Názor na tento druh nevěry

Anonymní
22.4.22 23:49

Názor na tento druh nevěry

Ahoj, zajímal by mě názor na tento druh nevěry. S manželem jsme partneři přes 10 let, 5 let manželé, dítě 4 roky. Prakticky celé 4 roky nemáme sex. Měli jsme nějaké partnerské problémy, když se dítě narodilo, ty se nějak vyřešili tedy spíše vyšuměly. Několikrát jsem chtěla po manželovi, abychom problémy šli řešit do poradny. Pokaždé odmítl. Nakonec chodím sama. Mám jednoho dlouholetého kamaráda. Který se nabídl, že by mi s intimním životem pomohl a já se vlastně ani nebráním. Zatím je to jen v rovině úvah, nic neproběhlo. Ale sama chci, aby proběhlo. Protože tolik let bez sexu je pro mě hrůza a muka. Manžel nic neřeší, je asi spokojený, tak jak to teď máme. Já vlastně také. Odcházet od něj nechci, kvůli finanční jistotě a také kvůli dítěti. Proto se ptám, je v této mé situaci, ta zvažovaná nevěra neomluvitelna. Nechci si tu hledat alibi, v sobě to mám asi už vyřešené (tedy dokud nedojde na věc), ale říkám si, že můj intimní život je, jak kdyby mi někdo nedal najíst. Prostě to chybí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2092
22.4.22 23:59

Zeptej se manžela. Řekni mu co zamýšlíš, buď ho to probudí a nebo ti dá pomyslně „facku“ a půjdeš. Omluvitelná, nebo neomluvitelná..nevěra to je. Pokud jsi rozhodnutá to udělat, tak asi počítáš se všema nasledkama…i s tím, že ti hrabne a zakukáš se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.22 00:05
@biedronka105 píše:
Zeptej se manžela. Řekni mu co zamýšlíš, buď ho to probudí a nebo ti dá pomyslně „facku“ a půjdeš. Omluvitelná, nebo neomluvitelná..nevěra to je. Pokud jsi rozhodnutá to udělat, tak asi počítáš se všema nasledkama…i s tím, že ti hrabne a zakukáš se.

Myslím, že se do něj nezakoukam. Ale jakou máš radu? Mám žít zbytek života bez sexu, když manžel nemá zájem?

• Citovat
  • Upravit
4928
23.4.22 00:07

Tak ta původní rada byla celkem jasná - prober ten nápad s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
23.4.22 00:33

Jestli on manžel nechodí s chutí jinam 🙂Zkusila bych se zeptat co by řekl na tvůj nápad a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.22 02:36

Jsi dospělá, máš své potřeby, jen Ty máš zodpovědnost za své činy.
Ale já pro Tvé pocity pochopení mám a nebránil bych se tomu… Ano, může to skončit špatně, ale špatné už je to teď tak jako tak, tak by se to alespoň někam pohlo.
Navíc základem osobní vyrovnanosti je být částečně sobecký, teprve když jsi sama spokojená, můžeš předávat spokojenost dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.4.22 02:39

Nevím jestli omluvitelná, ale určitě pochopitelná. To si zas manžel nemůže myslet, že budeš takhle žít až do smrti. Nicméně pokud mezi sebou máte nějaké nedořešené věci a ty s ním chceš zůstat, tak nevěra ti to zrovna neulehčí, s tím počítej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
23.4.22 04:20

Pan manžel už si situaci evidentně pořešil.
Jsi na řadě, pořeš si ji taky. A bacha, hlavně se nezamiluj! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
23.4.22 05:16
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímal by mě názor na tento druh nevěry. S manželem jsme partneři přes 10 let, 5 let manželé, dítě 4 roky. Prakticky celé 4 roky nemáme sex. Měli jsme nějaké partnerské problémy, když se dítě narodilo, ty se nějak vyřešili tedy spíše vyšuměly. Několikrát jsem chtěla po manželovi, abychom problémy šli řešit do poradny. Pokaždé odmítl. Nakonec chodím sama. Mám jednoho dlouholetého kamaráda. Který se nabídl, že by mi s intimním životem pomohl a já se vlastně ani nebráním. Zatím je to jen v rovině úvah, nic neproběhlo. Ale sama chci, aby proběhlo. Protože tolik let bez sexu je pro mě hrůza a muka. Manžel nic neřeší, je asi spokojený, tak jak to teď máme. Já vlastně také. Odcházet od něj nechci, kvůli finanční jistotě a také kvůli dítěti. Proto se ptám, je v této mé situaci, ta zvažovaná nevěra neomluvitelna. Nechci si tu hledat alibi, v sobě to mám asi už vyřešené (tedy dokud nedojde na věc), ale říkám si, že můj intimní život je, jak kdyby mi někdo nedal najíst. Prostě to chybí.

Reste to s manzelem co jineho. A odpovez si na otazku, zda by ti vadilo, jako ze asi jo, ze ma treba bokovku s kterou si vesele sexuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
23.4.22 05:28
@lilith1 píše:
Reste to s manzelem co jineho. A odpovez si na otazku, zda by ti vadilo, jako ze asi jo, ze ma treba bokovku s kterou si vesele sexuje.

Ona se to snazila resit, bez uspechu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
23.4.22 06:17

Treba ti ta nevera odstartuje to, ze od manzela odejdes. Nejak si nedokazu predstavit manzelstvi bez sexu. A taky si nedokazu predstavit manzelstvi s milencem na cely zivot…at to dopadne jak to do dopadne, nebude to tvoje vina. Kdyz se nad tim zamyslim, divim se, ze jsi jeste s manzelem.

• Citovat
  • Upravit
2038
23.4.22 06:28

Nevěřím, že by chlap dokázal být 4 roky bez sexu. On už si evidentně někoho taky na sex našel. Já bych ve vztahu kvůli dítěti a penězům nebyla i kdybych měla milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15154
23.4.22 06:35

Ne omluvitelne to není. Je to pořád nevěra. Pochopitelné ano. Řekni manželovi narovinu, že si na sex někoho najdeš a s ním jsi jen kvůli penězům a dítěti. Nejspíš se vás vztah hned vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
23.4.22 06:52

Kde je začátek toho přerušení sexu u vás doma? Psala jsi, ze jste měli problémy a vadilo ti, ze manžel nechce do poradny. Spát s nim jsi tedy odmítla ty nebo on s tebou?

• Citovat
  • Upravit
247
23.4.22 06:56

Co ti manžel odpovídá, když se ho ptáš, proč s tebou nespí?
A v té poradně ti radí co, jak tenhle problém řešit?

Příspěvek upraven 23.04.22 v 06:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová