Proč Partner neřekne o dítěti v práci?

Anonymní
25.4.22 11:55

Proč Partner neřekne o dítěti v práci?

Ahoj holky
obracím se na vás s dotazem, který mě už chvilku vrtá hlavou. Mám s partnerem několikatýdenní děťátko a docela mě překvapilo, že partner o tom, že se stal tatínkem vůbec neřekl nikomu v práci, ačkoliv bych řekla, že vztahy tam mají docela dobré - někteří z jeho kolegu jsou i jeho kamarády, napadá vás důvod, proč člověk takovouhle věc neřekne? On tedy celkově měl pocity kolem těhotenství a miminka nejdříve poměrně dost vlažné potom už se na dítě těšil podotýkám že oba jsme ve věku kdy se děti a jejich plození nějak tak předpokládá, navíc Toto není jeho první dítě na druhou stranu netuším zdali o předešlých dětech třeba v práci někomu říkal To nevím. Jsme spolu už pár let takže to není nic jako překvapivého že máme společného potomka. No zkrátka zarazilo mě to ale chápu že třeba ten Mužský svět je jinačí. Když jsem se ho ptala, proč to v práci neřekl, tak mi řekl, že k tomu neměl žádný důvod. Proto prosím o nezávislé názory nebo pohledy na věc. Předem moc děkuji. Vkladam vědomě anonymně, neboť sem chodí švagrová a možná nemusí úplně vědět co tady řeším.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5712
25.4.22 11:57

To je opravdu divné. A to první dítě je jak staré, to má s bývalou manželkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.4.22 12:00

Je to divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
25.4.22 12:01

Nemá v práci ctitelku, kterou by to mohlo ranit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
25.4.22 12:01

To mi přijde velmi zvláštní.. Že neměl v práci důvod se pochlubit dítětem :,(

• Citovat
  • Upravit
2656
25.4.22 12:04

No tak v mé předchozí práci byl taky fajn kolektiv. A i tak v průběhu těch dvou let, co jsem tam pracovala vlastně náhodou praskla nová ratolest na dva kolegy. Možná jen nechtěli aby se na ně seběhlo dvacet ženských, které je budou zpovídat, nosit dárky, litovat je kvůli nedostatku spánku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
25.4.22 12:05

A to neměl otcovskou dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35868
25.4.22 12:06
@Magical-eyes píše:
Nemá v práci ctitelku, kterou by to mohlo ranit?

To mě taky napadlo. U nás v práci byl jeden, co měl přítelkyni. Otehotnela s ním jedna kolegyně a v ten den kdy se to provalilo tak druhé kolegyni se udělalo záhadně strašně špatně. Takový místní rozsevac.
Tak tatínka prekvap v práci návštěvou s miminkem jestli máš na to odvahu.

Příspěvek upraven 25.04.22 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 12:06

Prvni i druhe dite jsou jiz plne dospele, je pravdou, ze v praci ma svou byvalou/e partnerku/y, ale je s nimi jiz leta rozesly. Tak nevim, zda duvodem muze byt toto? Jsem rada, ze to divne neprijde jen mne..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.22 12:08

Jinak ne, rodičovskou resp. otcovskou nemrl vubec a hned po porodu, ktery byl rano jel do prace jakoby ani porod nebyl…

• Citovat
  • Upravit
33005
25.4.22 12:08

Divné to je. Dobrý kolektiv kupuje nějaké všimné pro miminko, hodně zaměstnavatelů dává i nějaký bonus k narození dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 12:10

Jj uz jsem take navrhovala, ze na nej treba i jen pockam pred praci atp. ale to vzdy zahral do autu, ze je to zbytečné, je tam tezka doprava atp za me proste vymluvy…

• Citovat
  • Upravit
2656
25.4.22 12:11
@Anonymní píše:
Jinak ne, rodičovskou resp. otcovskou nemrl vubec a hned po porodu, ktery byl rano jel do prace jakoby ani porod nebyl…

A jak ti to vůbec odůvodnil? Třeba u těch dvou kolegů jsme to taky nepochopili. Ti v práci taky měli kamarády, ale určitě tam neměli nějaké vazby jako je milenka či ctitelka. Nicméně je možné, že to těm kamarádům třeba řekli a ti mlčeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.4.22 12:11
@Anonymní píše:
Jinak ne, rodičovskou resp. otcovskou nemrl vubec a hned po porodu, ktery byl rano jel do prace jakoby ani porod nebyl…

Hlavně doufám, že si tydýt bude alespoň dítě uplatňovat ve slevě na dani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35868
25.4.22 12:13
@Anonymní píše:
Jj uz jsem take navrhovala, ze na nej treba i jen pockam pred praci atp. ale to vzdy zahral do autu, ze je to zbytečné, je tam tezka doprava atp za me proste vymluvy…

Tak to smrdí na sto honů. Mimochodem kolik mu je když už má dospělé děti? K 50? Jestli to taky nemůže být tím, že by se mu třeba smáli že je na dítě už starý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová