Strach v metru.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25111
25.4.22 17:57
@blumen píše:
Paranoidni nejsi a metrem v 11 bych ja nejela. Pokud musis, vlezla bych vzdy do vagonu pokud mozno, kde je jeste nekdo normalniho vzhledu/zenska a mela peprak v ruce.

Jenom technická, píše, že jela z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
25.4.22 17:59

No.. buď ten strach překonáš a nebo má tebe čekají tramvaje a autobusy ….
Jako bát se je přirozené, ale dělat drama, když se prakticky nic nestalo mi přijde poněkud přehnané.
Asi zhýčkaná pražská dáma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8092
25.4.22 18:02

Do hlavy lidem nevidíš a lepší být stokrát zbytečně opatrná, než jednou ignorovat nepříjemné pocity. Pepřák není špatná věc, ale jestli jsi ho nikdy nepoužila, kup si dva a jeden někde nanečisto ozkoušej, jak se vůbec ovládá, jak daleko dostříkne a jak dlouho vydrží stříkat. Není to lak na vlasy - když ho budeš držet zmačknutý, během krátké doby dojde náplň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
25.4.22 18:49

@LP4 vandráci jsou všude, ale nepotkávám je :pankac: ale kdybych bydlela u nádraží, nebo jezdila večer MHD, byla bych ostražitější. Roky jsem pracovala v Ostravě, a měla jsem oči i vzadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
26.4.22 06:10
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Už dva dny přemýšlím o situaci, která se mi stala v sobotu v metru. Jela jsem okolo jedenácté večer z práce. Jsem celkem zvyklá takhle večer cestovat MHD sama a nikdy jsem neměla žádný problém. Nicméně tentokrát to bylo takové divné. Už na Florenci jsem začala mít zvláštní pocit, že mě někdo sleduje. Rozhlédla jsem se a viděla mladého kluka od pohledu působil jako narkoman, jak na mě kouká. Popošla jsem raději na peronu dál od něj abych jela v jiném voze. A co se nestalo šel za mnou a sedl si naproti mě. Jo a to už jsem začala mít strach. Seděl tak neklidně, různě okolo sebe rozhazoval nohama, celou dobu mě sledoval. Doufala jsem, že vystoupí, ale neměl se k tomu. Na Pražského povstání se začal hrabat ve svém batohu ruce měl celou dobu v něm a mě přepadla fakt panika. Takže jsem Pankráci vystoupila a šla ještě o vagon do předu. Když jsem se ohlédla on zůstal sedět. Ale když se metro rozjelo viděla jsem ho na peronu. Takže taky vystoupil. Rozhlížel se okolo, ale to už metro zajelo do tunelu.A teď vám nevím. Jsem paranoidní, nebo mi ten člověk chtěl vážně něco udělat. Jezdím takhle metrem mnoho let. Nikdy se mi nic podobného nestalo myšleno nikdy jsem neměla takový strach. A že těch individuí jezdí.
Můj dotaz stalo se Vám někdy něco podobného?
Anonym prosím, protože úplně nechci působit jako cvok.

Trochu odlehcim, jeste v dobe, kdy jsme se bali vice teroristu nez Rasputina jsem byla v Paris. Proti Parizskemu je nase luxusni fakt. Jsiu tam nizke pruchody, spinavejsi, same grafity..Proti mne sedel nejaky arab, mladsi kluk a porad na me ziral, ja mrtva strachy, ze je to terorista a ze neco provede. Ve finale sahnul do kapsy, ja jen zavrela oci, no vytahl jen mobil ale ja se snad podruhe narodila. Doted si to pamatuji jak jsem se bala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
26.4.22 10:02

Možná ti chtěl vybrat batoh na schodech. Mně se jednou takhle nějaká socka snažila rozepnout batoh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová