a jeste urcite neskyta.
@Mango_Lassi píše:
Nekde jsem cetla, ze skyta ve chvili, kdy jsou jiz plice vyvinute. To jest od 34.tt+. Ja mam 29.tt a jeste urcite neskyta.
U děti jsem to cítila dřív než 34týden určitě..po 25ém určitě i několikrát za den
@geilens píše:
Možná ji mají, ale určitě to neucítíš. Mě škytala poprvé okolo 21. tt
Jo vím že neucítím
ale mám angelsounds a tam to pravidelně škube ![]()
@Yeska píše:
@Misanka2 No, asi to je od doby, kdy začnou polykat plod. vodu.. To ale nevím od kdy.
Prý už kolem 12týdny pijou ![]()
To nevim kdy ale posledni mesic sem to mela 2× denne a byla to pak otrava uz
U prvniho kolem 35tt sem to pozorovala. Nekolikrat denne az neprijemne- byl hodne dole,tak.mi skytala pipka
Skyta hodne do ted - 28m
Ted u dvojek poprve na monitoru v 33+2
Od te doby kazdy mimco aspon jednou denne
@e-lili píše:
U prvniho kolem 35tt sem to pozorovala. Nekolikrat denne az neprijemne- byl hodne dole,tak.mi skytala pipka
Skyta hodne do ted - 28mTed u dvojek poprve na monitoru v 33+2
Od te doby kazdy mimco aspon jednou denne
Tak já jsem první škytání pozorovala lehce po dvacátém týdnu, takové záškuby v podbřišku. Ale ne všechny moje děti škytaly, resp. necítila jsem to u všech.