Nejzvláštnější těhotenské příznaky - drbárna

1289
21.3.15 13:43

Nejzvláštnější těhotenské příznaky - drbárna

Ahoj, různě jsem teď pročítala různé diskuse a informace na internetu a zajimalo by mě, jake zvlastni priznaky tehotenstvi jste mely vy? :) cetla jsem spoustu ruznych celkem vtipnych veci, ja napriklad zacatkem tehotenstvi dostala snad po trech letech silenou chut na polivku z pytliku a smazak :D v tu chvili jsem si fakt rekla, ty jo, nejsem v tom? Mate neco podobneho, podle ceho vas to trklo? :) Nemyslim takove ty klasicke jako boleni prsou, bricha, nevolnosti atp, spis neco pro zasmani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
21.3.15 13:50

Neskutečná chut na banánovo mléčný koktejl..ale strašná, to mi bylo divný, za 14 dní jsem přišla na to proč to tak je :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
21.3.15 13:54

@Andy27 ty chute jsou fakt strasny :D ja pulku tehotenstvi jedla takovy ty penovy indianky, ale ve velkym :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
21.3.15 14:04

@mattez Úplně to stejný :D Několikrát do měsíce jsem musela mít indiánka :D a kyselé zelí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
21.3.15 14:11

Zacala jsem ve velkym jist banany (jinak je fakt nemusim). Jak ted na to rada vzpominam, jelikoz velice brzo jsem zacala zvracet a trva to porad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
21.3.15 14:15

Začala jsem se bát v autě

V prvnim tehotenstvi jsem se zacala bát v aute - jednou se mi pri jizde do zatacky zamotala hlava a ja si tehdy rekla - „ty jo, to je fakt jinej stav…“ Pak jsem se okrikla, ze jsem prdlá, jakej že jinej stav… No, ale opravdu už to byl jinej stav :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.3.15 14:24

Já jsem jedla sladké, hlavně teda čokoládu, na kila! Jinak sladké nemusím vůbec a když už, tak pár čtverečků čokolády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.3.15 14:38

Jinak tohle těhotenství co bylo jsem měla zase furt chut na kinder řezy a síry :D a taky monte, tp jsem jedla ve velkém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
21.3.15 14:41

@mattez ja jsem cele tehu jedla fakt ve velkym redkvicky a ledovej salat. Redkvicek minimalne dva trsy denne a denne celej ledovej salat. :-D nemohla jsem bez toho byt :mrgreen: kdyz si na to vzpomenu, tak se fakt musim smat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789

Jóóó polévky z pytlíku a coca cola, myslela jsem že se zblázním, pokud si aspoň trochu nedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679

U prvniho nic, jen tušení.. u druheho jsem byla strasne chlupata :mrgreen: jsem svetly typ a chlupy na nohach mi nejdou skoro videt.nyni cca 2dny po oholeni mi silene rostly a byly cerne :mrgreen: to jsem rekla ze to bude urcite chlapec :mrgreen: a taky ze jo.. a smrdelo mi strasne syrove maso, takze jit ho kupovat do masny, byla ma smrt :lol: a chute? Chute na kysele, zeli a čočka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
21.3.15 14:42

Já jsem doslova ujížděla na mandarinkách, neměla jsem problém sníst kilo a půl i víc denně. Potom bylo ftipný po porodu, v lednici asi 10 kg mandarinek bo já si koupila, tchýně donesla, táta na mě taky myslel a dones, potom i do porodnice :lol: no sestra v porodnici mi vynadala že to nemůžu, takže jsem to pak nutila chlapovi a dělala mu džusy aby se to nevyhodilo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
21.3.15 14:43

Teda nyni ne :mrgreen: potom co jsem otehotnela :lol: to pisi jak v pritomnem case :mrgreen: prcek uz ma rok a pul :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
21.3.15 14:51

Mně bylo zase špatně od žaludku navečer kolem páté šesté hodiny. Vždycky jsem se táhla z práce domů přeplněným centrem, prodýchavala jsem to a funěla jak stará lokomotiva, občas se za mnou někdo udivěně otočil a já okukovala místa, kde bych to mohla v nejhorším vyklopit :lol: Myslím, že těhotenskou nevolnost by mi nikdo nevěřil. Přešlo to po třetím měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
21.3.15 15:48

Nevim, jestli se to da nazvat jako priznak, protoze to zacalo az v 5. tydnu tehotenstvi, ale nemohla jsem vubec spat. Prvni jsem nemohla vubec usnout, usnula jsem treba az kolem 23 hodiny a vzbudila se ve 2 s hroznym pocitem hladu a musela jsem vstat, abych se najedla. Pritom mi bylo ale spatne od zaludku, takze jsem snedla tak pulku chleba. Potom se mi ulevila, ale pro zmenu jsem opet nemohla usnout a do 5 koukala do stropu. Kdyz jsem pak usnula, tak jsem v 7 vstavala do prace. No byla ze me chodici mrtvola.
Potom me kolem toho 5. tydne zacala bolet noha. Stehno. Stupnovalo se to. Cim vyssi tt jsem byla, tim horsi ta bolest byla. Jako kdyby takova neustala krec ve stehne a pak se pridaly jeste takove bodnuti. To uz jsem si kolikrat malem bolesti ucurla! V praci jsem myslela, ze zhebnu. Dr. mi rekl, ze to je tehotenstvim a ze to po porodu prejde. To byla uzasna vyhlidka, kdyz jsem byla 9.tt! Jeste lepsi bylo, kdyz me zacala bolet i druha noha! To uz jsem myslela, ze si to jdu opravdu hodit. Nastesti to mesic pred porodem trochu ustoupilo, ale teda uplne to odeznelo az rok po porodu. To byl teda zazitek.
Jsem zvedava, jestli to budu mit i pri dalsim tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí