Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, normálně bych raději šla hned do nemocnice na druhou revizi. Já měla taky dvě, hned měsíc po sobě. V lednu 8+4 tt ZT. Šla jsem. Bohužel byla kontrola až po 3 týdnech a gestační váček pořád rostl. Děs. Tak mi udělali druhou pořádně pod utz. Pak jsem po menstruaci hned otěhotněla zas, sliznice pekne narostla. Ale dělal mi to už šikovný primář. No uvidíme, jsem 11 tt. Lepší než riskovat nějaký zánět.
Taky bych šla nejraději hned, ale nešlo to, neměla jsem hlídání. Alespoň bych si i ušetřila tohle přemýšlení, co by kdyby.
Co se může stát..
@Anonymní píše: Více
To je na prd s tím hlídáním, ale pondělí je za chvíli, taky mě objednali a čekala jsem na to týden.. Tak snad se ještě nic dít nebude a když tak pohotovost, no. Ty potraty jsou asi docela drsný a ne každý na to má, záleží v jakem jsi byla tt. Prý někdy muže trvat až 2 měsíce než tělo samo potratí..
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Dobré ráno,
Jeden den jsem hodně krvácela a kdyby se to opakovala mám hned jet. Tak se modlím, ať to vydržím ještě. 
To mě hodně vykolejilo a od té doby mám strach. Jaké komplikace mohou nastat apod. Pořád nad tím přemýšlím a potřebovala bych trošku povzbudit. 
jak je patrné, tak mě čeká druhá revize. První byla kvůli ZT, to jsem vůbec neměla strach, ale teď…
Potratová pilulka mi nezabrala, spíše naopak mám po ní problémy. Na kontrolním ultrazvuku si mě rovnou chtěli na tu revizi nechat, ale bohužel celý týden není dcera ve školce, tak musela se mnou a manžel v cizině. Jsem objednaná na pondělí a promítá se mi to hlavou.
Zprávu od doktora nemám vůbec hezkou, poslední věta je že se má počítat s větší krevní ztrátou.
Měli jste také strach?