Strach z operace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
7.10.12 22:29

Jee, tak ale hlavne ze to mas stastlivo za sebou :-). Myslela som na teba. Neboj, jazva sa rychlo zahoji a bude dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
7.10.12 22:39

Oh, tak to mi je líto že tě takhle řízli, neboj, to nejhorší máš za sebou, brzké zotavení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
8.10.12 10:36

Holky jste fakt zlaty.Ja chtela napsat jeste ten den co jsem nastoupila do spitalu, ale neslo mi to porad odeslat.No a pak jsem byla par dnu rada, ze jsem rada.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
8.10.12 13:50

@Deminka :hug: jsi holka statecna :palec: tak hlavne, ze to dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.10.12 13:15

Tak jsem od včerejška doma. Jsem moc ráda. Včera jsem ještě polehávala, ale dnes už jsem dělala i oběd a cítím se dobře. Akorát to vstávání z postele ještě bolí.
Jsem ráda, že to mám za sebou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
9.10.12 13:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraK77
13.9.13 13:17

Také mám za sebou operaci žlučníku, záchvaty se mi rozběhly cca 3 týdny po porodu. Vypadalo to jenom na kamínky, později to bylo bláto, takže plánovaná operace, původně laparoskopicky. Doma 8týdenní dvojčátka, která naštěstí nekojím, takže se o ně starají moji rodiče. Operace nakonec dopadla úplně jinak, museli mě říznout, páč jsem tam měla i zánět, a to už prostě nešlo. Po probuzení to teda bolelo ukrutně, hlavně při vstávání přes bok, ale den ode dne to bylo lepší, jenom při chůzi mělo bolelo v pravém boku. 3. den po operaci mi vyndali dren, docela jsem se toho bála, ale v pohodě, a bolesti byly téměř pryč, hlavně ta v boku úplně zmizela. Přes víkend možná ještě zůstanu v nemocnici, ale pokud se budu cítit dobře, tak mě pustí domů, k čemuž se asi přikloním, hodně se mi po těch mých prdelkách stýská. :)

• Citovat
  • Upravit
485
13.9.13 19:00

PetraK77 tak ti přeji rychlé zotavení a hlavně hodně radosti s dětičkama. Já už mám skoro rok po operaci a jsem moc ráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí