Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím děvčata, sama mám už dvě děti, ale teď jsem trochu zmatená, myslím si, že jsem po třetí těhotná. Ale podle doktora na ultrazvuku nic není a tělo se připravuje na menstruaci, mám zvětšenou dělohu i sliznici, ale těhotenství vyloučil… Ale mate mě, že mi je zle od žaludku a že na těhotenském testu byla 2× slabá čárečka
asi jsem blázen
co myslíte vy? máte s tím taky někdo zkušenosti?
Test zopakuj-klidne i vickrat, ale tehotna asi nebudes. Asi spis mas PMS…
Tak jestli jsi cerstve tak na ultrazvuku nic videt bejt nemusi, krevni test nedelal? s tou sliznici to ma kamaradka taky a doktorka ji rekla ze muze jit o zacinajici tehotenstvi… ![]()
@sandik91 píše:
Zdravím děvčata, sama mám už dvě děti, ale teď jsem trochu zmatená, myslím si, že jsem po třetí těhotná. Ale podle doktora na ultrazvuku nic není a tělo se připravuje na menstruaci, mám zvětšenou dělohu i sliznici, ale těhotenství vyloučil… Ale mate mě, že mi je zle od žaludku a že na těhotenském testu byla 2× slabá čárečkaasi jsem blázen
co myslíte vy? máte s tím taky někdo zkušenosti?
Ja presne takto zjistila druhe tehu! Ale mudr.me preslechl, ze mam. teprve den vynechan MS no a zacali kolotoce vysetreni! V ten den mi delal odbery ktere dokonce vyhodnotili neg. jelikoz bylo v krvi jen 8 jednotek ale ja pecne verila.ze prote teku jsem, za dva dny jsem sla. znovu na krev a HCG stoupalo ![]()
@Kornel píše:
Ja presne takto zjistila druhe tehu! Ale mudr.me preslechl, ze mam. teprve den vynechan MS no a zacali kolotoce vysetreni! V ten den mi delal odbery ktere dokonce vyhodnotili neg. jelikoz bylo v krvi jen 8 jednotek ale ja pecne verila.ze prote teku jsem, za dva dny jsem sla. znovu na krev a HCG stoupalo
Ja bych vubec nesla k doktorovi ale byla jsem objednana po lecbe endometr. lekem Visanne na kontrolu noooo a tak to dopadlo ![]()
Nech si nabrat krev, podle utz se na zacatku nepozna nic. Jinak jestli uz mas dve deti, tak urcite vis, jak se u tebe tehotenstvi projevuje. Ja jsem si u druheho ditete ani nemusela delat test, zacala jsem tusit, ze jsem tehotna, uz asi tyden po poceti a byla si cim dal tim jistejsi, takze jsem to i rekla, muzovi a jen pro kontrolu ho poslala pro test v den, kdy jsem mela mit menstruaci. Test byl pozitivni, tak jsem ho strcila muzovi pod nos a on na to jen, ze nevi, jak vypada pozitivni test, ze si to z minula nepamatuje
. Ale u me se tehotenstvi neomylne projevi takovou tou hnusnou kovovou chuti, kterou opravdu jinak nemam, tak ja mam jasno rychle.
No holky já bych dala ruku do ohně za to že těhotná jsem, i přesto, že jsme měli ochranu, ale jeden večer ne, nevím no jako máma, která má za sebou dvě těhotenství, bych to měla poznat, dle všeho by to mělo být 4týden, ale je pravda, že když jsem čekala syna byl vidět až v 5týdnu na ultrazvuku a HCG z krve bylo až někdy koncem 4týdne poznat že jsem těhotná na 100%, KRISS TINA: krev mi nebral.
@sandik91 proc by jsi mela byt blazen, na zacatku tehu je vzdy videt nejdrive zvetsena sliznice…nijak se to nevylucuje..a je prinejmensim divne,.,,ze by doktor ve 4tt chte videt neco jineho ![]()
Příspěvek upraven 19.03.15 v 20:08
@Kornel píše:
Ja presne takto zjistila druhe tehu! Ale mudr.me preslechl, ze mam. teprve den vynechan MS no a zacali kolotoce vysetreni! V ten den mi delal odbery ktere dokonce vyhodnotili neg. jelikoz bylo v krvi jen 8 jednotek ale ja pecne verila.ze prote teku jsem, za dva dny jsem sla. znovu na krev a HCG stoupalo
Měla jsem to podobně. Taky lehké zpoždění, ale Dr. podle ultrazvuku řekl, že to těhu není a píchl mi vyvolávačku…No, spletl se, „zpoždění“ bude mít za chvíli 14let ![]()
@AnnaF píše:
Nech si nabrat krev, podle utz se na zacatku nepozna nic. Jinak jestli uz mas dve deti, tak urcite vis, jak se u tebe tehotenstvi projevuje. Ja jsem si u druheho ditete ani nemusela delat test, zacala jsem tusit, ze jsem tehotna, uz asi tyden po poceti a byla si cim dal tim jistejsi, takze jsem to i rekla, muzovi a jen pro kontrolu ho poslala pro test v den, kdy jsem mela mit menstruaci. Test byl pozitivni, tak jsem ho strcila muzovi pod nos a on na to jen, ze nevi, jak vypada pozitivni test, ze si to z minula nepamatuje. Ale u me se tehotenstvi neomylne projevi takovou tou hnusnou kovovou chuti, kterou opravdu jinak nemam, tak ja mam jasno rychle.
No u obouch těhotenství mi toitž špatně od žaludku nebylo, ale je tu i bílý výtok jako u obouch, bolest hlavy též, ale jak říkám než mi objevili HCG u syna pořádně a než ho viděli na ultrazvuku trvalo 5týdnů vyšetřování, už jsem byla rozpíchaná jak feťák skoro ![]()
@pe-terka píše:
Měla jsem to podobně. Taky lehké zpoždění, ale Dr. podle ultrazvuku řekl, že to těhu není a píchl mi vyvolávačku…No, spletl se, „zpoždění“ bude mít za chvíli 14let
to je pěkný ![]()