Náročný den

2377
23.4.22 21:39

Náročný den

Potrebuju se vykecat, podpořit.. kdo měl taky náročný den? Manžel je odjetý, ja těhotná sama s dvouletakem, do toho si muj invalidní táta vymyslel, ze chce oslavu narozenin u příbuzných hodinu cesty, chtěla jsem mu udělat radost, teď vidím, ze jsem měla říct ne, bylo toho na me moc.. řídila jsem, jeli jsme nakoupit, do toho dítě dneska teda extra zlobilo, usnul akorát v autě a teď večer az o pul desáté, jsem vyrizena.. do toho nehoda v autě, tukla do mě ženská - ne moje vina, byla jsem na hlavní, já cela vyklepana, brecela.. milostpani se ani neobtěžovala zastavit, normálně ujela.. naštěstí nic vážnyho, poskrabany lak, malý to prospal, ale jsem teď nějak naštvaná na celý svět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8756
23.4.22 21:53

Měla jsem dnes velmi podobný den. Manžel pryč, já sama se 3 dětmi. Oslava víc jak hodinu cesty, děti měly zlobící den a den deb. ilnich nápadů… a místo nehody v autě máme velmi prudké zabrzdeni v autobuse. Kočárek mi nespadl jen proto, že se opřel o nějakou paní, sedící děti vyletěly na ten kočárek a já jsem visela na drzatku, natáhla jsem si nějaký sval pod paží a praštil mě ten padající kočárek.. do toho tchyně, která slíbila, že přijde večer za dětmi, se opozdila takže děti po tom celém dní smutný a naštvaný.. a zítra má celej den lejt… juchu. Ale bude líp, kazdej blbej den jednou skončí, zítra už nad tím mavneme rukou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.22 22:41

Já jsem dneska skončila na zubní pohotovosti, kde mi ošetřili velký zánět, čistili kanálky, rozřízli dáseň a dali dren a penicilin. Bolí mě celá pusa a do toho jsem to dostala a bolí i břicho a hlava. Zítra mě čeká kontrola opět na pohotovosti a výměna drenu. Doufám, že to nebude bolet tak jak dnes… Zubařské úkony jsou pro mě noční můrou.
Anonym - kamarádky, co sem chodí, by mě poznaly.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová