Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jee, tak ale hlavne ze to mas stastlivo za sebou
. Myslela som na teba. Neboj, jazva sa rychlo zahoji a bude dobre.
Oh, tak to mi je líto že tě takhle řízli, neboj, to nejhorší máš za sebou, brzké zotavení ![]()
Holky jste fakt zlaty.Ja chtela napsat jeste ten den co jsem nastoupila do spitalu, ale neslo mi to porad odeslat.No a pak jsem byla par dnu rada, ze jsem rada.:-)
Tak jsem od včerejška doma. Jsem moc ráda. Včera jsem ještě polehávala, ale dnes už jsem dělala i oběd a cítím se dobře. Akorát to vstávání z postele ještě bolí.
Jsem ráda, že to mám za sebou. ![]()
Také mám za sebou operaci žlučníku, záchvaty se mi rozběhly cca 3 týdny po porodu. Vypadalo to jenom na kamínky, později to bylo bláto, takže plánovaná operace, původně laparoskopicky. Doma 8týdenní dvojčátka, která naštěstí nekojím, takže se o ně starají moji rodiče. Operace nakonec dopadla úplně jinak, museli mě říznout, páč jsem tam měla i zánět, a to už prostě nešlo. Po probuzení to teda bolelo ukrutně, hlavně při vstávání přes bok, ale den ode dne to bylo lepší, jenom při chůzi mělo bolelo v pravém boku. 3. den po operaci mi vyndali dren, docela jsem se toho bála, ale v pohodě, a bolesti byly téměř pryč, hlavně ta v boku úplně zmizela. Přes víkend možná ještě zůstanu v nemocnici, ale pokud se budu cítit dobře, tak mě pustí domů, k čemuž se asi přikloním, hodně se mi po těch mých prdelkách stýská. ![]()
PetraK77 tak ti přeji rychlé zotavení a hlavně hodně radosti s dětičkama. Já už mám skoro rok po operaci a jsem moc ráda. ![]()