Stydím se před doktorem

Anonymní
24.4.22 13:28

Stydím se před doktorem

Zdravím. je tu jeden doktor ke kterému musím občas chodit na kontrolu. Když na mě mluví tak se do něj „zaposloucham“, že nejsem schopná mu pořádně odpovědět. Jsem nervózní atd připadám si jak blbec nejhorší je že mě nějak přitahuje ani ne tak fyzicky… prostě jinak nedokážu to popsat. A vůbec nevím co se sebou kouknu na něj a prostě to nejsem já 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ nemá prosím někdo nějakou radu co s tím? Opravdu mě to vadí protože sem pak pár týdnů k. o v palici a musím o něm pořád přemýšlet. Po 3-4 měsících mě to Jakš taky pustí ale potom jdu zas na kontrolu a jede to na novo nevíte prosím co dělat? Je mi 30 a připadám si jak 14ti lety dítě hruza :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
24.4.22 13:42

Zmena doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.22 13:43
@Anonymní píše:
Zdravím. je tu jeden doktor ke kterému musím občas chodit na kontrolu. Když na mě mluví tak se do něj „zaposloucham“, že nejsem schopná mu pořádně odpovědět. Jsem nervózní atd připadám si jak blbec nejhorší je že mě nějak přitahuje ani ne tak fyzicky… prostě jinak nedokážu to popsat. A vůbec nevím co se sebou kouknu na něj a prostě to nejsem já 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ nemá prosím někdo nějakou radu co s tím? Opravdu mě to vadí protože sem pak pár týdnů k. o v palici a musím o něm pořád přemýšlet. Po 3-4 měsících mě to Jakš taky pustí ale potom jdu zas na kontrolu a jede to na novo nevíte prosím co dělat? Je mi 30 a připadám si jak 14ti lety dítě hruza :think: :think: :think:

Mám to stejně, vždy se těším a návštěvu si užívám :mrgreen: :oops: jo není to gynekolog prosím vás :P

• Citovat
  • Upravit
1380
24.4.22 13:48

Mela jsem to ze zacatku se svym psychoterapeutem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
24.4.22 13:50

Jak uz ti rekli, zmen doktora. Asi nic jineho nepomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.4.22 14:42
@Anonymní píše:
Zdravím. je tu jeden doktor ke kterému musím občas chodit na kontrolu. Když na mě mluví tak se do něj „zaposloucham“, že nejsem schopná mu pořádně odpovědět. Jsem nervózní atd připadám si jak blbec nejhorší je že mě nějak přitahuje ani ne tak fyzicky… prostě jinak nedokážu to popsat. A vůbec nevím co se sebou kouknu na něj a prostě to nejsem já 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ nemá prosím někdo nějakou radu co s tím? Opravdu mě to vadí protože sem pak pár týdnů k. o v palici a musím o něm pořád přemýšlet. Po 3-4 měsících mě to Jakš taky pustí ale potom jdu zas na kontrolu a jede to na novo nevíte prosím co dělat? Je mi 30 a připadám si jak 14ti lety dítě hruza :think: :think: :think:

Vyměnit doktora za doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 16:34

Mám to samé, neurolog :srdce: je strašně roztomilý, když se usmívá(nenosí respirator) :jazyk: akorát já se tam Teda strašně těším protože p. doktor Kalkus top :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová